malagos Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Czyli suczynka wyjdzie dzis ze schroniska i jedzie na tymczas? Jakby coś sie zmieniło, piszcie, przeciez nie spałam przez te pluskiewkę pół nocy, rozmyślajac jak jej pomóc. Quote
Samantha Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 malagos napisał(a):Czyli suczynka wyjdzie dzis ze schroniska i jedzie na tymczas? Jakby coś sie zmieniło, piszcie, przeciez nie spałam przez te pluskiewkę pół nocy, rozmyślajac jak jej pomóc. Bądzmy dobrej mysli:p Quote
florida_blue Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 nie ma transportu dla psiaka truskawy :/ rozmawiałam dzisiaj z tą panią która dzwoniła do mnie i do Renaty i poinformowała mnie o pudelce, powiedziała, ze ona tak chyba kogoś ma kto może by ją zabrał na tymczas albo na stałe ... ale nic nie wie jeszcze tylko tak dzwoni... powiedziała , że dzwoniła do kierowniczki schroniska - a ta zapytała dlaczego jeszcze pani nie przyjechała po psa ! musi byc z nią naprawde zle... Quote
truskawa144 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [LEFT]Transport mam. Tak jak Ci w smsie pisałam,to nie jest kwestia transportu bo przecież to nie jakaś wymiana. Wzięła bym pudla chętnie tylko że dziś ze swojego schroniska zabrałam tą suczkę która ma jechać i muszę ją do soboty przechować więc gdybym wzięła pudliczke to bym miała 4 psy i 14 kotów a nie bardzo to sobie wyobrażam. Wzięłam też ze schroniska kota po wypadku,wygląda strasznie i mam z nim masę roboty,już bym nie miała ani miejsca ani czasu dla Waszej pudliczki. [/LEFT] Quote
malagos Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 sunia jest nadal w schronisku? Proszę, piszcie co u niej, czy ona w ogóle zyje jeszcze? Quote
florida_blue Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 nie nie, Martyna, ok, nic nie mówie... podobno jeszcze jest jakis domek potencjalny, sama nie wiem co mam robić bo pani była zaskoczona dzisiaj ze ja szukam miejsca dla suczki... no nie wiem ... szukajmy tymczasu gdzies blizej, malagos - ostrołeka jest strasznie daleko, nie wiem czy skazywac sunie na takie podróze ????? a jesli za 2 tyg bedzie musiała do nas wrócić ? jak myslicie dziewczyny ? Quote
malagos Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Co slychać? Czy nadal siedzi w schronisku? Czy ten domek od 26.04 aktualny? Martwie sie o nią :shake: Quote
florida_blue Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 domek od 26 aktualny... dzisiaj napiszę do tej pani która zrobiła ten alarm i ostatnio mówiła ze ma dom tymczasowy/stały dla niej Quote
malagos Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nadal szukamy tymczasu? Czy mała juz bezpieczna? Quote
wanda szostek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 malagos napisał(a):Nadal szukamy tymczasu? Czy mała juz bezpieczna? Czekamy na wieści. Quote
florida_blue Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 suni nie ma juz w schronisku - ta pani - podobno sąsiadka zmarłego pana odebrała ją w bodajże w piątek. ALARM ODWOŁANY :) ZA TO.... jest STARSZY RATLEREK do adopcji, samiec, niekastrowany - siedzi schowany w melaminie, tam gdzie szczeniaki... Na oko jakieś 8 lat albo nawet wiecej. Jest malusieńki, kopiowany i bardzo bardzo ratlerkowaty. I szczeka ochrypłym głosem - ale daje sie normalnie głaskać, jest przyjazny... Quote
malagos Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 florida, nie dobijaj :placz: Ratlerek w schronisku?...ja sie zastrzelę :placz: Quote
truskawa144 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [LEFT]8 lat to dziadek?:crazyeye: Mojej sąsiadki ratlerek dożył 19 lat i prawie do końca był całkiem sprawny. [/LEFT] Quote
florida_blue Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 oj tak strzeliłam... roku to on napewno nie ma. siwy maciupeńki pyszczek i wyłupiaste oczy... Quote
truskawa144 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [LEFT]No ja wiem,że strzeliłaś. Nie jestem ekspertem od ratlerków,znałam tylko tego sąsiadki,fakt,ze całe życie (jego). Siwy to był już tak w wieku 5-6 lat. Czy u was w ogóle ktoś się zajmuje określaniem wieku psów? Nie mógłby ktoś sprawdzić ile on ma? [/LEFT] Quote
florida_blue Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 wet :p nie pytałam o niego, ale zapytam.... a mamy jakieś szanse na domek? Quote
truskawa144 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [LEFT]Florida zmień tytuł wątku i pierwszy post albo zamknij ten wątek i zrób nowy dla ratlerka:evil_lol: Będzie prościej,bo nikt sie nie zorientuje o co chodzi jak tytuł jest o pudelku a temat o ratlerku:lol: Skoro miał być tymczas od 26.04 dla pudelki to może zamiast niej by ratlerek wskoczył? [/LEFT] Quote
florida_blue Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 obawiam sie ze wskoczy co innego ... a co do ratlerka, zaraz bede dopytywać i dopiero wątek załoze :) Quote
Samantha Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ciesze sie ze pudliczka juz w domku:cool3: Quote
florida_blue Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109961 wątek dziadziusia - zapraszam :) Quote
florida_blue Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 wiecie co ... nie spodziewałam sie !!!! Renata juz wróciła i ... przyjechała do niej pudelka !!!!!!!!! ta pani powiedziała mi że ma dla niej domek, zeby jej nie zabierać i nie przerzucac tak z domu do domu tylko że już ktoś ją bierze.... I przywiozła ją wczoraj do Renaty !!!!!!!!!!!!!! Mamy do wzięcia tyle innych psiaków, jest ratlerek dziadziuś, jest szczenie 2,5 mies z połamaną szczęką - totalnie dzikie - wydłubane z nory na polu... i pudelki już nie braliśmy pod uwagę... MASAKRA.... Quote
florida_blue Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 chaotycznie napisałam D::D:D pudelka przyjechała do Renaty - nie ma dla niej domku - szybko szukamy innego tymczasu albo domku stałego - prosze powiadomcie miłosników pudliszonków .... Quote
Recommended Posts