Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
Witanko dla wszystkich i jamnisi.
Chyba trzeba by nadac jamnisi imię (a moze znacie te z domu) a jak nie to jola od jadzi proponowała Zuzia,Zuzanna,co Wy na to bo mnie się bardzo podoba.

Masz rację imie jest ważne. W ogłoszeniach "jamniorkowych" może być dużo. Dziewczyna musi miec imię. Mnie się podoba Zuzanna

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj PANI JAMNIORKOWA vel Tosia (tak na nią woła p. Boguś i o dziwo reaguje, na moje wołanie- nie :shake:) była na spacerku:lol:

Fotki i relacja później, albo jutro, bo mogę się dzisiaj nie wyrobić! Cierpliwości!

Acha! Tośka jest zdrowa- te uszyska brzydkie to zaniedbanie z zamierzchłych czasów, a cycuchy to od rodzenia chyba co cieczkę, bo cholernie powyciągane :-(

Posted

[quote name='Koperek']Dzisiaj PANI JAMNIORKOWA vel Tosia (tak na nią woła p. Boguś i o dziwo reaguje, na moje wołanie- nie :shake:) była na spacerku:lol:

Fotki i relacja później, albo jutro, bo mogę się dzisiaj nie wyrobić! Cierpliwości!

Acha! Tośka jest zdrowa- te uszyska brzydkie to zaniedbanie z zamierzchłych czasów, a cycuchy to od rodzenia chyba co cieczkę, bo cholernie powyciągane :-(

To czekamy z ciepliwoscia

Posted

[quote name='Koperek']Dzisiaj PANI JAMNIORKOWA vel Tosia (tak na nią woła p. Boguś i o dziwo reaguje, na moje wołanie- nie :shake:) była na spacerku:lol:

A my nadal czekamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:evil_lol::evil_lol:

Pozdrowienia dla Tosi i dla wszystkich tutaj obecnych.

Posted

Musicie niestety, uzbroić się w cierpliwość! piszę dla ojca pracę kontrolną z fizyki, a zaraz muszę chociaż zacząć z przedsiębiorczości:roll: Tatuś kochany wykształcenie kończy, a dziecko:p do ciężkiej roboty zaprzężone! Zgroza po prostu:angryy: