klaudia&Manta Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Bartók Jaroslav, , Bratislava Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - BALDO Z MORAVIEC Bryłka Joanna, , Kraków Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - ASTON Crociris Chamski Paweł, , Wrocaw Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - CAMPARIS Buldożer Hulkova Irena, , Polesovice Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - VIVA LAS VEGAS Daffodil Yellow Janasz Mirosław, , Dąbrowa Górnicza Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - Human Dogs SALVADOR DALI Knycz Dagmara, , Czechowice-Dz. Staffordshire Bull Terrier, pies, otwarta - CARTMAN Stawka Większa Niż Życie Kowalska Kinga, , Leszno Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - CAMERON Buldożer Kuliński Jacek, , Tarnowskie Góry Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - CHUCK DON HARPAGON Moch Ewa, , Wrzoski Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - IRON-FLESCH Familijny Buldożer FCI Płonka Anna, , Racibórz Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - FAKT FENOMEN Redbull Reluga Agnieszka, , Radzymin Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - RUMBURRAK ARTI AGUSIEK GRAND Staff- Rudnicka Dorota, , Środa Śląska Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - RUFDUG MANY MILES Staffordshire Bull Terrier, pies, otwarta - HUMAN DOGS LEONARDO DA VINCI Stachel K., , Kraków Staffordshire Bull Terrier, pies, championów - ZICAN'S CHANCES R Szwan Grażyna, , Orzesze Staffordshire Bull Terrier, pies, otwarta - LENNOX LEWIS HUMAN DOGS Wadowska Monika, , Kraków Staffordshire Bull Terrier, pies, championów - UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka FCI Wejdler Aleksandra, , Łambinowice Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - ASPEN Staff-Star (FCI) Bartók Jaroslav, , Bratislava Staffordshire Bull Terrier, pies, pośrednia - BALDO Z MORAVIEC Borysewicz Paweł, , Gdańsk Staffordshire Bull Terrier, suka, pośrednia - Sirius WALERIA Greniewicz Przemysław, , Kraków Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - EBONY Stawka Większa niż Życie Gumińska Paula, , Duszniki Wlkp. Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - Bull Hunter ORMANTA Janaszek-Łucjanek Elżbieta, , Warszawa Staffordshire Bull Terrier, suka, championów - BELLA BLACK Sortis Jezierska Ewa, , Nadolice Wlk. Staffordshire Bull Terrier, suka, championów - WWW KROPKA Port Erin Knycz Dagmara, , Czechowice-Dz. Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - RAVENA z Hambalek Busin Kowalska Kinga, , Leszno Staffordshire Bull Terrier, suka, pośrednia - VENA Buldożer Kowalska Kinga, , Leszno Staffordshire Bull Terrier, suka, otwarta - VECTRA Buldożer Koźlarek Łukasz, , Głogów Staffordshire Bull Terrier, suka, pośrednia - Janastaff BERSERKER BEAUTY Krukowska Jolanta, , Jelcz-Laskowice Staffordshire Bull Terrier, suka, otwarta - X FACTOR DARK QUEEN Port Erin Mielus Andrzej, , Chrzanów Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - EXTRA Stawka Większa niż Życie Novak Jan, Petr Derka, Praha 6 Staffordshire Bull Terrier, suka, otwarta - AMALKA Od Lhoteckeho potoka Pavelkovi Katerina, Jiri, , Ostrava Trebovice Staffordshire Bull Terrier, suka, championów - MISS MISTY MUDD Mariatos Pavelkovi Katerina, Jiri, , Ostrava Trebovice Staffordshire Bull Terrier, suka, pośrednia - ABIGALLE Pastaff Legion Sobieraj-Krzyzanowska Małgorzata, , Radom Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - RAGAZZA MARGARITTE GRAND Staff-Ka Szymczyk Danuta, , Sosnowiec Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - Human Dogs SINEAD O'CONNOR Trzebiński Andrzej, , Legnica Staffordshire Bull Terrier, suka, championów - DEMI MOORE Alikana_________________ Quote
Sebastian Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 A czy mogę mieć prośbę o specjalną fotkę tego pieska?:roll: pies, młodzieży - VIVA LAS VEGAS Daffodil Yellow Życzę wszystkim powodzenia!!! Quote
klaudia&Manta Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Jak dla mnie ma zabójczą łepetynę :loveu: A uszole jakie malutkie :eviltong: Link do info i fotek psiaka : http://www.stafordi.com/photos.php?galid=61 Quote
Sebastian Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dzięki za linka, przy okazji jest tam fajny rudy pies>Pollio z Hambalek Buš Quote
agastaffbull Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Nie, nie, nie!!!! Nie mogę patrzyć na tak boskie psy, bo chciałabym mieć je wszystkie! Powiem dosłownie-mało nie padłam z wrażenia!!! VIVA LAS VEGAS to jest to!!! Mój typ, mój ideał!!! A jakie piękne umaszczenie... Quote
klaudia&Manta Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Nie ma za co :razz: Mi też bardzo podba się ten Pollio :loveu: :loveu: Cudny jest !!!! Taki zwarty :razz: A u VIVA LAS VEGAS podoba mi się przedewszystkim kaszały głowy i kolorek :loveu: Ale zuważyłam , że Daffodilowe psy idzie poznać po glowie własnie. Wszystkie psy z tej linii mają taki charakterystyczny kaształt łbów. Quote
agastaffbull Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 To prawda-staffiki z Daffodil Yellow charakteryzują się wspaniałymi głowami (i nie tylko!). Dla mnie DY to staffikowa potęga i jeśli import, to tylko od pani Lonovej! Quote
