przyjaciel_koni Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 KWL dzisiaj był strasznie roztrzepany... Nie wiem, czy dał info na transportowym. Muszę sprawdzić. Powtórzę: Piękna i miła Kaukasia szuka transportu z Rudy Śląskiej do Warszawy !!! Im szybciej znajdzie, tym lepiej dla niej... Ostatnio dzwoni wszędzie facet szukający młodej suni kaukaza. Do mnie też już trafił, bo wystawiamy kaukazy i mixy na Allegro. Widziałam na Czarnych kwiatkach, nr zaczynający się tak jak jego na 507.... Sądzę z kontekstu, że to ten sam... Jak przeczytałam wczoraj na wątku Rudy Śl., że ktoś zarezerwował tą śliczną młodziutką i radosną jeszcze sunieczkę, to mało zawału nie dostałam... Dlatego sprawa zabrania jej jest tak pilna... Bardzo proszę o Waszą pomoc w kwestii transportu !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 czarna_zaba napisał(a):No to hop. A info na transportowym poszła? KWL powiedział, że poszło. Ponawiam prośbę o pomoc !!!!! Zabranie małej jest pilne !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Tej pięknej dziewczynce bardzo się spieszy !!!! To ważne - całe życie przed nią, a tym razem od nas zależy jak się potoczy... Prosimy o pomoc w szukaniu transportu z Rudy Śląskiej do Warszawy !!!! Quote
Jola_K Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 slodka jest :) nie oddamy jej rozmnazaczom :angryy: :mad: Quote
przyjaciel_koni Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dziękuję Jolu, że zajrzałaś !!! I jak widzę, też uważasz, że to sama słodycz !!! Trzeba chronić takie śliczności !!! Same się nie obronią przed zwyrodnialstwem... i głupotą... Quote
Jola_K Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 mam kaukaza w domu, mowimy kaukaz chociaz tylko ojciec byl kaukazem a matka moskiewski strozujacy, mieszanka wybuchowa :roll: 9,5 roku temu kolega z Ostrowca powiedzial mi o szczeniakach, akurat 4 miesiace wczesniej odeszla nasza ukochana onka Sabcia ['] zdecydowalismy sie na szczeniaka, mial jednego, dostal za krycie suki... nie bylismy swiadomi tego, ze nie sa to latwe psy nejwieksza kontrole nad nim ma tylko moj tata wiec wiem jak trudna to rasa, odpowiedniego domu jej trzeba, a nie sprzedawania slodkich kuleczek, na targach, gieldach.. byle komu :angryy: Quote
paros Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A czy ktoś mógłby podwieźć ją w kierunku Krakowa?? :roll: Quote
przyjaciel_koni Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 I się piękne dziewczę młodziutkie przypomina !!!! Podróży pragnie !!!! Jola_K - faktycznie ciekawe zestawienie macie w domu... Nawet myśleliśmy wcześniej, że Ciasteczko (ten z mojego podpisu) ma coś wspólnego z moskiewskim, ale ostatecznie przeważyła opinia, że z bernardynem... I całe szczęście... Parosku - dziękuję !!! Ja się już nie wyrabiam całkiem... Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Coś ni pioruna z tym transportem nie wychodzi. :shake: Quote
KWL Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Dobra alarm odwołany. Domek na miejscu okazał się być OK. Asta17 napisała: Tak chodziło o tą kaukaskę! A nowi własciciele zobowiązali sie ją wysterylizować, podpisali odpowiednie oswiadczenie i wyślą nam pozniej potwierdzenie! Tak więc powinno być OK. Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czyli mamy szczesliwego psa i szczesliwych ludzi:) Quote
Kasie Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czy ona jest w DT czy w Rudzie znalazła dom stały? Bo jakoś nie rozumie... Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 KWL napisał(a):Dom stały, podobno bardzo fajny :-) Byle wyrwał w deklaracji!!! :multi: Quote
Kasie Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 KWL, Tobie wiec należą się gratulacje, doprowadziłeś sprawę do końca ;) Quote
KWL Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Nie, ja ztym nie miałem nic wspólnego, wszystko załatwiły dziewczyny z e schroniska w Rudzie więc im oklaski :-) Quote
samoglow Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Lucy* Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to ja się tu głowię z transportem.... a tu stały :-o hurra !!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts