Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli suczynka wyjdzie dzis ze schroniska i jedzie na tymczas?
Jakby coś sie zmieniło, piszcie, przeciez nie spałam przez te pluskiewkę pół nocy, rozmyślajac jak jej pomóc.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Czyli suczynka wyjdzie dzis ze schroniska i jedzie na tymczas?
Jakby coś sie zmieniło, piszcie, przeciez nie spałam przez te pluskiewkę pół nocy, rozmyślajac jak jej pomóc.

Bądzmy dobrej mysli:p

Posted

nie ma transportu dla psiaka truskawy :/

rozmawiałam dzisiaj z tą panią która dzwoniła do mnie i do Renaty i poinformowała mnie o pudelce, powiedziała, ze ona tak chyba kogoś ma kto może by ją zabrał na tymczas albo na stałe ... ale nic nie wie jeszcze tylko tak dzwoni... powiedziała , że dzwoniła do kierowniczki schroniska - a ta zapytała dlaczego jeszcze pani nie przyjechała po psa ! musi byc z nią naprawde zle...

Posted

[LEFT]Transport mam.
Tak jak Ci w smsie pisałam,to nie jest kwestia transportu bo przecież to nie jakaś wymiana. Wzięła bym pudla chętnie tylko że dziś ze swojego schroniska zabrałam tą suczkę która ma jechać i muszę ją do soboty przechować więc gdybym wzięła pudliczke to bym miała 4 psy i 14 kotów a nie bardzo to sobie wyobrażam. Wzięłam też ze schroniska kota po wypadku,wygląda strasznie i mam z nim masę roboty,już bym nie miała ani miejsca ani czasu dla Waszej pudliczki.
[/LEFT]

Posted

nie nie, Martyna, ok, nic nie mówie... podobno jeszcze jest jakis domek potencjalny, sama nie wiem co mam robić bo pani była zaskoczona dzisiaj ze ja szukam miejsca dla suczki... no nie wiem ... szukajmy tymczasu gdzies blizej, malagos - ostrołeka jest strasznie daleko, nie wiem czy skazywac sunie na takie podróze ????? a jesli za 2 tyg bedzie musiała do nas wrócić ?
jak myslicie dziewczyny ?

Posted

suni nie ma juz w schronisku - ta pani - podobno sąsiadka zmarłego pana odebrała ją w bodajże w piątek. ALARM ODWOŁANY :)

ZA TO.... jest STARSZY RATLEREK do adopcji, samiec, niekastrowany - siedzi schowany w melaminie, tam gdzie szczeniaki... Na oko jakieś 8 lat albo nawet wiecej. Jest malusieńki, kopiowany i bardzo bardzo ratlerkowaty. I szczeka ochrypłym głosem - ale daje sie normalnie głaskać, jest przyjazny...

Posted

[LEFT]No ja wiem,że strzeliłaś. Nie jestem ekspertem od ratlerków,znałam tylko tego sąsiadki,fakt,ze całe życie (jego). Siwy to był już tak w wieku 5-6 lat. Czy u was w ogóle ktoś się zajmuje określaniem wieku psów? Nie mógłby ktoś sprawdzić ile on ma?
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Florida zmień tytuł wątku i pierwszy post albo zamknij ten wątek i zrób nowy dla ratlerka:evil_lol: Będzie prościej,bo nikt sie nie zorientuje o co chodzi jak tytuł jest o pudelku a temat o ratlerku:lol: Skoro miał być tymczas od 26.04 dla pudelki to może zamiast niej by ratlerek wskoczył?
[/LEFT]

Posted

wiecie co ... nie spodziewałam sie !!!!

Renata juz wróciła i ... przyjechała do niej pudelka !!!!!!!!! ta pani powiedziała mi że ma dla niej domek, zeby jej nie zabierać i nie przerzucac tak z domu do domu tylko że już ktoś ją bierze.... I przywiozła ją wczoraj do Renaty !!!!!!!!!!!!!! Mamy do wzięcia tyle innych psiaków, jest ratlerek dziadziuś, jest szczenie 2,5 mies z połamaną szczęką - totalnie dzikie - wydłubane z nory na polu... i pudelki już nie braliśmy pod uwagę... MASAKRA....