RAKIJA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='simbik']To ja również ładnie poproszę :cool3:, o skan stawki dogów niemieckich (deutsche dogge) na mail simbik@op.pl [quote name='efra-husky']Rakija czy ja również mogła bym cię prosić o przesłanie skanu z katalogu ze staweczką Siberian Husky? Bardzo ładnie proszę :p mój email: gabi_fr@poczta.onet.pl [quote name='Sylvia_76']Rakija, jak już zeskanujesz,to wrzuć tu także te dogi, proooszę :) Stawki wysłane :) i wszystkim dziękuję za gratulacje. Quote
efra-husky Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 RAKIJA ślicznie dziękuję za staweczkę :Rose: Quote
simbik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 RAKIJA napisał(a):Stawki wysłane :) i wszystkim dziękuję za gratulacje. Dziękuję ślicznie :lol:, staweczka doszła i to w wersji wyjątkowo dobrego skanu :Rose:. Quote
dorotal Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Poprosze o stawke buldoga francuskiego psy championy Quote
RAKIJA Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 dorotal napisał(a):Poprosze o stawke buldoga francuskiego psy championy całą stawkę wysłałam mailem :) Quote
AiK Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 RAKIJA GRATULACJE :lol: a stawkę grzywaczy mogę prosić Quote
bety Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 GRATULACJE!!!!!!!!!! Czy mogę prosić o staweczkę AKIT AMERYKAŃSKICH. Z góry dziękuję. Pzdr Quote
Agappe Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [SIZE="3"]a ja poprosze o staweczke AKIT i sędziego, który mial je oceniac Quote
bety Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 bety napisał(a):GRATULACJE!!!!!!!!!! Czy mogę prosić o staweczkę AKIT AMERYKAŃSKICH. Z góry dziękuję. Pzdr Już nieaktualne. Już mam. Pzdr Quote
RAKIJA Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='AiK']RAKIJA GRATULACJE :lol: a stawkę grzywaczy mogę prosić [quote name='Agappe']a ja poprosze o staweczke AKIT i sędziego, który mial je oceniac Staweczki poszły na maila :) Quote
AiK Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 RAKIJA napisał(a):Staweczki poszły na maila :) BARDZO DZIĘKUJĘ:loveu: Quote
Recommended Posts