Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko jak odchudzic staffika jak on tak ladnie patrzy

Mysle że takie pytanie zadaje sobie każdy właścieciel staffiora :diabloti:

Już pisałam na staffikowym że Draco wygląda teraz ślicznie :loveu::loveu::loveu:

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
Mysle że takie pytanie zadaje sobie każdy właścieciel staffiora :diabloti:

Nie każdy :diabloti:
Niektórzy się co dzień zastanawiają , co pies zje i czy zje :diabloti:

Posted

agastaffbull napisał(a):
Super psiak! Bardzo mi się podoba, a odchudzanie przyniosło efekty! życzę szybkiego wyleczenia uszka! Pozdrawiam, a dla Draco-głaskanko!

Draco wyglaskany:cool3: A co do ucha to sam sobie winien- zawsze na dzialce wariuje, a ze ma slabe hamulce to zawsze w cos walnie:roll: i zawsze musi wrocic z dodatkowa rana, a jak sie go chce uspokoic to "spiewa" a sasiedzi glupio sie patrza, bo mysla ze mu krzywde robie:lol::evil_lol: Tym razem zrobil sobie bude pod sterta galezi na ognisko i chyba wchorzac lub wychodzac zachaczyl:shake::placz: Ale tego wariata nic nie przekona- nawet te rany:roll:

• 2 weeks later...
Posted

Draco na wystawie w Zakopanym zajal 2 lokate z super opisem

"Bardzo dobrze zapowiadajacy sie pies, sliczna głowa, doskonala anatomia oraz ruch, pieknie prezentowany"

Posted

dziekuje bardzo- szkoda tylko ze druga lokata:( ale spodziewalam sie tego, wkoncu konkurent byl starszy o 2,5 mies a w tym wieku to duza roznica. Ale i tak jestesmy dumni z synusia:)

Posted

Wiem, że zawsze ma się apetyt na więcej, ale jeszcze mnóstwo wystaw przed Wami! A 2.5 miesiąca różnicy w wieku może zadecydować o wygranej, to prawda! Ale spoko, następnym razem będzie złoto! Ja w Was wierzę!

• 2 weeks later...
Posted

A poniewaz ze dawno nie bylo zdjec to wstawiam zdjecia z wyjazdu do rodziny na wies:)

Draco pies strozujacy- pilnuje domu:) :lol:

hehe zartowalem:) ubawiony

skupiony :lol:

obserwujacy- zgadnijcie co?

Kotecka :lol: - siedzial i patrzyl w kotecka 2 godz

A gdy kotecek uciekl poszedl na siusiu

No i Draco juz jest duzym chlopcem- zaczal podnosic lapke:)
Sytuacja byla wrecz komiczna pierwszego dnia, bo obsikiwal co chwilke i po kazdym takim oznaczeniuczekal na pochwale :lol: :lol: :lol: Jak bylo "Dobry piesek" lecial do nastepnego i znow czekal

Posted

Anethka on sprawdzil jak kotecek chcial wejsc na dach, ale zle by sie to dla niego skonczylo:( Kotecek nie chcial sie bawic- albo inaczej chcial- pazurami:( wiec piez zostal odwolany wiec siedzial i czekal ze moze kotecek podejdzie sam:D
Agastaffbull dzieki:)

Posted

Skoro odwiedzacie galerie to wstawie znow kilka fotek :D
tu 6 mies Draco

wiem ze prawe ucho bylo zle podklejone, bo mial za wysoko - pozniej mu jeszcze raz podkleilam:)
A tu z moja gola corka:)

i wczorajsze- tylko lezace niestety- portrecikowe:(

i to narazie na tyle, ale jutro beda nowe jak komus spodobaja sie te:)