Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkie szczegóły (wiek, od kiedy w schronie itp.) podam jutro!

Suczka- z tego, co widzę- nie stara.
Odchowała dzieciaczki w schronie- wszystkie poszły, tylko oczywiście mamuśki nikt nie chciał:cool1:
PRZEPIĘKNA JAMNICZKA! Z wyglądu, jak rasowy jamniczek- choć dość spora- nie z tych miniaturek.
WAŻNE! Siedzi przerażona w budzie prawie cały czas!:-( JESZCZE NIE WIDZIAŁAM, ŻEBY CHODZIŁA LUZEM PO BOKSIE!:shake: Fotki mam tylko główki wystającej z budy:-(

Trzeba jej pomóc i to szybko, bo poprawy nie widzę!:shake:

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Następne fotki:

Uszki pogryzione, albo poobdzierane przez coś...:-( Może żyć jej na boksie współlokatorzy nie dają??

Jutro się wszystkiego o niej dowiem- nawet nie wiem, czy to suczka, ale po mordce to chyba na pewno tak!

Posted

Cioteczki o allegro proszę!:modla::modla: O ogłoszenia na innych portalach!:modla::modla: O banerek dla maleńkiej!:modla::modla:

PANI JAMNIORKOWEJ musimy pomóc!:placz:

Posted

Jejku jaka bida .Ja mam wrażenie ,że ją widziałam w boksie u p. Bogdana..Ale tylko raz i faktycznie w budzie .Myślałam ,że poszła , bo już pózniej to nawet łepka nie widziałam. Przerażone maleństwo!

Posted

Koperku, dowiedz się o niej wiecej, nie mozna by zrobić zdjecia calości?
te uszki mi sie nie podobają, nie wygladaja na pogryzione. ale to do zdiagnozowania. Najważniejsze na razie ogłoszenia i dom, leczenie potem.

Posted

Fortuna napisał(a):
Witam wszystkich . Te uszka nie wygladaja najlepiej, ale musial by to sprawdzic weterynarz. Jak beda potrzebne pieniazki , to mowcie, od razu wysle.

Mam swój cień, mam swój cień hurrrra mam swój cień...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']Mam swój cień, mam swój cień hurrrra mam swój cień...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Juz raz napisalam na innym watku, a teraz sie powtorze. Wspolpraca z Toba to czysta przyjemnosc przez duze P.

Posted

No to się melduje.
Co nastepna bidulina ,czy bidulin,już wiecie bo nie znalazlam,tylko że szczeniaki były to chyba suczka ale kto wie ,cuda się zdarzają. :eviltong:

No dobra,koniec żartów bo jamnisi daleko do nich, co robimy ? Co w tej chwili jest najważniejsze? :confused:

Posted

danka1234 napisał(a):
No to się melduje.
Co nastepna bidulina ,czy bidulin,już wiecie bo nie znalazlam,tylko że szczeniaki były to chyba suczka ale kto wie ,cuda się zdarzają. :eviltong:

No dobra,koniec żartów bo jamnisi daleko do nich, co robimy ? Co w tej chwili jest najważniejsze? :confused:

Na razie czekamy jak Koperek doniesie więcej szczegołów, a potem DO ROBOTY ;)

Posted

[quote name='danka1234']No to się melduje.

Fajnie, ze jestes Danusiu. Kolejna dobra duszyczka przyszla z pomoca.

Posted

[quote name='Isadora7']Jednym zdaniem: Silna Grupa pod Wezwaniem Jamnika

:loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: