Jump to content
Dogomania

Szczeniak znaleziony w kartonie w windzie.MA CUDOWNY DOMEK!!!!-Radom.

Recommended Posts

Posted

Larunia znalazła swojego człowieka!!!!!!!!!!:multi::multi:Moja wyrośnięta kluseczka trafiła do super domku,ma do dyspozycji duzy zielony teren do bieganka,ogromną budkę i dzieciaki do wspólnych zabaw.
Śliczne podziękowania dla pani Eli za pomoc w znalezieniu odpowiedzialnych ludzi dla Larki!!!!
Bądź szcęśliwa moja maleńka!!!
BARDZO PROSZĘ O POMOC W ZROBIENIU DLA SUNI OGŁOSZEŃ!!!!!!!!!!!!!!
Znajoma to maleństwo(ma około 8 tygodni) wraz z rodzeństwem znalazła w kartonie w windzie wieżowca na jednym z radomskich osiedli. Sunia jest najmniejsza z miotu ,któremu udało się już znaleźc domki.Z dwojga złego dobrze,że zwyrodnialec który pozbył sie szczeniąt nie porzucił ich na śmietniku a zostawił w pomieszczeniu zamkniętym i że trafiła się osoba,która postanowiła pomóc sierotkom.
Szczeniaki były brudne,zapchlone,z wydętymi od robali brzuszkami.Trzęsły się strasznie,kuliły się na widok człowieka,skamlały.
Lara, bo tak została przez nas nazwana kruszynka, jest niesamowicie żywiołowym szczeniakiem,ma niepohamowany apetyt.Uwielbia się bawic,jest bardzo mądra-załatwia się na gazety. Ze względu na fakt iż była nieodpowiednio żywiona,ma krzywicę żeber i krzywe tylne łapki,ale w niczym nie utrudnia jej to chodzenia.Łapki dodają jej uroku.Będzie prawdopodobnie średniego wzrostu a może nawet mniejsza.Weterynarz stwierdził że wszystko się unormuje,jeśli psiak będzie odpowiednio odżywiany i będzie dostawał fosforan wapnia.Ma podawany salvikal i tran,jest już odrobaczona i odpchlona,w przyszłym tygodniu zostanie zaszczepiona na wirusówki.Chowa się bardzo dobrze,świetnie dogaduje sie zarówno z psami jak i kotami.
Obecnie przebywa u znajomej, która ma w domu 6 psów i 5 kotów,i co chwila przybywa nowa bieda do opieki. Nie mamy warunków na przetrzymywanie tylu bied.
Bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu dla LARY odpowiedzialnego,kochającego domku.
W sprawie suni proszę o kontakt pod numerem telefonu;
509-285-517
Narazie posiadam tylko jedno zdjęcie ale wkrótce dołączę więcej

Oto Larcia

a tak wygladam teraz:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Monika, a ona jest poogłaszana na gratkach itd.? Samo dogo chyba nie wystarczy....:oops:

jeszcze allegro by sie przydało jakby ktoś mógł.......
cudna ta maleńka.

Posted

nikt jeszcze nie zabrał malucha?, przecież to cudo:loveu:
jeśli mogę coś doradzić w kwestii ogłoszeń to ostatnimy czasy przynajmniej u mnie sprawdzają się tradycyjne metody....czyli plakaty w piekarniach, sklepach itp miejscach, bo wiele ludzi tych ,że tak powiem nie wchłoniętych przez ducha cywilizacji takich po 50 nie korzysta z netu......... ja z ostatnimi maluchami lansowałam się praktycznie codziennie na ulicy w celach reklamowych:evil_lol: i nie dość że szybciutko znalazłam domek dla szczeniorów to jeszcze w mojej okolicy:lol:

Posted

chociaż podniosę malucha:loveu:
to jakiś pechowy watek...nikt a nikt tu nie zagląda, a może znajdziesz jakieś dogomaniaczki z okolicy, które pomogą w ogłoszeniach i choć raz zajrzą do maleństwa
dla mnie to zbyt daleko, szukanie domu na taka odległość rzadko sie sprawdza, a przecież piesek przesłodki na pewno ktoś na niego czeka:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Larunia jaest cudowną rozrabiarą,uwielbia wodę,calymi dniami moglaby siedziec w misce z woda,jest bardzo żywiolowa,temperamentna,i będzie sporym psiakiem,jest przekochana a nikt jej nie chce