Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No własnie, ale jakoś nie było jeszcze ani jednego tel. w sprawie malutkiej:shake:
A tu znowu się zbliża przedłuzony wekend i będę miała problem, tak jak z poprzednim szczeniaczkiem. Bo musze jechac do staruszka ojca i niestety nie moge 93 letniego staruyszka "uszczęśliwić" siusiającym i koopkającym szczeniaczkiem. Tym bardziej, że tam jest tylko jeden pokój z kuchnią,a ja i tak już mu zawożę dwa psy :-(

Posted

Dzisiaj jeszcze dokładnie nie wiem, ale z reguły wyjeżdżam w ostatni dzień kwietnia i wracam 3 maja. Jest jeszcze taka możliwość, że mój syn nie pojedzie ze mną,tak jak to było w Wielkanoc, bo będzie pracował. Wtedy mała spokojnie może zostać w domu. Ale tego też jeszcze nie wiem:shake:

A gdzie jej tak będzie dobrze??
Akuku

A to, co ona wyprawia z moją sznaucerką, to mrozi mi krew w zyłach.
Tu się wydaje, że to Amiga ją pożera, ale mała nie daje nigdy za wygraną i stale Amigę zaczepia

A tu - odpoczywaaaamy

Posted

monita napisał(a):
HiHi nie ma to jak skromność ;)

Jak już bedziesz wiedzieć, to daj znać :p

Mnie chodziło o wersalkę, a nie ogólnie o mój dom - ja jestem skromna :evil_lol:
A dlaczego tak Cie interesuje kiedy wyjeżdżam? Czyżbys miała jakies zakusy na mojego syna??;):evil_lol:

Posted

I nadal żadnego telefonu - słownie ZERO!!!
Co to się dzieje, taka sliczna mała łobuzica!!!
No to niech się wszyscy potencjalni ugryzą. Nie wiedzą co tracą. A my sobie jedziemy na działkę. Mała poszaleje w trawce :loveu:

Posted

Miałam wczoraj dwa tel. w sprawie Złotki. Oba dośc ciekawe, z tym, że drugi tel. był aż z Poznania, czy okolic.
Ten pierwszy od pana z Trzebini. Państwo stracili 13 letnią sunieczkę i wypatrzyli naszą Złotkę w ogłoszeniach. Sa bardzo zainteresowani, zgadzają się na wizytę przedadopcyjną. A ponieważ jedziemy jutro odwieźć dobermana do Opola, więc w drodze powrotnej wstapimy do potencjalnego nowego Złotkowego domku. OBY to TEN domek:multi::loveu:

Posted

No i Złocia została w cudownym domku. Już biegała sobie dzisiaj po stokrotkach i trawce. Będzie mieszkać w dużym , pięknym domu z pięknym ogrodem:loveu:Zapatrzonych w nią jest conajmniej 5 par oczu. Państwo stracili ukochaną sunieczke Korunię i byli już w kilku miejscach,żeby zabrać jakąś sunieczke. Złotkę znaleźli w Dogo i ich zachwyciła! Złotka zostaje od dzisiaj Korunią.
Jutro od razu mają zamiar odwiedzić weta, małą zaszczepić. W ogóle obiecali nam tu zdawać relacje i wstawiać zdjęcia. Ja mam narazie zdjęcia z pożegnalnego pobytu malutkiej na mojej działeczce. Karusiap obiecała wstawić pierwsze zdjęcia z nowego domku, no a potem będziemy czekać na dalsze opowieści z nowego domku.
Musze jeszcze dodać, że Państweo się okazali bardzo wspaniałomyślni i ofiarowali na potrzeby naszych bied aż 100 zł :loveu: Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy :p:Rose:

A tu - pożegnanalny pobyt na działeczce

To co, że irga ma kolce, mnie to nie przeszkadza

Kąpiel słoneczna, czy borowinowa??

Posted

fotosik plata figle i nie dziala...nie umiem inacze wstawiac zdjec;/

ale mowie Wam,Zlotka to ma szczescie,Taki domek,Taki piekny ogrod,Tacy wspaniali ludzie:loveu::loveu:bedzie dobrze.
A AMIGA uratowala kolejne psie zycie dajac DT Zlotce:loveu: