Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RUDY - jego dom to schronisko, nie miał nigdy innego. Nie miał swojego kocyka, miski pełnej dobrego jedzenia, ciepłego kąta zimą. Nikt nigdy go nie pokochał, nie przytulał, nie dbał o niego...

Rudy teraz ma około 12 - 13 lat, i smutną schroniskową starość - pomieszczenie bez kojca, gdzie został przeniesiony, bo inne psy zaczęły go atakować. Nie widzi już nawet słońca. Jest cudownym, ufnym, dobrym staruszkiem, cieszącym się z każdego dobrego gestu, każdej oznaki zainteresowania.Nie ma już częściowo zębów, na jałowym jedzeniu schroniskowym nie mogły się utrzymać zbyt długo, lekko kuleje na jedną nogę, to pewnie reumatyzm. W końcu mieszka w schronisku już 10 lat, a wcześniej błąkał się po lasach i wsiach.

DAJMY MU SZANSę - MOżE JESZCZE KTOś GO POKOCHA!!!

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ta mniejsza wersja byłaby ok, kurcze jak mam to dodać, żeby było obok emirowskiego???

byłam dzisiaj z Rudym na spacerze, wiecie jak on się cieszył, że widzi trawę? Serce się kroi:placz:

Posted

biedny psiunieczek :placz: czy on wygląda na swoje lata, tak z bliska?

Dea jak dasz mi hasło do swojego konta (pozniej sobie zmienisz :razz:) to ja mogę pomóc :cool1: ale nie umiem wytłumaczyć :evil_lol:

Posted

Zobaczcie to wczorajszy spacer. Tego wieku tak bardzo nie widać, dopóki się nie zajrzy w zęby..a że mu się pychol ciągle śmieje na spacerze, to trudno przeoczyć braki w uzębieniu:cool3:

Posted

kliknij na ten obrazek, prawym przyciskiem myszy, wybierz kopiuj adres obrazka, i tak jak wklejasz zdjęcia (czyli za pomocą tego ),wklej obrazek obok bannerka emirowego w edycji podpisu.

Posted

klikając prawym przyciskiem nie pojawia mi się "kopiuj adres" jest jedynie kopiuj i kopiuj skrót, spróbuję coś pokombinować.