klaudia&Manta Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Czy mu się znowu przytyło ? :eviltong: Super , że jest takim małym smordem , a tak ładnie stoi :loveu: Quote
daro 25 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Manta przewrazliwiona jestes:D gruby nie jest. On od pierwszej wystawy tak stal:) on sie nawet nie rusza wtedy:P Quote
klaudia&Manta Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Nie powiedziałam,że jest gruby :roll:...bo nie jest . Spytałam tylko cze przytył , bo ostatnio wydawał mi się chudszy ..:p Quote
daro 25 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 mi sie ostatnio wydaje ze on z dnia na dzin idzie w szerokosc:) nie zrozumialam Klaudia, ale na temat jego grugosci to chyba przewrazliwiona juz jestem:) kazdy mowil ze gruby gruby i stad tak mam. A ostatnio stwierdzilam nawet ze jak ktos tak powie to niech go pomaca "zebra na wierzchu prawie ma":) Okresle to tak- Wkoncu lapie chlopak budowe staffika, bo wczesniej wygladal jak jamnik:D Quote
daro 25 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 wczorajsze zdjecia ze spacerku i to narazie tyle Quote
Patka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Boska para oboje maja piękne uszka :) Quote
daro 25 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 zdjecia z zabawy ciag dalszy nastapi Quote
daro 25 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 kozystajac z chwili czasu wstawiam kolejne :D uczymy sie, ale niewiem czy dobrze :lol: przyjacielskie :?: usciski chcecie :?: Saluszka chce :lol: To masz Draco :roll: Gdzies uciekla :!: A kuku :lol: niby tow :roll: narazie tyle zapraszam do komentowania Quote
daro 25 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 no to kolejne: czasem sie bawimy i czesem jestem gora:) chodz rzadko:P jemy tez- prawie razem:) spimy:) podgladamy;) no i znow razem- ach ta plec przeciwna;P Quote
Basia&Safi Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 :) świetny staffik :) do zobaczenia w spodku :) my jestesmy w klasie szczeniat :) Quote
Recommended Posts