Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 danka1234 napisał(a):Witanko dla wszystkich i jamnisi. Chyba trzeba by nadac jamnisi imię (a moze znacie te z domu) a jak nie to jola od jadzi proponowała Zuzia,Zuzanna,co Wy na to bo mnie się bardzo podoba. Masz rację imie jest ważne. W ogłoszeniach "jamniorkowych" może być dużo. Dziewczyna musi miec imię. Mnie się podoba Zuzanna Quote
Fortuna Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Czesc kochani, milego dnia Wam zycze i tobie pani jamniorkowa, a moze Zuza, czy Zuzanna. Quote
iwa77 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No malutka idziemy zobaczyć co tam na górze słychać Quote
danka1234 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 iwa77 napisał(a):No malutka idziemy zobaczyć co tam na górze słychać Iwonko czy jamnisia ma jakieś swoje imię z domu ? Quote
Koperek Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Dzisiaj PANI JAMNIORKOWA vel Tosia (tak na nią woła p. Boguś i o dziwo reaguje, na moje wołanie- nie :shake:) była na spacerku:lol: Fotki i relacja później, albo jutro, bo mogę się dzisiaj nie wyrobić! Cierpliwości! Acha! Tośka jest zdrowa- te uszyska brzydkie to zaniedbanie z zamierzchłych czasów, a cycuchy to od rodzenia chyba co cieczkę, bo cholernie powyciągane :-( Quote
Fortuna Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Koperek']Dzisiaj PANI JAMNIORKOWA vel Tosia (tak na nią woła p. Boguś i o dziwo reaguje, na moje wołanie- nie :shake:) była na spacerku:lol: Fotki i relacja później, albo jutro, bo mogę się dzisiaj nie wyrobić! Cierpliwości! Acha! Tośka jest zdrowa- te uszyska brzydkie to zaniedbanie z zamierzchłych czasów, a cycuchy to od rodzenia chyba co cieczkę, bo cholernie powyciągane :-( To czekamy z ciepliwoscia Quote
Koperek Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Fortuna']To czekamy z ciepliwoscia Z CIERPLIWOŚCIĄ!:evil_lol: Quote
iwa77 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Tak przynajmniej wola na nią pielęgniarz Pan Boguś - jak twierdzi Koperek. Z domu imienia nie znamy . Czekamy na relację "koperkową ":razz: Quote
malagos Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Danusiu, to jamiczyca przyjedzie do Ciebie? :loveu: Quote
danka1234 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 malagos napisał(a):Danusiu, to jamiczyca przyjedzie do Ciebie? :loveu: Jeszcze nic nie wiadomo. Quote
Fortuna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Koperek']Dzisiaj PANI JAMNIORKOWA vel Tosia (tak na nią woła p. Boguś i o dziwo reaguje, na moje wołanie- nie :shake:) była na spacerku:lol: Fotki i relacja później, albo jutro, bo mogę się dzisiaj nie wyrobić! Cierpliwości! Acha! Tośka jest zdrowa- te uszyska brzydkie to zaniedbanie z zamierzchłych czasów, a cycuchy to od rodzenia chyba co cieczkę, bo cholernie powyciągane :-( A my nadal czekamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:evil_lol::evil_lol: Pozdrowienia dla Tosi i dla wszystkich tutaj obecnych. Quote
iwa77 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tosieńko w oczekiwaniu na relacje cioci Koperek przejdziemy się troszeczkę!:p Quote
Isadora7 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tosia chodź przejdziesz się z ciotką Isadorą. :loveu: Quote
Koperek Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Musicie niestety, uzbroić się w cierpliwość! piszę dla ojca pracę kontrolną z fizyki, a zaraz muszę chociaż zacząć z przedsiębiorczości:roll: Tatuś kochany wykształcenie kończy, a dziecko:p do ciężkiej roboty zaprzężone! Zgroza po prostu:angryy: Quote
Fortuna Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Idziemy na spacerek Tosiu , szukac domku , a juz na pewno jakis na Ciebie czeka, z jakims wspanialym ludzikiem. Quote
iwa77 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 To ja napisze podobnie ! Tosieńka, jamnisia potrzebuje domeczku ! Quote
Fortuna Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 A ja bym chciala napisac, ze Tosienka ma domek i to wspanialy. Quote
Koperek Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Póki mam chwileczkę to wstawię kilka fotek z biura. Później będzie opis zachowania sunieczki i fotki ze spacerku;) Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Fajne zdjęcia - musze je powstawiać allegro :p Quote
Recommended Posts