Aska25 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Wczoraj po Kłapka przyjechali. Po wczesniejszej rozmowie z Hania. Mowi, ze super ludzie. Pani wet potwierdzila. Ciesze sie bardzo. Quote
Ania i Kajber Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kłapek był jeszcze 1 maja na spacerku,wymiziałam go, a jak przyszłam 2 maja do schronu ok. 11.00 dowiedziałam się,że Kłapka wyadoptowano godzinkę wcześniej!!! Z relacji Hani wiem,że ludzie byli podobno 1 maja,byli zainteresowani własnie Kłapkiem,rozmawiali z Hanią, wrócili 2 maja po niego. Jesli Państwo czytają forum i mają nr.tel. do Asi( w 1-szym poście na 1-szej stronie) lub do mnie (505105026) to bardzo prosimy o informację, jak się ma nasz pupilek. Teraz na miejscu Kłapka w budzie jest przepiekny,superrasowy ON-ek, cudnie podpalany na miodowo, na razie na kwarantannie,bardzo smutny.Mówię na niego Smutny Benek.Może znajdzie się właściciel, a jak nie ,to tak wspaniały,piękny i bardzo grzeczny pies ( bylismy już 2 razy na spacerku) pewnie szybko znajdzie dom. Quote
szajbus Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Asiu to poproś na pw moderatora o przeniesienie watku do działu " mam nowy dom" Quote
Recommended Posts