Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

póki co spi obok mnie przepraszam długo nic nie pisałam ale miałyśmy z księżniczką jeszcze jednego onka na głowie znaczy na kanapie - Zefira ( już w nowym domku ) trochę było zadymy bo chłopak nadpobudliwy sexualnie:eviltong:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dharma silnie obrażona była więc karmiłam ją z ręki a skutek taki , że to zostało jej do dziś znaczy je małe kawałki z raczki i to jeszcze usilnie ją proszę :cool3: inaczej nic nie je a ja mam depresję:placz:

Posted

a co do Dharmy to cudowna sunia teraz jestem na zwolnieniu więc chodzę z nią do szkoły po syna i ona pięknie i spokojnie czeka przed szkołą nie hałasuje , nie zaczepia ludzi naprawdę super pies znaczy suka ;):loveu:

Posted

Helga72 napisał(a):
Katya suka nie ma czipa i faktycznie zmiana planów w piątek niunia jedzie do stolicy:cool3:

No ja już przypomniałam ciotce Moriii, że zaczipować trza koniecznie przed wyjazdem.

Posted

jestem szczęśliwa , ze sunia znalazła domek - oby to był ten najlepszy na świecie.
Jak będzie ok to dajcie znać - zdejmę jej z ogłoszeń. Póki co nie zdejmuję, żeby nie zapaszac. Wstrzymuje sie tylko z odnowieniem allegro, bo jej się skończyło

Iwonko, ona ma z tobą za dobrze. Karmienie z rączki no, no. Moze niedługo by sobie zażyczyła wypad do restauracji?
Prawdziwa księżniczka.

Posted

Bardzo sie ciesze.
Iwonko nie wiem jak mam ci dziękować za top, co zrobiłaś dla Dhramy. Dzieki tobie była bezpieczna przez ten cały czas . Dziękuję!

Posted

Więc tak...
Z Dharmulą wszystko w jak najlepszym porządku.
Od pierwszego dnia pokochała swojego nowego Pana i łazi za nim krok w krok.
Marcin zachwycony jej mądrością, dostaje również różne specyfiki na poprawę sierści.
Napisał mi, że martwią go jej tylne łapki, podobno ma jakieś kłopoty
z właściwym odbijaniem się z tylnych łap - widać to podczas biegania ( jakby były złączone ze sobą). Powiedziałam o kurzych rapciach. NAtomiast wydaje mi się, że to typowa budowa owczarkowatej dupencji powoduje ten dziwny sposób poruszania. Prześwietlenie miała robione więc to nie jest dysplazja.

Dziewczynka naprawdę dobrze trafiła.
Marcin jest niezwykle ciepła i opiekuńczą osobą...choć powiem Wam, że posturą wzbudza respekt ;) Ale csiiiii ;)