daro 25 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 no to sie przypomnimy:) Draco za 6 dni skonczy 6 miesiecy, jestesmy po odchudzaniu:)- juz nikt nie powie ze grubasek:) cwiczy przed Zadkopanym Quote
Bullila.nl Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Wyglada duzo lepiej:loveu: cialo mu dorosleje;) tylko jak odchudzic staffika jak on tak ladnie patrzy:hmmmm::siara: Quote
klaudia&Manta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 tylko jak odchudzic staffika jak on tak ladnie patrzy Mysle że takie pytanie zadaje sobie każdy właścieciel staffiora :diabloti: Już pisałam na staffikowym że Draco wygląda teraz ślicznie :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Mysle że takie pytanie zadaje sobie każdy właścieciel staffiora :diabloti: Nie każdy :diabloti: Niektórzy się co dzień zastanawiają , co pies zje i czy zje :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No ale Franio to wyjątek jest :diabloti: Quote
daro 25 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 no wlasnie to jest pytanie- my zmniejszylismy Dracowi jedzenie i duzo biegow z innymi psami:) wczorajsze zdjecia Quote
agastaffbull Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Zupełnie inny pies po tym odchudzaniu! Ledwo go poznałam! Pięknie rośnie! Quote
daro 25 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 dziekuje amstaffbull:) uszko dalej zaropiale:( mam nadzieje ze mu szybko przejdzie. i jeszcze 2 wczorajsze zdjecia- jakosc zdjec taka jak pogoda:) Quote
agastaffbull Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Super psiak! Bardzo mi się podoba, a odchudzanie przyniosło efekty! życzę szybkiego wyleczenia uszka! Pozdrawiam, a dla Draco-głaskanko! Quote
daro 25 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 agastaffbull napisał(a):Super psiak! Bardzo mi się podoba, a odchudzanie przyniosło efekty! życzę szybkiego wyleczenia uszka! Pozdrawiam, a dla Draco-głaskanko! Draco wyglaskany:cool3: A co do ucha to sam sobie winien- zawsze na dzialce wariuje, a ze ma slabe hamulce to zawsze w cos walnie:roll: i zawsze musi wrocic z dodatkowa rana, a jak sie go chce uspokoic to "spiewa" a sasiedzi glupio sie patrza, bo mysla ze mu krzywde robie:lol::evil_lol: Tym razem zrobil sobie bude pod sterta galezi na ognisko i chyba wchorzac lub wychodzac zachaczyl:shake::placz: Ale tego wariata nic nie przekona- nawet te rany:roll: Quote
agastaffbull Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ech, cały staffik! Mój tak samo pędzi na oślep jak taran! Nie ma czucia ani umiaru, ostatnio tak gnał po schodach, że aż się z nich zwalił, a potem przez pół dnia kulał... Quote
daro 25 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ja spadanie ze schodow przechodze cdziennie rano kiedy mu sie bardzo chce siu:cool3::lol: Quote
daro 25 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Draco na wystawie w Zakopanym zajal 2 lokate z super opisem "Bardzo dobrze zapowiadajacy sie pies, sliczna głowa, doskonala anatomia oraz ruch, pieknie prezentowany" Quote
Bullila.nl Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 http://images33.fotosik.pl/341/415fca47bd5af465.jpg Gratulacje!!! Jaki chlopak dumny na tej focie:cool3: Quote
agastaffbull Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 OGROMNE gratulacje! Nawet nie wiesz, jak się cieszę, po prostu jestem z Was dumna! A psiak coraz piękniejszy! W pełni zgadzam się z opisem sędziego! Quote
daro 25 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 dziekuje bardzo- szkoda tylko ze druga lokata:( ale spodziewalam sie tego, wkoncu konkurent byl starszy o 2,5 mies a w tym wieku to duza roznica. Ale i tak jestesmy dumni z synusia:) Quote
agastaffbull Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wiem, że zawsze ma się apetyt na więcej, ale jeszcze mnóstwo wystaw przed Wami! A 2.5 miesiąca różnicy w wieku może zadecydować o wygranej, to prawda! Ale spoko, następnym razem będzie złoto! Ja w Was wierzę! Quote
daro 25 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Dzieki za wiare- tez mamy nadzieje ze bedzie lepiej- no coz zobaczymy:) Quote
daro 25 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 z samochodu i rozne miny Draco i z wycieczki ciag dalszy nastapi:) Quote
daro 25 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 na prosbe gremlinow:) nie moglam sie oprzec zeby tegpo zdjecia nie wstawic na gubalówce i czas na odpoczynek to narazie na tyle Quote
daro 25 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 A poniewaz ze dawno nie bylo zdjec to wstawiam zdjecia z wyjazdu do rodziny na wies:) Draco pies strozujacy- pilnuje domu:) :lol: hehe zartowalem:) ubawiony skupiony :lol: obserwujacy- zgadnijcie co? Kotecka :lol: - siedzial i patrzyl w kotecka 2 godz A gdy kotecek uciekl poszedl na siusiu No i Draco juz jest duzym chlopcem- zaczal podnosic lapke:) Sytuacja byla wrecz komiczna pierwszego dnia, bo obsikiwal co chwilke i po kazdym takim oznaczeniuczekal na pochwale :lol: :lol: :lol: Jak bylo "Dobry piesek" lecial do nastepnego i znow czekal Quote
agastaffbull Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jest pięknota! Ależ on rośnie! A fotki ze wsi piękne! Quote
daro 25 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Anethka on sprawdzil jak kotecek chcial wejsc na dach, ale zle by sie to dla niego skonczylo:( Kotecek nie chcial sie bawic- albo inaczej chcial- pazurami:( wiec piez zostal odwolany wiec siedzial i czekal ze moze kotecek podejdzie sam:D Agastaffbull dzieki:) Quote
daro 25 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Skoro odwiedzacie galerie to wstawie znow kilka fotek :D tu 6 mies Draco wiem ze prawe ucho bylo zle podklejone, bo mial za wysoko - pozniej mu jeszcze raz podkleilam:) A tu z moja gola corka:) i wczorajsze- tylko lezace niestety- portrecikowe:( i to narazie na tyle, ale jutro beda nowe jak komus spodobaja sie te:) Quote
Recommended Posts