Jump to content
Dogomania

Babe i Barbie vel Lalka czyli dwa stare ale jare amstaffy :D

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Ja myślę , że nic nie trzeba przesyłać ..... żadnych linków - obserwatorzy są wśród nas :diabloti:

Dokładnie tak :diabloti:

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łamiemy patyczki:diabloti:

"Pańcia kazała lezeć i sie nie ruszać:roll: może jak sie przyczołgam to nie zauważy?:razz:"

Babe pokazuje jęzorek :)

A Barbie wstydzi sie aparatu :p

"Co ona tam znalazła?:razz:"

Posted

cudniaste zdjęcia!!! a Barbie to ma ładniejsze zęby niz mój Zgredek! ja się tak nie bawię:eviltong:

i prosbeczka....
dziewczyny...potrzeba na gwałt coś wymyślec - są 2 sunie - w ciąży na pewno 1..a 2 nie wiadomo czy w czy po!!!! w zamojskim schronie - a to nie powiem,żeby było dobre schronisko:-(

ta w albo po:

i druga na 1000 procent w ciąży:placz: i do tego przerażona:-(

myślcie proszę!!!!:-(:-(:-(

Posted

O rany, jakie bidy straszne :-(:-(:-( najgorsze, że strasznie ciężko jest znaleźć kogoś, kto chciałby bullowatego przygarnąć.........

Posted

agpol napisał(a):
O rany, jakie bidy straszne :-(:-(:-( najgorsze, że strasznie ciężko jest znaleźć kogoś, kto chciałby bullowatego przygarnąć.........

no niestety...tym bardziej, ze ta sunia w ciąży ma ok. 5-7 lat:placz:

Posted

Bardzo rzadko bywam na dogo teraz, ale zaglądam i .... cieszę się przeogromnie z taaaaakich extra wieści i super zdjęć :multi::multi::multi:
Agpol, Sucha i reszta Waszej Rodziny - jesteście niesamowici!

Vectra napisał(a):
Ja myślę , że nic nie trzeba przesyłać ..... żadnych linków - obserwatorzy są wśród nas :diabloti:

:evil_lol: widzę, że jesteście bezlitosne ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Andzia skłamczyłaś o suniach z Zamościa.
Płowa sunia - nie wiadomo czy po ciaży czy w trakcie.
Pręguska - po ciąży - urodziła w schronisku jakiś tydzień temu. Szczeniaki uśpiono.

Posted

doddy napisał(a):
Andzia skłamczyłaś o suniach z Zamościa.
Płowa sunia - nie wiadomo czy po ciaży czy w trakcie.
Pręguska - po ciąży - urodziła w schronisku jakiś tydzień temu. Szczeniaki uśpiono.

eee - nie ważne - obie potrzebujace na gwałt:eviltong: zdjęcie pręguski jest w ciąży więc myślałam, ze takowa jest:cool3:

Posted

a zdjęć znów nie ma :roll: i opowiastek co u dziewczyn słychać też nie :roll:, strasznie ta Sucha oszczędna się zrobiła :shake:, normalnie nabić trzeba by ją było :diabloti:

Posted

heh sunie mają obsesje jedna na punkcie kopania dziur druga, na punkcie obgryzania patyczków :)
Ostatnio Babe kopała sobie dziuuure, Barbie podeszła i tak skoczyła do zabawy a Babe nic... to popatrzyłą chwile chytrym wzrokiem i chaps Babe za ucho :diabloti: Babe tylko podniosła głowe zmierzyła ją wzrokiem mówiącym "A tobie dzieciaku co odbiło?" i wróciła do wykopywania kreta...
To było piękne te ich miny :evil_lol:

Kilka wspólnych fotek :)

i jeszcze osobno :)

Posted

doddy napisał(a):
Bardzo ładne zdjęcia. Czym wykonane?

a dziekuje :) NIKON D80 koleżanki :)
wprawdzie jeszcze niewiele umiem nim zrobić ale sie uczymy :)

hi hi... moj Ares tez ma fioła na punkcie kopania...tylko ,ze on szuka kamieni na ktorych punkcie ma jeszcze wiekszego fioła:smile: a ulver to maniak patykow:smile:

widze ze macie wesoło:smile:

oj mamy mamy :)
A ciocia Ania miała nas odwiedzić w wakacje? Co z tym planem ? :)

Posted

bullowate dzielą się na patykolubne i kamieniolubne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie wszystkie są kamieniolubne...ale Zgredek na dodatek jest polujący na wszystko - obojetnie czy to żmija czy kret:diabloti: