SZPiLKA23 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Narazie jedzie do hoteliku i chyba bedzie sie resocjalizowała ;) Quote
MagdaH Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ...więc czekam na szczegóły, gdzie, kiedy itd. Quote
Neczka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Irokeziku, już tak blisko ukochany domek...a Ty nawet jeszcze się nie domyślasz:roll: MagdaH, cobyś się nie zdziwiła - będziecie mieć teraz nie psa, a sarenkę ;) Ircio tak słodko hopsa :D Quote
MagdaH Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Neczka']Irokeziku, już tak blisko ukochany domek...a Ty nawet jeszcze się nie domyślasz:roll: MagdaH, cobyś się nie zdziwiła - będziecie mieć teraz nie psa, a sarenkę ;) Ircio tak słodko hopsa :D ...;) dobra, Neczka, sarenka może być, bo kónia już mam :loveu: :lol: Kiedy Biszkopt pędzi przez łąki, to ziemia dudni, jakby stado kucyków przelatywało...:cool3: Quote
Neczka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 ...jeszcze świnka by się przydała do towarzystwa :D nie chciałabyś może bullterierka ?:evil_lol: Quote
MagdaH Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 z bólem serca muszę odmówić, bo mój Biszkopt jest mixem amstaffęcia i nie bardzo by stolerował innego konika...:mad: a co do świnki, to musiałabyś widzieć kuchnię i łazienkę po użyciu przez mojego męża...no jakby się prosiak kąpał...:cool3::lol: ale na Ircia juz nie mogę się doczekać, tylko baby muszą szczegóły dopracować:evil_lol: Quote
żaba88 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 MagdaH napisał(a):z bólem serca muszę odmówić Jak przeczytałem te słowa to już myślałem że o Ircia chodzi :shake: Quote
MagdaH Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 żaba88 napisał(a):Jak przeczytałem te słowa to już myślałem że o Ircia chodzi :shake: Żaba czytaj uważnie, bo jak wół stoi, ze na IRCIA nie mogę sie doczekać, ale z bólem serca odmawiam bulterrierków, amstaffęciów i różnych np. dogów niemieckich i innych świnek oraz koników...;) Quote
MagdaH Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Poza tym Szpilka przepadła jak kamień w wodę...i bedziemy jej szukać jak igły w stogu siana:evil_lol: Chciałam zapytać, jeśli Wiosna ma jechać w każdej chwili, to chciałabym doprecyzować sprawę kasy: czy przy okazji kasy za transport mam jej dać na opłatę adopcyjną i ona wpłaci za dwa psy??? A tu ani Szpilki ani Wiosny na Dogo...:crazyeye: Quote
żaba88 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ja dobrze wiem że już go widzisz pod drzwiami, ale różne historie są z adopcjami... ;) Quote
żaba88 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 MagdaH napisał(a):Poza tym Szpilka przepadła jak kamień w wodę...i bedziemy jej szukać jak igły w stogu siana:evil_lol: Chciałam zapytać, jeśli Wiosna ma jechać w każdej chwili, to chciałabym doprecyzować sprawę kasy: czy przy okazji kasy za transport mam jej dać na opłatę adopcyjną i ona wpłaci za dwa psy??? A tu ani Szpilki ani Wiosny na Dogo...:crazyeye: Szpilka zjadła płatki z mlekiem i poszła spać bo już dawno po wieczorynce :evil_lol: Najlepiej zapłacić za 2 psy na miejscu ;) Quote
MagdaH Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ...też se tak pomyślałam...;) a co do Ircia, to ja go widzę na posłanku, które juz mam przygotowane dla niego:multi: ...a ciocia Szpilka to chyba wcześnie wstaje, skoro taką młodą godziną do wyrka idzie...:loveu: Quote
żaba88 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Więc najlepiej dogadać się z wiosną, czy pieniądze przekazać przed wyjazdem, czy oddać jak już przyjedzie z Irciem. Ciocia Szpilka bardzo ciężko pracuje, a wieczorami po wyczerpującej pracy pada... :megagrin: Quote
MagdaH Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ...się wcale nie dziwię, że pada, w końcu robota przy orzeszkach i "fistaszkach";) to już bardzo dużo, a jeśli gdzieś jeszcze pracuje to już w ogóle odlot, ja wolę pracować nocą, mogę się lepiej skoncentrować i nikt nie tupie i nie piszczy, że chce siusiu :lol:, ...a Szpilka niech sobie "ucina komarka", nie budźmy jej...:loveu: Quote
żaba88 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jak to wszystko wypali to będzie cudownie... Irokez tyle lat w schronisku się męczy, i wreszcie nowe życie :multi: Tak tak, a niech Szpileczka sobie śpi żeby miała siłę mnie zamordować jak to wszystko rano przeczyta :lol: Quote
MagdaH Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 pewnie jak nie będzie mieć siły to i tak zamorduje :razz: a tak aw ogóle to jak długo Irokez mieszka w schronie? ile lat? Neczka pisała że ok. pół roku... Quote
żaba88 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Mi się wydaje że ok 2 - 3 lata, jak nie więcej, o ile psy mi się nie pomyliły. Quote
SZPiLKA23 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 :D:D:D:D:D No pieknie sobie ciotka Szpilka poczytała..... Zaba Ty sie bój !:mad: Irokez jest tak jak Neczka pisze około poł roku- mi tez sie tak wydaje...:) a wujek Zaba to ma pamiec słaba:eviltong: Wydaje mi sie ze kwestie transportu i opłaty za Ircia trzeba bezposrednio z Wiosna konsultować bo to ona pojedzie po psiaki. Quote
MagdaH Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 MagdaH napisał(a):pewnie jak nie będzie mieć siły to i tak zamorduje :razz: a tak aw ogóle to jak długo Irokez mieszka w schronie? ile lat? Neczka pisała że ok. pół roku... sprostowanie: Neczka pisała, że dłuuuuugo.....:-( Quote
SZPiLKA23 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hmmmm nie wydaje mi sie zeby to miało byc ze 2-3 lata... Quote
halcia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Irokeziku świat sie do ciebie usmiecha,nadchodzi koniec nieszcześcia,mnie sie wydaje ze z rok tam jest,ale głowy nie dam,bo nie dosc ,ze mnie sie miesza ,to przy ich roszadach wiele zapamietac sie nie da,chyba ,ze psiak bardzo charakterystyczny. Quote
Becia66 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Irokez jest w schronisku gdzieś od wiosny ubiegłego roku....:roll: Quote
Neczka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Co tam ? Wiadomo już coś więcej odnośnie terminu ?:roll: Quote
MagdaH Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Teoretycznie Wiosna planuje jechać w sobotę, tak więc już pojutrze mały słodziak powinien być w domku. :evil_lol: Quote
Neczka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 ooo jak szybko :multi: jeśli w sobotę, to najprawdopodobniej nas tam spotka ;) Quote
Recommended Posts