Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam Wam przedstawić historię Lamii, maleńkiej i najpiękniejszej suni na całym świecie...
Jest mi ogromnie smutno kiedy pisze ten wątek ale niestety nie mam innego wyjścia...

Lamia ma 8 tyg. urodziła się w walentynki więc nie dziwota że wszyscy się w niej zako****ą. Trafiła do mnie w czwartek, z Jastrzębia Zdroju. Pani wyjeżdżała i chciała ją oddać do schroniska bo nikt małej nie mógł wziąc do siebie. Kiedy weszła do domu miałam nadzieję że zostanie! Tak strasznie polubiły się z moją suczką i fretką... Mała jest naprawdę kochana, ja mogę na Nią patrzeć godzinami, jak słodko śpi, kiedy bawi się z Rasti albo wcina przysmaki... Uczę ją chodzić w obroży. Mała śpi ze mną na poduszce i nie wyobrażam sobie żeby miała spać na dworze. Nie będzie duża, ok. do kolan. Niestety dzisiaj moja mama stwierdziła że dwa psy to za dużo bo niestety do bogatych nie należymy a pieniędzy może zawsze zabraknąć więc nie możemy sobie na to pozwolić. Wiem że moja mama też kocha Lamie i ciężko nam będzie się rozstać wszystkim... ja już płaczę... Ale już nie potrafie znaleźć argumentów żeby przekonać mamę... Już nie raz oddawałam ludziom różne odchowane zwierzęta i zawsze były łzy jednak teraz jest fatalnie, nie wiedziałam że tak można się przywiązać do malucha po kilku dniach. Może za dużo tutaj gadam o sobie, wybaczcie ale nie potrafie się z tym pogodzić. Ale mam nadzieję że rozumiecie i pomożecie mi znaleźć dla małej naprawdę kochający domek. Pokaże Wam o czym mówię, na pewno zrozumiecie...

Ta sunia tricolor to właśnie Lamia. Jest już zaszczepiona i odrobaczona. Bardzo chciałabym żeby znalazła domek blisko mnie. Aktualnie sunia mieszka z nami w Sosnowcu. Mam nadzieję że będzie jej w życiu dobrze...

Mój numer telefonu to: 661 140 003
gg: 3554123

Posted

Wieczorem wystawie allegro...
W zasadzie nie wiem co jeszcze zrobić bo z lekka jestem w szoku...
Sunia nie trafi do pierwszego lepszego domu więc rentgen nowych właścicieli zapewniam osobiście...

Posted

Śpisz maleńka tak słodko razem z Rasti... Żal się z Toba rozstawać ale nie mam wyjścia... Ciotki Cię już opuściły widzę, ale ja jestem i nie pozwole cię skrzywdzić!

Posted

mała cudna, a twoja rasti jakiej będzie wielkości?bo ona mi z pyszczczka i uszek wygląda staffowato:razz:na mała mpewnie bedzie duzo chetnych, nie wahaj sie przebierac.powodzenia

Posted

Wiem, co czujesz...Ja też nie wiem, jak będę umiała wydać kocie rodzeństwo, które jest u mnie od stycznia. Trzymam kciuki za najlepszy domek pod Słońcem dla Lamii-łatwiej się wydaje zwierzaka, kiedy wiemy, że domek jest najlepszy jaki mógł być... Choć najlepsze są zawsze te nasze....

Posted

[quote name='fochistka']mała cudna, a twoja rasti jakiej będzie wielkości?bo ona mi z pyszczczka i uszek wygląda staffowato:razz:na mała mpewnie bedzie duzo chetnych, nie wahaj sie przebierac.powodzenia

Rasta będzie wielkości Pucka chyba, tzn tak myślę...

a teraz news z ostatniej chwili...

Lamia na Dniach Psa w Silesia City Center znalazła nowych kochających właścicieli!! Historia adopcji jest długa w skrócie powiem że zaadoptowało ja najpier młode małżeństwo jednak dzięki "życzliwym sąsiadom" z płaczem przywieźli małą spowrotem ;( Jednak pół godziny później mała trafiła do Domku Stałego w Chorzowie!! Państwo zakochani (mała w nich także :D) odjeżdżali z Lamią śpiącą na rękach nowej Pani! Powiedzieli że jak raz biorą psa to nigdy nie oddają do żadnego schroniska i zostaje z nimi do końca... Oby i tym razem tak było! Lamia naprawdę wyglądała na szczęśliwą...