Helga72 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 póki co spi obok mnie przepraszam długo nic nie pisałam ale miałyśmy z księżniczką jeszcze jednego onka na głowie znaczy na kanapie - Zefira ( już w nowym domku ) trochę było zadymy bo chłopak nadpobudliwy sexualnie:eviltong: Quote
Helga72 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dharma silnie obrażona była więc karmiłam ją z ręki a skutek taki , że to zostało jej do dziś znaczy je małe kawałki z raczki i to jeszcze usilnie ją proszę :cool3: inaczej nic nie je a ja mam depresję:placz: Quote
Helga72 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 co cioteczki powiedzą jescze mnie obiją , że głodzę księżniczkę:angryy::mad: no ja już się boje i cały czas jej o tym mówie i nic :shake: Quote
Helga72 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 a co do Dharmy to cudowna sunia teraz jestem na zwolnieniu więc chodzę z nią do szkoły po syna i ona pięknie i spokojnie czeka przed szkołą nie hałasuje , nie zaczepia ludzi naprawdę super pies znaczy suka ;):loveu: Quote
katya Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Helga72 napisał(a):Katya suka nie ma czipa i faktycznie zmiana planów w piątek niunia jedzie do stolicy:cool3: No ja już przypomniałam ciotce Moriii, że zaczipować trza koniecznie przed wyjazdem. Quote
szajbus Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 jestem szczęśliwa , ze sunia znalazła domek - oby to był ten najlepszy na świecie. Jak będzie ok to dajcie znać - zdejmę jej z ogłoszeń. Póki co nie zdejmuję, żeby nie zapaszac. Wstrzymuje sie tylko z odnowieniem allegro, bo jej się skończyło Iwonko, ona ma z tobą za dobrze. Karmienie z rączki no, no. Moze niedługo by sobie zażyczyła wypad do restauracji? Prawdziwa księżniczka. Quote
jola od jadzi Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Dharma od wczoraj w domu a więcej informacji może udzieli Helga albo Kaja(jak będzie miała dostęp do internetu) Quote
szajbus Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Wobec tego czekamy i zdejmuję ja z ogloszeń Quote
Helga72 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dharma już w nowym domku:multi:Moriaaa zawiozła ją osobiście Quote
Helga72 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja nie moge znalezc sobie miejsca i mam doła:-( ale wiem że inaczej się nie da :placz: Quote
ewatonieja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 :multi: super informacja!!!Dharma bezpieczna:multi: Quote
szajbus Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Bardzo sie ciesze. Iwonko nie wiem jak mam ci dziękować za top, co zrobiłaś dla Dhramy. Dzieki tobie była bezpieczna przez ten cały czas . Dziękuję! Quote
Moriaaa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Więc tak... Z Dharmulą wszystko w jak najlepszym porządku. Od pierwszego dnia pokochała swojego nowego Pana i łazi za nim krok w krok. Marcin zachwycony jej mądrością, dostaje również różne specyfiki na poprawę sierści. Napisał mi, że martwią go jej tylne łapki, podobno ma jakieś kłopoty z właściwym odbijaniem się z tylnych łap - widać to podczas biegania ( jakby były złączone ze sobą). Powiedziałam o kurzych rapciach. NAtomiast wydaje mi się, że to typowa budowa owczarkowatej dupencji powoduje ten dziwny sposób poruszania. Prześwietlenie miała robione więc to nie jest dysplazja. Dziewczynka naprawdę dobrze trafiła. Marcin jest niezwykle ciepła i opiekuńczą osobą...choć powiem Wam, że posturą wzbudza respekt ;) Ale csiiiii ;) Quote
szajbus Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Bardzo się ciesze, że dobrze trafiła. Caly czas o niej myślałam, teraz będę spokojniejsza. Dziękuje serdecznie cioteczki za pomoc! Quote
Recommended Posts