Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bartók Jaroslav, , Bratislava Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - BALDO Z MORAVIEC
Bryłka Joanna, , Kraków Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - ASTON Crociris
Chamski Paweł, , Wrocaw Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - CAMPARIS Buldożer
Hulkova Irena, , Polesovice Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - VIVA LAS VEGAS Daffodil Yellow
Janasz Mirosław, , Dąbrowa Górnicza Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - Human Dogs SALVADOR DALI
Knycz Dagmara, , Czechowice-Dz. Staffordshire Bull Terrier, pies, otwarta - CARTMAN Stawka Większa Niż Życie
Kowalska Kinga, , Leszno Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - CAMERON Buldożer
Kuliński Jacek, , Tarnowskie Góry Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - CHUCK DON HARPAGON
Moch Ewa, , Wrzoski Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - IRON-FLESCH Familijny Buldożer FCI
Płonka Anna, , Racibórz Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - FAKT FENOMEN Redbull
Reluga Agnieszka, , Radzymin Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - RUMBURRAK ARTI AGUSIEK GRAND Staff-
Rudnicka Dorota, , Środa Śląska Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - RUFDUG MANY MILES
Staffordshire Bull Terrier, pies, otwarta - HUMAN DOGS LEONARDO DA VINCI
Stachel K., , Kraków Staffordshire Bull Terrier, pies, championów - ZICAN'S CHANCES R
Szwan Grażyna, , Orzesze Staffordshire Bull Terrier, pies, otwarta - LENNOX LEWIS HUMAN DOGS
Wadowska Monika, , Kraków Staffordshire Bull Terrier, pies, championów - UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka FCI
Wejdler Aleksandra, , Łambinowice Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - ASPEN Staff-Star (FCI)
Bartók Jaroslav, , Bratislava Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - BALDO Z MORAVIEC

Borysewicz Paweł, , Gdańsk Staffordshire Bull Terrier, suka, pośrednia - Sirius WALERIA
Greniewicz Przemysław, , Kraków Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - EBONY Stawka Większa niż Życie
Gumińska Paula, , Duszniki Wlkp. Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - Bull Hunter ORMANTA
Janaszek-Łucjanek Elżbieta, , Warszawa Staffordshire Bull Terrier, suka, championów - BELLA BLACK Sortis
Jezierska Ewa, , Nadolice Wlk. Staffordshire Bull Terrier, suka, championów - WWW KROPKA Port Erin
Knycz Dagmara, , Czechowice-Dz. Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - RAVENA z Hambalek Busin
Kowalska Kinga, , Leszno Staffordshire Bull Terrier, suka, pośrednia - VENA Buldożer
Kowalska Kinga, , Leszno Staffordshire Bull Terrier, suka, otwarta - VECTRA Buldożer
Koźlarek Łukasz, , Głogów Staffordshire Bull Terrier, suka, pośrednia - Janastaff BERSERKER BEAUTY
Krukowska Jolanta, , Jelcz-Laskowice Staffordshire Bull Terrier, suka, otwarta - X FACTOR DARK QUEEN Port Erin
Mielus Andrzej, , Chrzanów Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - EXTRA Stawka Większa niż Życie
Novak Jan, Petr Derka, Praha 6 Staffordshire Bull Terrier, suka, otwarta - AMALKA Od Lhoteckeho potoka
Pavelkovi Katerina, Jiri, , Ostrava Trebovice Staffordshire Bull Terrier, suka, championów - MISS MISTY MUDD Mariatos
Pavelkovi Katerina, Jiri, , Ostrava Trebovice Staffordshire Bull Terrier, suka, pośrednia - ABIGALLE Pastaff Legion
Sobieraj-Krzyzanowska Małgorzata, , Radom Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - RAGAZZA MARGARITTE GRAND Staff-Ka
Szymczyk Danuta, , Sosnowiec Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - Human Dogs SINEAD O'CONNOR
Trzebiński Andrzej, , Legnica Staffordshire Bull Terrier, suka, championów - DEMI MOORE Alikana_________________

Posted

Nie, nie, nie!!!! Nie mogę patrzyć na tak boskie psy, bo chciałabym mieć je wszystkie! Powiem dosłownie-mało nie padłam z wrażenia!!! VIVA LAS VEGAS to jest to!!! Mój typ, mój ideał!!! A jakie piękne umaszczenie...

