fizia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Oj nie ma za co, zrobiłam narazie tylko 1, bo miałam tylko chwilkę, ale tu jeszcze takie: http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25016 http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=33751&from=1 http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23410189,Krakow_Zwierzaki___Adopcja,143-192.html Quote
AMIGA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No własnie, ale jakoś nie było jeszcze ani jednego tel. w sprawie malutkiej:shake: A tu znowu się zbliża przedłuzony wekend i będę miała problem, tak jak z poprzednim szczeniaczkiem. Bo musze jechac do staruszka ojca i niestety nie moge 93 letniego staruyszka "uszczęśliwić" siusiającym i koopkającym szczeniaczkiem. Tym bardziej, że tam jest tylko jeden pokój z kuchnią,a ja i tak już mu zawożę dwa psy :-( Quote
AMIGA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dzisiaj jeszcze dokładnie nie wiem, ale z reguły wyjeżdżam w ostatni dzień kwietnia i wracam 3 maja. Jest jeszcze taka możliwość, że mój syn nie pojedzie ze mną,tak jak to było w Wielkanoc, bo będzie pracował. Wtedy mała spokojnie może zostać w domu. Ale tego też jeszcze nie wiem:shake: A gdzie jej tak będzie dobrze?? Akuku A to, co ona wyprawia z moją sznaucerką, to mrozi mi krew w zyłach. Tu się wydaje, że to Amiga ją pożera, ale mała nie daje nigdy za wygraną i stale Amigę zaczepia A tu - odpoczywaaaamy Quote
monita Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 AMIGA napisał(a): A gdzie jej tak będzie dobrze?? HiHi nie ma to jak skromność ;) Jak już bedziesz wiedzieć, to daj znać :p Quote
AMIGA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 monita napisał(a):HiHi nie ma to jak skromność ;) Jak już bedziesz wiedzieć, to daj znać :p Mnie chodziło o wersalkę, a nie ogólnie o mój dom - ja jestem skromna :evil_lol: A dlaczego tak Cie interesuje kiedy wyjeżdżam? Czyżbys miała jakies zakusy na mojego syna??;):evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 monita napisał(a):No może, może :diabloti: Z tym gipsiorem???:lol::eviltong: Quote
AMIGA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 I nadal żadnego telefonu - słownie ZERO!!! Co to się dzieje, taka sliczna mała łobuzica!!! No to niech się wszyscy potencjalni ugryzą. Nie wiedzą co tracą. A my sobie jedziemy na działkę. Mała poszaleje w trawce :loveu: Quote
monita Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Napiszcie w ogłoszeniach, że prawie jack russell terrier :razz: Quote
AMIGA Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Miałam wczoraj dwa tel. w sprawie Złotki. Oba dośc ciekawe, z tym, że drugi tel. był aż z Poznania, czy okolic. Ten pierwszy od pana z Trzebini. Państwo stracili 13 letnią sunieczkę i wypatrzyli naszą Złotkę w ogłoszeniach. Sa bardzo zainteresowani, zgadzają się na wizytę przedadopcyjną. A ponieważ jedziemy jutro odwieźć dobermana do Opola, więc w drodze powrotnej wstapimy do potencjalnego nowego Złotkowego domku. OBY to TEN domek:multi::loveu: Quote
AMIGA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No i Złocia została w cudownym domku. Już biegała sobie dzisiaj po stokrotkach i trawce. Będzie mieszkać w dużym , pięknym domu z pięknym ogrodem:loveu:Zapatrzonych w nią jest conajmniej 5 par oczu. Państwo stracili ukochaną sunieczke Korunię i byli już w kilku miejscach,żeby zabrać jakąś sunieczke. Złotkę znaleźli w Dogo i ich zachwyciła! Złotka zostaje od dzisiaj Korunią. Jutro od razu mają zamiar odwiedzić weta, małą zaszczepić. W ogóle obiecali nam tu zdawać relacje i wstawiać zdjęcia. Ja mam narazie zdjęcia z pożegnalnego pobytu malutkiej na mojej działeczce. Karusiap obiecała wstawić pierwsze zdjęcia z nowego domku, no a potem będziemy czekać na dalsze opowieści z nowego domku. Musze jeszcze dodać, że Państweo się okazali bardzo wspaniałomyślni i ofiarowali na potrzeby naszych bied aż 100 zł :loveu: Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy :p:Rose: A tu - pożegnanalny pobyt na działeczce To co, że irga ma kolce, mnie to nie przeszkadza Kąpiel słoneczna, czy borowinowa?? Quote
karusiap Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 fotosik plata figle i nie dziala...nie umiem inacze wstawiac zdjec;/ ale mowie Wam,Zlotka to ma szczescie,Taki domek,Taki piekny ogrod,Tacy wspaniali ludzie:loveu::loveu:bedzie dobrze. A AMIGA uratowala kolejne psie zycie dajac DT Zlotce:loveu: Quote
AMIGA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 A mnie działał fotosik. Szkooooooooooda, bo jestem ciekawa Złotki w stokrotkach:-( Quote
Recommended Posts