Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może to i kwestia losu, ale ludzie nie lubia gdy pies jest pierdołowaty i nie ma ochoty wytrzepywać kotów z futra - nawet jesli mówią inaczej.

Posted

Napisałam do "Kocich spraw" z zapytaniem o cenę ołoszenia+zdjęcie dla schroniskowego bidula ;). Coś się musi nareszcie zmienić! Czekam na ich odpowiedź...

Posted

w jakim jest wieku Warszawianka ? ( przepraszam ale mam godzine czasu bo ide na urlop a szukam suni do 1,5 roku spokojnej , wysterylizowanej dla starszej pani do domku z ogrodem . b dobre warunki )

Posted

no 1,5 roku to ona już miała, ale ma milion innych bardzo cennych zalet. Dla "starszej osoby" byłaby wspanialą towarzyszką. Jest miła, delikatna, spokojna - ideał. Zapewniam cie, że pożyje jeszcze tyle lat że pani nie bedzie zawiedziona. Hankag - działaj !!!

Posted

Więcej na jej temat będa wiedziały dziewczyny, które ją zgłosiły...O ile dobrze pamiętam, to Warszawianka ma więcej niż 1,5 roku :roll: Ale spokojna,zrównoważona też jest ;)

Posted

Z tych całych "Kocich..." nie odpisali mi :mad:
Będę tam dzwonić...
Wiem, że dziewczyna jest w kwiecie wieku :cool3:... ale tak konkretnie to w jakim jest wieku?

Posted

janna - chodzi ci o wiek Warszawianki? a jak to zgadnąć? Pies długo żył na ulicy, żywił się tym co znalazł, zęby więc o wieku niewiele powiedzą. Wet też głowy nie daje - zresztą kazdy mówi co innego 5, 6 chyba więcej nie, bo jest energiczna i sprawna.