sucha Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Oto Babe :razz: nic dodać nic ująć :loveu: A dnia 27.Kwietnia2008r. o 5.00 rano przyjechało to oto suczysko :loveu: Quote
sucha Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 ach ten kaganiec:roll: przejście przez zatłoczone ulice i peeeełna wolność :multi: Próbujemy wygryść kreta z nory :roll: Quote
sucha Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 trawa kłuje w nos :evil_lol: stajemy na głowie :cool3: przymierzamy się do tarzania:roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 słodziak mój kochany...oj latem odwiedzimy Was bo nie wytrzymam:) Quote
Sajnox Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Witam ale pieknosci mi pokazujesz:p cudoooo;) Quote
basiagk Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No wreszcie mogę bez ograniczeń zachwycać się Babe!:multi: Quote
agpol Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 to ja też się przyłączę do tworzenia tego bloga (chociaż głównie to będzie działka mojej kochanej Paulinki) i przypomnę jak było na początku :cool1: Biedna Babe jeszcze w schronie Przeżycie sterylkowe (pamiętacie ten stres??:-(), ale na szczęście dobrze się skończyło, choć nie bez wpływu na zdrowie: i rekonwalestencja u Kasi, jeszcze żeberka i kręgi widać......... W drodze do nowego domu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Babe jest teraz nie do poznania...piękna. Oj pamietam dokłądnie ten stresik...pierwszy wyjazd Kasi z psem tak daleko, ja akurat w Londynie...ale warto byłoby i z tysiąc kilometrów zrobic by do tak super dokmu Babe trafiła:) Quote
agpol Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Pierwsze godziny w nowym domu A Pańcio powiedział: "Fajna jest, będziemy się lubić" - bo Pańcio specjalnie wylewny nie jest:roll: No i się lubimy :loveu: Teraz mogło być już tylko lepiej Pierwsze dni na nowym terenie I pierwsza wspólna wycieczka w szeroki świat :cool3: To chyba tyle celem krótkiego podsumowania :p Tak się zastanawiam, czy nie poprzenosić większości fotek z wątku Babe tutaj, żeby były w jednym miejscu... Co cioteczki myślą na ten temat?? Quote
agpol Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dostałam wczoraj takie zdjęcie i nie mogłam się oprzeć, żeby się z Wami nie podzielić :cool3: Czyż ona nie jest słodka?? I tak inteligentnie wygląda :evil_lol: Trochę chronologia nie taka, ale w odpowiednim okresie nie pisałam, a to jest aktualizacja sytuacji :roll: dla niezorientowanych: No to mamy drugiego psiaka, dołączył do nas 27.04.08, sunia, też amstaffka (papierowa:eviltong:), ma 10 lat ....Pierwszy spacer mamy za sobą-rewelacja. Biegały, ładnie się bawiły, było wspólne wąchanie dziur i kąpiel w rzece, ale jak wróciłyśmy do domu to po kilku minutach poszło na kły, krew się polała(nic poważnego się nie stało, ale strach był), a teraz leżą obrażone na cały świat, każda na swoim posłaniu. na dworze wszystko cacy w domu gorzej, ale mam nadzieje że to tylko kwestia czasu... ;-) dzisiaj jak się wyrobie to może wrzuce do galerii jakieś fotki obydwu psic... A i byłyśmy z Babe wczoraj u weta, zrobiłyśmy kontrolne zdjęcie klatki piersiowej, i pani doktor mówi że jest duuuuużo lepiej niż za pierwszym razem, zaszczepiłyśmy się na wścieklizne, i oddałyśmy krew do badań...popłynęłyśmy 110zł no ale czego się nie robi dla psiaka :smile: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 hi hi...no sama inteligencja:evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Mój komentarz do fotki: :roflt::roflt::roflt: Quote
sucha Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 A jutro (o ile pogoda dopisze) wybieramy się z Babinką na szkolenie do świdnika :razz: trzymajcie kciuki bo to dla nas obydwu pierwsze spotkanie z prawdziwą tresurą:oops: Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='agpol']Dostałam wczoraj takie zdjęcie i nie mogłam się oprzeć, żeby się z Wami nie podzielić :cool3: Czyż ona nie jest słodka?? I tak inteligentnie wygląda :evil_lol: no na kacu sie wygląda baaardzo inteligentnie:evil_lol: Quote
sucha Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 zdjęcie zrobione pierwszego dnia, jak to po rozdzieleniu i założeniu klatek na pyski sunie były obrażone na cały świat :evil_lol: postaram się cyknąć jakieś fotki popołudniu i mama może na dworze im zrobi kilka, bo ja niestety siedze w domu bo noga uległa wypadkowi :roll: i z chodzenia na spacerki nici:-( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 hi hi...no 2 panie na włosciach ...troszke obrazy musi byc :) prosimy o zdjecia nowego nabytku:) Quote
sucha Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 No to foteczki z dzisiejszego spacerku :loveu: narazie sama Barbie vel Lalka: Quote
sucha Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 A teraz suczynki razem :cool3: i jeszcze Babeinka: Quote
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No , no podoba mi się tu :) O i widzę , że starsza Pani Andzia dotarła również ;) Pozdrawiam wszystkich i cieszę się za udaną akcje :multi: Quote
Skibka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 O co za śliczne stworzonka :loveu: Nic tylko pogratulować tak świetnych psiaków..:lol: Pozdrawiam i zapraszam do mojej galerii troszkę inna rasa no ale psiak to psiak!;) Quote
DuDziaczek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Super :loveu: Galeria psiakow :cool3: A jednak sie udalo wbrew temu co inni sadzili :razz: Niedlugo to beda 2 kumpele,ktore rozdzielic sie nie beda chcialy :eviltong: Quote
sucha Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Narazie w dalszym ciągu trzymajcie kciuki i nie zapeszajcie :evil_lol: bo chyba byśmy się ze wstydu spalili, jakby cuś nie wypaliło :roll: Chociaż z drugiej strony zachwyty są taaaaaaakie miłe :evil_lol: Quote
KamaG Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Pięknie się dziewczyny prezentują, trzymam kciukasy, żeby się już tylko lepiej działo, a przecież wiadomo, że nawet w starym dobrym małżeństwie czasem zgrzytnie, byle nie za często i nie za bardzo! Baaaardzo śliczne te Wasze mordeczki! Quote
Recommended Posts