Posted

Nie ma za co :razz:

Mi też bardzo podba się ten Pollio :loveu: :loveu: Cudny jest !!!! Taki zwarty :razz:

A u VIVA LAS VEGAS podoba mi się przedewszystkim kaszały głowy i kolorek :loveu:

Ale zuważyłam , że Daffodilowe psy idzie poznać po glowie własnie. Wszystkie psy z tej linii mają taki charakterystyczny kaształt łbów.

Posted

agastaffbull napisał(a):
To prawda-staffiki z Daffodil Yellow charakteryzują się wspaniałymi głowami (i nie tylko!). Dla mnie DY to staffikowa potęga i jeśli import, to tylko od pani Lonovej!

:lol:................!

Posted

Witamy.
Podajemy wyniki stafików z opolskiej międzynarodówki. Wydaje się, że pisaliśmy je dokładnie, ale gdyby ktoś znalazł błędy to proszę uzupełnić.
PSY
Klasa młodzieży

1. Human Dogs SALVADOR DALI - Zw.Mł., NJwR, IV lokata BIS Junior Grupy III :multi:

2. IRON-FLESCH Family Buldożer
3. CHUCK DON Harpagon
4. Rufdug MANY MILES

Klasa pośrednia
1. ASPEN Staff-Star CWC :clap:
2. FAKT FENOMEN Redbull
3. CAMERON Buldożer

Klasa otwarta
1. Human Dogs LEONARDO da VINCI - CWC, CACIB, BOB :multi::multi::multi:

2. Cartman Stawka Większa niż Życie

KLasa Championów
1. UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka CWC, r.CACIB :multi:

2. Zican"s CHANCES R

SUKI

Klasa młodzieży
1. EXTRA Stawka Większa niż Życie Zw.MŁ :multi:

2. Bull Hunter ORMANTA
3. Human Dogs SINEAD O'CONNOR
4. RAVENA Z Hambalek Busin

Klasa pośrednia
1. Sirius WALERIA CWC :multi:

2. Janastaff Berserker BEAUTY
3. ABIGALLE Pastaff Legion

Klasa otwarta
1. AMALKA Od Lhoteckeho Potoka CWC :multi:
2. VECTRA Buldożer

KLasa Championów
1. DEMI MOORE Alikana CWC, CACIB :multi:

2. WWW KROPKA Port Erin r.CACIB
3. MISS MISTY MUDD Mariatos
4. BELLA BLACK Sortis

Mamy jeszcze troszeczkę innych zdjęć, które wstawimy później.
www.humandogs.com.pl

Posted

hihihi Klaudia po prostu muszą żałować Ci którzy jej na żywo nie widzieli ;)
Ja wróciłam z wystawy nieco zmęczona, ale zadowolona. Normalnie Pani sędzina "połechtała" mnie po brzuszku bo napisała mi iż Cartman był profesjonalnie wystawiny :eviltong: (ja tam jeszcze widze braki, ale uwielbiam takie wzmocnienia ;) )
[SIZE=2]Natomiast Ravena nie poszła za dziewczynkami do przodu co groziłoby katastrofą a dla niej pewno świetną zabawą ;)
Serdecznie wszystkich pozdrawiamy i gratulujemy!
Panie Janasz Salwador jest i prześliczny i przekochany :) Gratulacje na BISach :)

Posted

Gratuluję zwycięzcom!!!:multi::multi::multi: Widać po psach z 1 i 2 lokat, że nie tylko są super exterierowo, ale również mają ODPOWIEDNIĄ WAGĘ. Oglądając te fotki stwierdzam, że prawie 80% psów na tej wystawie to straszne spaśloki! Nawet Forgeta napisała w wątku o CRUFTS, że sama będzie odchudzać Antosia... Wybaczcie, jeśli kogoś uraziłam, ale te staffiki to sam tłuszcz, gdzie wcięcie? Gdzie mięśnie? Ciekawa jestem który z nich mieści się w wagowym wzorcu 17kg...:shake: