strumyk Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sebastian Książk napisał(a):Ja osobiście zauważyłem też, że przy wskazówkach swojego hodowcy było jeszcze lepiej niż zawsze:multi: bo to byl glowny cel tej wyprawy - spotkanie sie z hodowcami :) nasi sie jakos nie chca do nas przeprowadzic ;-) Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 strumyk napisał(a):bo to byl glowny cel tej wyprawy - spotkanie sie z hodowcami :)Rozumiem;)hehe;) nasi sie jakos nie chca do nas przeprowadzic ;-) a Buldożerom chyba klimat służy:lol: Quote
Janasz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Myśmy to się z tego Słupska na całe szczęście w porę wyprowadzili:eviltong::eviltong::eviltong:, bo teraz byśmy mieli pod blokiem amerykańską tarczę antyrakietową.:placz::placz::placz: Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 O widzę że Pan hodowca cały czas na posterunku, niby mnie nie ma;) ale jak coś to a kuku:eviltong: Hi, ale my nie koło Słupska, my Kaszuby, a to zupełnie w inna strona;) Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Sebastian Książk napisał(a): Hi, ale my nie koło Słupska, my Kaszuby, a to zupełnie w inna strona;) Te rakiety oczywiście... Quote
Janasz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Hodowca to zawsze musi pilnować swojego stadka:cool1:! 50 km od Słupska i od razu wielkie Kaszuby:shake:! Teraz to każdy chce się podlizać aktualnie panującym i za wszelką cenę szuka we władzy rodaka:eviltong::eviltong::eviltong:! Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Janasz napisał(a):Hodowca to zawsze musi pilnować swojego stadka:cool1:! 50 km od Słupska i od razu wielkie Kaszuby:shake:! Teraz to każdy chce się podlizać aktualnie panującym i za wszelką cenę szuka we władzy rodaka:eviltong::eviltong::eviltong:! Oj tak o wazeliniarstwie to byśmy mogli podyskutować...a kilometrów to 56, i kaszuby nie są wielkie:cool3:ale rozmiary przecież o niczym nie stanowią :lol: Quote
Janasz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sebastian Książk napisał(a): i kaszuby nie są wielkie:cool3:ale rozmiary przecież o niczym nie stanowią :lol: Ja nie o sprawach terytorialnych :shake:, tylko o wielkości osobowościowej:cool3:! Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Janasz napisał(a):Ja nie o sprawach terytorialnych :shake:, tylko o wielkości osobowościowej:cool3:! a taak, najważniejsze, w moim odczuciu to być kimś, podobnie jak u rasowych psów, mieć pochodzenie, jakekolwiek by nie było, dbać o nie i szanować. No i grunt to niczego nie udawać. Zapraszam nad jeziora, są tu piękne okolice, szczególnie o tej porze.Pozdrawiam. Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Strumyk, ja dla Was ma jedną chyba fajną fotkę. Quote
strumyk Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sebastian Książk napisał(a):Strumyk, ja dla Was ma jedną chyba fajną fotkę. wow, dzieki serdeczne za niuniutka !!! :) Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Jeszcze dla Pani ze Swnż. Miło było spotkać;) Quote
wera99 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Strumyk, czy ja fotki moge skrasc :oops::oops: ;)?? Oczywiscie w uzyciu - podpisze :) Pozdrawiam i buziaki dla braci i tych pol ;) K Quote
tomo Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Wszystkim wygranym serdecznie gratulujemy :supz: :supz: :smt041 :-({|= sto lat :D z mojej strony kilka lużnych fotek - słonko świeciło naprzeciw wystawców i większość wyszła bardzo ciemna... ): AVARD NDSwR LINDA DŻUMA http://img171.imageshack.us/img171/5422/d021qb7.jpg BAYA - przytulanka:) Z TYŁU SUCZKA - ZWYCIĘZCA MŁODZIEŻY http://img391.imageshack.us/img391/5861/p5030414mc1.jpg ZOSIA http://img391.imageshack.us/img391/52/p5030426ba1.jpg Maksymalna ilosc zdjec w poscie to 5 Makszmalna wielkosc zdjec to 640 x 640. Pkt. 10 regulaminu Quote
hun Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Gratuluję wszystkim uczestnikom wystawy, Podam dokładne wyniki; PSY kl mł........ Canaveral-śtaff VIGOR dosk.ZW.Mł-:multi: Human Dogs SHAQUILLE O NEIL-DOSK Bullhawk AVESOMEOFTHAT-DOSK. DRAGON BULERBYN Fransimo Bochemia Sirius CATLOS KL.POŚ...... CAMERON Buldożer-dosk.CWC-:multi: FIDEL BRYSIA KL.O........ Human Dogs LEONARDO DA VINCI-DOSK,CWC.CACIB.NDPwR-:multi: KL.CH....... MAGNETIC BOY Buldożer,-dosk CWC,Res.CACIB-:multi: GROSS SETTI ROYS-DOSK. SUKI KL.SZCZ....... SAMANTA FOX Family Buldożer,-WO,NSZCZwR,-:multi: kl.mł......... EXTRA Stawka Wjększa Niż Zycie,-dosk.Zw.Mł-:multi: Human Dogs SALMA HAYEK,-DOSK KL.POŚ....... COCO CHANEL Buldożer.-dosk,CWC,CACIB,NDSwR,-:multi: DŻUMA Stawka Wjększ Niż Zycie-dosk. kl.O........... VICTRESS FOR EVER Family Buldożer,-dosk.CWC,Res.CACIB,-:multi: VECTRA Buldożer,-dosk.,-:multi: ZHOSHUA Buldożer,-dosk,-:multi: Human Dogs LINDA EVANGELISTA VALGLO SYMPHONY KL.CH........ BELLA BLACK Sortis,-dosk.CWC,-:multi: A za chwileczke troszeczke fotek Quote
agastaffbull Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Olbrzymie gratulacje dla całej rodzinki Buldożer! Jak zawsze spisaliście się na medal!!! Wieeeeeeeeeeeelkie brawa, ogromnie się cieszę i jestem z Was dumna!!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::buzi::buzi::buzi::happy1::happy1::happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::kciuki::kciuki::kciuki::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Recommended Posts