agpol Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Vectra napisał(a):Ja myślę , że nic nie trzeba przesyłać ..... żadnych linków - obserwatorzy są wśród nas :diabloti: Dokładnie tak :diabloti: Quote
sucha Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Łamiemy patyczki:diabloti: "Pańcia kazała lezeć i sie nie ruszać:roll: może jak sie przyczołgam to nie zauważy?:razz:" Babe pokazuje jęzorek :) A Barbie wstydzi sie aparatu :p "Co ona tam znalazła?:razz:" Quote
Tengusia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 alez piekne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Izabelka123 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ależ piękne te panny takie roześmiane,widac że szczęśliwe mordeczki:loveu::loveu::loveu: a zdjęcia po prostu cudne;) Quote
andzia69 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 cudniaste zdjęcia!!! a Barbie to ma ładniejsze zęby niz mój Zgredek! ja się tak nie bawię:eviltong: i prosbeczka.... dziewczyny...potrzeba na gwałt coś wymyślec - są 2 sunie - w ciąży na pewno 1..a 2 nie wiadomo czy w czy po!!!! w zamojskim schronie - a to nie powiem,żeby było dobre schronisko:-( ta w albo po: i druga na 1000 procent w ciąży:placz: i do tego przerażona:-( myślcie proszę!!!!:-(:-(:-( Quote
agpol Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 O rany, jakie bidy straszne :-(:-(:-( najgorsze, że strasznie ciężko jest znaleźć kogoś, kto chciałby bullowatego przygarnąć......... Quote
andzia69 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 agpol napisał(a):O rany, jakie bidy straszne :-(:-(:-( najgorsze, że strasznie ciężko jest znaleźć kogoś, kto chciałby bullowatego przygarnąć......... no niestety...tym bardziej, ze ta sunia w ciąży ma ok. 5-7 lat:placz: Quote
Majaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Bardzo rzadko bywam na dogo teraz, ale zaglądam i .... cieszę się przeogromnie z taaaaakich extra wieści i super zdjęć :multi::multi::multi: Agpol, Sucha i reszta Waszej Rodziny - jesteście niesamowici! Vectra napisał(a):Ja myślę , że nic nie trzeba przesyłać ..... żadnych linków - obserwatorzy są wśród nas :diabloti: :evil_lol: widzę, że jesteście bezlitosne ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Andzia skłamczyłaś o suniach z Zamościa. Płowa sunia - nie wiadomo czy po ciaży czy w trakcie. Pręguska - po ciąży - urodziła w schronisku jakiś tydzień temu. Szczeniaki uśpiono. Quote
kasiaNDM Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 poznałam laseczki podczas szkolenia ;) bardzo fajne suczki :p pozdrawiam Quote
andzia69 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 doddy napisał(a):Andzia skłamczyłaś o suniach z Zamościa. Płowa sunia - nie wiadomo czy po ciaży czy w trakcie. Pręguska - po ciąży - urodziła w schronisku jakiś tydzień temu. Szczeniaki uśpiono. eee - nie ważne - obie potrzebujace na gwałt:eviltong: zdjęcie pręguski jest w ciąży więc myślałam, ze takowa jest:cool3: Quote
kasiaNDM Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 sucha napisał(a):ooo! witamy Kasiu! :loveu: hej :) mam nadzieję, że jeszcze do nas zawitacie Quote
agpol Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 a zdjęć znów nie ma :roll: i opowiastek co u dziewczyn słychać też nie :roll:, strasznie ta Sucha oszczędna się zrobiła :shake:, normalnie nabić trzeba by ją było :diabloti: Quote
sucha Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 heh sunie mają obsesje jedna na punkcie kopania dziur druga, na punkcie obgryzania patyczków :) Ostatnio Babe kopała sobie dziuuure, Barbie podeszła i tak skoczyła do zabawy a Babe nic... to popatrzyłą chwile chytrym wzrokiem i chaps Babe za ucho :diabloti: Babe tylko podniosła głowe zmierzyła ją wzrokiem mówiącym "A tobie dzieciaku co odbiło?" i wróciła do wykopywania kreta... To było piękne te ich miny :evil_lol: Kilka wspólnych fotek :) i jeszcze osobno :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hi hi... moj Ares tez ma fioła na punkcie kopania...tylko ,ze on szuka kamieni na ktorych punkcie ma jeszcze wiekszego fioła:) a ulver to maniak patykow:) widze ze macie wesoło:) Quote
sucha Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 doddy napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia. Czym wykonane? a dziekuje :) NIKON D80 koleżanki :) wprawdzie jeszcze niewiele umiem nim zrobić ale sie uczymy :) hi hi... moj Ares tez ma fioła na punkcie kopania...tylko ,ze on szuka kamieni na ktorych punkcie ma jeszcze wiekszego fioła:smile: a ulver to maniak patykow:smile: widze ze macie wesoło:smile: oj mamy mamy :) A ciocia Ania miała nas odwiedzić w wakacje? Co z tym planem ? :) Quote
andzia69 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 bullowate dzielą się na patykolubne i kamieniolubne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie wszystkie są kamieniolubne...ale Zgredek na dodatek jest polujący na wszystko - obojetnie czy to żmija czy kret:diabloti: Quote
basiagk Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 A u mnie tak się podzieli: Pako nic nie lubi a Abra wszystko, patyki, kamienie itp itd Dziewczyny SUPER! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 nasza Iskierka sie pochorowała, jak nabierze sil na tak daleka podróz to na pewno zajrzymy:) Quote
Recommended Posts