Sebastian Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 agastaffbull napisał(a):To prawda-staffiki z Daffodil Yellow charakteryzują się wspaniałymi głowami (i nie tylko!). Dla mnie DY to staffikowa potęga i jeśli import, to tylko od pani Lonovej! :lol:................! Quote
klaudia&Manta Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Ja tam sama już nie wiem , czy są one doskonałe czy nie:razz: Mi podobają się ich glowy , ale z drugiej strony ptarząc na inne psy są one aż za duże :eviltong: No aleto nie nie ten temat :) Quote
agastaffbull Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Cóż-każdy ma swój gust, a wszystkim dogodzić się nie da. Osobiście jestem wielką fanką DY. A wracając do tematu-stawka bardzo ciekawa! Quote
klaudia&Manta Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Oczywiście że tak ...jednemu podoba się to , drugiemu tamto :diabloti: A tak przy okazji , dosyałyśmy dziś numerek :cool3: Quote
klaudia&Manta Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 My za jakąś godziene wyjeżdżamy ! :D Zyczymy wszystim powodzenia , no i może do zobaczenia :) Quote
Canaveral-staff Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 nie jestem na wystawie a adrenalinka mi skacze:lol::lol: Quote
Janasz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Witamy. Podajemy wyniki stafików z opolskiej międzynarodówki. Wydaje się, że pisaliśmy je dokładnie, ale gdyby ktoś znalazł błędy to proszę uzupełnić. PSY Klasa młodzieży 1. Human Dogs SALVADOR DALI - Zw.Mł., NJwR, IV lokata BIS Junior Grupy III :multi: 2. IRON-FLESCH Family Buldożer 3. CHUCK DON Harpagon 4. Rufdug MANY MILES Klasa pośrednia 1. ASPEN Staff-Star CWC :clap: 2. FAKT FENOMEN Redbull 3. CAMERON Buldożer Klasa otwarta 1. Human Dogs LEONARDO da VINCI - CWC, CACIB, BOB :multi::multi::multi: 2. Cartman Stawka Większa niż Życie KLasa Championów 1. UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka CWC, r.CACIB :multi: 2. Zican"s CHANCES R SUKI Klasa młodzieży 1. EXTRA Stawka Większa niż Życie Zw.MŁ :multi: 2. Bull Hunter ORMANTA 3. Human Dogs SINEAD O'CONNOR 4. RAVENA Z Hambalek Busin Klasa pośrednia 1. Sirius WALERIA CWC :multi: 2. Janastaff Berserker BEAUTY 3. ABIGALLE Pastaff Legion Klasa otwarta 1. AMALKA Od Lhoteckeho Potoka CWC :multi: 2. VECTRA Buldożer KLasa Championów 1. DEMI MOORE Alikana CWC, CACIB :multi: 2. WWW KROPKA Port Erin r.CACIB 3. MISS MISTY MUDD Mariatos 4. BELLA BLACK Sortis Mamy jeszcze troszeczkę innych zdjęć, które wstawimy później. www.humandogs.com.pl Quote
klaudia&Manta Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Śliczne fotki! Ja jutro jakieś wstawię ;-) Quote
Janasz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 IRON-FLESCH Family Buldożer Rufdug MANY MILES Cartman Stawka Większa niż Życie Zican"s CHANCES R Quote
Janasz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Bull Hunter ORMANTA Human Dogs SINEAD O'CONNOR z własną Panią i z Panią Froda Janastaff Berserker BEAUTY Quote
klaudia&Manta Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Uwaga! nie patrzeć na Mantę :D Wyszła jak ostatni wypłosz :lol: Quote
Asztir Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 hihihi Klaudia po prostu muszą żałować Ci którzy jej na żywo nie widzieli ;) Ja wróciłam z wystawy nieco zmęczona, ale zadowolona. Normalnie Pani sędzina "połechtała" mnie po brzuszku bo napisała mi iż Cartman był profesjonalnie wystawiny :eviltong: (ja tam jeszcze widze braki, ale uwielbiam takie wzmocnienia ;) ) [SIZE=2]Natomiast Ravena nie poszła za dziewczynkami do przodu co groziłoby katastrofą a dla niej pewno świetną zabawą ;) Serdecznie wszystkich pozdrawiamy i gratulujemy! Panie Janasz Salwador jest i prześliczny i przekochany :) Gratulacje na BISach :) Quote
klaudia&Manta Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Oj Manta się zwstydzona czuje :P a widzisz nawet nie wiem , jakie opisy mieliście , no i taka pochwała od pani sędziny (co to ona skoro do pochwał raczej nie była 8) ) No , no :D Gratulacje! Quote
Rottie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Tu macie amstaffa: Wybaczcie słabą jakość (zdjęcia były robione w hali i na zoomach). Quote
klaudia&Manta Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Moje , takie beż ładu i składu :roll: Quote
klaudia&Manta Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 " class="ipsImage" alt="">" rel="external nofollow noopener">http://images23.fotosik.pl/203/7953c250c2db0f86.jpg Quote
Eventing Star Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Gratuluję zwycięzcom!!!:multi::multi::multi: Widać po psach z 1 i 2 lokat, że nie tylko są super exterierowo, ale również mają ODPOWIEDNIĄ WAGĘ. Oglądając te fotki stwierdzam, że prawie 80% psów na tej wystawie to straszne spaśloki! Nawet Forgeta napisała w wątku o CRUFTS, że sama będzie odchudzać Antosia... Wybaczcie, jeśli kogoś uraziłam, ale te staffiki to sam tłuszcz, gdzie wcięcie? Gdzie mięśnie? Ciekawa jestem który z nich mieści się w wagowym wzorcu 17kg...:shake: Quote
Recommended Posts