Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kika9004']A sezon trwa od kiedy do kiedy??
Od Nowego roku do MWPR w Poznaniu.

[quote name='Kika9004']Regulamin już przeczytałam, ale nigdzie nie mogłam znaleźć kiedy odbędą się Mistrzostwa Polski ...
Pietruszka, wyraźnie napisał że odbędą się 8 listopada...
WIĘCEJ TU

Edit: O ile pamiętam w regulaminie jest jeszcze temat o MWPR w Poznaniu, i jak się to wszystko odbywa? :) (czytałam w katalogu)

Posted

Biutka napisał(a):
Od Nowego roku do MWPR w Poznaniu.

:shake::shake::shake:

Po Poznaniu też są wystawy (z polskich Kielce i Nowa Ruda i pewnie zagraniczne jakieś) i one się liczą do nowego sezonu.

Posted

[quote name='Biutka']Od Nowego roku do MWPR w Poznaniu.

Pietruszka, wyraźnie napisał że odbędą się 8 listopada...
WIĘCEJ TU

Edit: O ile pamiętam w regulaminie jest jeszcze temat o MWPR w Poznaniu, i jak się to wszystko odbywa? :) (czytałam w katalogu)

Zauważyłam, że napisała kiedy się odbywa :) zapisałam sobie ołówkiem w kalendarzu :multi: a w regulaminie też doczytałam na jakiej zasadzie są osoby zakwalifikowane do tego konkursu :lol:

Wielkie dzięki za odpowiedzi :lol: Postaram się w następnym tygodniu jechać do Wawki i zarejestrować się w ZKwP :lol: oraz spotkać się z właścicielką labradorów, które chciałabym zabrać na MP :lol: i jedziem z tym koksem :multi: !! Jestem happy :)