Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie cioteczki :multi:Hej cioteczko Szajbus dawno mnie nie było przepraszam ... :oops:Moriaaa mnie zawstydza jak można tak znęcać się nad starszą kobietą:mad:

Posted

księżniczka faktycznie linieje ciągle czsanko a tu jeszcze jeden onek przybył do czesania - długowłosy więc ręka mi wysiada a jeszcze mój Benek a ręka do pracy też mi jest potrzebna:cool3:

Posted

Iwonko, ja piszę całą prawdę;)

Dzisiaj ładne słoneczko wieczorkiem wyszło, jak w tygodniu też tak będzie to czmychamy robić lepsze foty Księżniczce.

Posted

Kochane Cioteczki wszystko wskazuje na to , że ta historia zakończy się happy endem:multi: w sobotę Dharma , Moriaaa i ja jedziemy pod Warszwę do nowego domku księżniczki;) Mam nadzieję , że nie poawią się żadne przeszkody i suka nareszcie będzie u siebie... Trzymajcie kciuki plissssssssss za mnie też bo będzie mi ciężko :-(

Posted

i wielkie dzięki za to , że ponad miesiąc tak dzielnie mnie wspierałyście :loveu: Cioteczko Szajbus to Twój sukces mam nadzieję , że w sobotę otworzysz szampana:cool3: i Ty i Twoje wampirzyce wypijecie za szczęście księżniczki :multi:Jeszcze raz wielkie dzięki z całego serca jesteście WIELKIE:loveu:

Posted

A na allegro panienka ma 4 obserwatorów. Jeszcze wczoraj miała 3. Dzis dołączył czwarty. Napiszcie cioteczki czy ten domek wypalił i zdejmować ja z ogłoszeń.