zuch_dziewczyna Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Mam wspaniałe wieści! Po 2 latach smutnego życia w schronisku nasze Maleństwo jest już w nowym kochającym domku. 20 września Sisi została zabrana przez Panią Asię i Pana Zbyszka. Oto mail z najnowszymi wieściami: Witam, Sunia mieszka na Śląsku. Rzeczywiście była przestraszona jeden dzień, ale już wie, że tu mieszka i jest b. grzeczna. Zarekwirowała kanapę i nie mamy serca jej tego zabronić. I rzeczywiście nie odstępuje nas na krok, ale jak poszliśmy do pracy to była grzeczna i nie płakała. Ma swoje posłanie, miseczki, zabawki - wygląda na zadowoloną. Super, że szukacie pieskom domu w ten sposób - gdyby nie taka aukcja na allegro, to nigdy byśmy nie wpadli na pomysł jechania z Gliwic aż pod Łódź. pozdrawiam serdecznie : ) Asia Całe szczęście, że zajrzeli Państwo na tę aukcję :multi: Dziękuję też Agacie – gdyby nie ona to wiele wspaniałych psiaków z Łęczycy nie zostałoby nigdy odkrytych, a ja nie miałabym szansy im zrobić allegro (no i nie znalazłabym mojej Majeczki ;) Trzymam kciuki, żeby Sisi szybko zapomniała o trudnych chwialach w schronisku ! Quote
zuch_dziewczyna Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 pierwsze zdjęcie z nowego domku :loveu: Quote
nika28 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jak się cieszę ! :multi: :multi: :multi: Quote
polciuaa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Super wiesci!:loveu::loveu::loveu: Quote
BlackSheWolf Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 dzieki Aniu za umieszczenie info o tym, ze sisi ma domek :)) dzieki allegro znalazla kochajaca rodzine :) :) super ! :) Quote
zuch_dziewczyna Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mam nowe wieści od Sisi: Znalazła swoje ulubione miejsce do leżakowania - czyli kanapę :eviltong: W domku zachowuje się bardzo grzecznie. Na początku była tylko trochę nieufna do obcych, ale już się przekonała i daje się głaskać gościom. Podobno ostatnio ukradła ser ze stołu, więc chyba czuje się już całkiem zadomowiona :loveu: Quote
nika28 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ale jest teraz zadowolona, a imię zostało Sisi czy właściciele zmienili ??? :roll: Quote
Pani_Sisi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ...nie będziemy jej mieszać w głowie, a w końcu Sisi była cesarzową Autro-Węgier, więc imię jest dumne;) Gości nadal się boi - wczoraj naszczekała i nawarczała na kolejną moją przyjaciółkę, ale z czasem oswaja się i daje się głaskać..gorzej, że po takim "dzień dobry" goście się już głaskania boją...;) Ja i mój narzeczony możemy z nią robić co chcemy - w stosunku do nas jest łagodną przylepką. Weterynarz był pod wrażeniem kondycji psa - zadbana i grzeczna - nie miała ani robaków ani pcheł, a do tego u lekarza była bardzo spokojna i nie bała się - myślę, że to zasługa schroniska w Łęczycy i wolontariuszek, że pies pomimo 1,5 rocznej bytności w schronisku ani nie zdziczał ani nie zmarniał. Podobno psy ze schronisk śląskich nie są w tak dobrym stanie niestety:( Quote
polciuaa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Witamy właścicielkę Sisi na dogomanii.:) Ciesze się,że się Pani odezwała,będziemy miec informacje z pierwszej reki.:razz: Quote
Recommended Posts