Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irokeziku, już tak blisko ukochany domek...a Ty nawet jeszcze się nie domyślasz:roll:

MagdaH, cobyś się nie zdziwiła - będziecie mieć teraz nie psa, a sarenkę ;) Ircio tak słodko hopsa :D

Posted

[quote name='Neczka']Irokeziku, już tak blisko ukochany domek...a Ty nawet jeszcze się nie domyślasz:roll:

MagdaH, cobyś się nie zdziwiła - będziecie mieć teraz nie psa, a sarenkę ;) Ircio tak słodko hopsa :D

...;) dobra, Neczka, sarenka może być, bo kónia już mam :loveu: :lol: Kiedy Biszkopt pędzi przez łąki, to ziemia dudni, jakby stado kucyków przelatywało...:cool3:

Posted

z bólem serca muszę odmówić, bo mój Biszkopt jest mixem amstaffęcia i nie bardzo by stolerował innego konika...:mad: a co do świnki, to musiałabyś widzieć kuchnię i łazienkę po użyciu przez mojego męża...no jakby się prosiak kąpał...:cool3::lol: ale na Ircia juz nie mogę się doczekać, tylko baby muszą szczegóły dopracować:evil_lol:

Posted

żaba88 napisał(a):
Jak przeczytałem te słowa to już myślałem że o Ircia chodzi :shake:

Żaba czytaj uważnie, bo jak wół stoi, ze na IRCIA nie mogę sie doczekać, ale z bólem serca odmawiam bulterrierków, amstaffęciów i różnych np. dogów niemieckich i innych świnek oraz koników...;)

Posted

Poza tym Szpilka przepadła jak kamień w wodę...i bedziemy jej szukać jak igły w stogu siana:evil_lol: Chciałam zapytać, jeśli Wiosna ma jechać w każdej chwili, to chciałabym doprecyzować sprawę kasy: czy przy okazji kasy za transport mam jej dać na opłatę adopcyjną i ona wpłaci za dwa psy??? A tu ani Szpilki ani Wiosny na Dogo...:crazyeye:

Posted

MagdaH napisał(a):
Poza tym Szpilka przepadła jak kamień w wodę...i bedziemy jej szukać jak igły w stogu siana:evil_lol: Chciałam zapytać, jeśli Wiosna ma jechać w każdej chwili, to chciałabym doprecyzować sprawę kasy: czy przy okazji kasy za transport mam jej dać na opłatę adopcyjną i ona wpłaci za dwa psy??? A tu ani Szpilki ani Wiosny na Dogo...:crazyeye:

Szpilka zjadła płatki z mlekiem i poszła spać bo już dawno po wieczorynce :evil_lol:

Najlepiej zapłacić za 2 psy na miejscu ;)

Posted

...też se tak pomyślałam...;) a co do Ircia, to ja go widzę na posłanku, które juz mam przygotowane dla niego:multi: ...a ciocia Szpilka to chyba wcześnie wstaje, skoro taką młodą godziną do wyrka idzie...:loveu:

Posted

Więc najlepiej dogadać się z wiosną, czy pieniądze przekazać przed wyjazdem, czy oddać jak już przyjedzie z Irciem.
Ciocia Szpilka bardzo ciężko pracuje, a wieczorami po wyczerpującej pracy pada... :megagrin:

Posted

...się wcale nie dziwię, że pada, w końcu robota przy orzeszkach i "fistaszkach";) to już bardzo dużo, a jeśli gdzieś jeszcze pracuje to już w ogóle odlot, ja wolę pracować nocą, mogę się lepiej skoncentrować i nikt nie tupie i nie piszczy, że chce siusiu :lol:, ...a Szpilka niech sobie "ucina komarka", nie budźmy jej...:loveu:

Posted

Jak to wszystko wypali to będzie cudownie... Irokez tyle lat w schronisku się męczy, i wreszcie nowe życie :multi:

Tak tak, a niech Szpileczka sobie śpi żeby miała siłę mnie zamordować jak to wszystko rano przeczyta :lol:

Posted

pewnie jak nie będzie mieć siły to i tak zamorduje :razz: a tak aw ogóle to jak długo Irokez mieszka w schronie? ile lat? Neczka pisała że ok. pół roku...

Posted

:D:D:D:D:D

No pieknie sobie ciotka Szpilka poczytała.....

Zaba Ty sie bój !:mad:

Irokez jest tak jak Neczka pisze około poł roku- mi tez sie tak wydaje...:) a wujek Zaba to ma pamiec słaba:eviltong:
Wydaje mi sie ze kwestie transportu i opłaty za Ircia trzeba bezposrednio z Wiosna konsultować bo to ona pojedzie po psiaki.

Posted

MagdaH napisał(a):
pewnie jak nie będzie mieć siły to i tak zamorduje :razz: a tak aw ogóle to jak długo Irokez mieszka w schronie? ile lat? Neczka pisała że ok. pół roku...

sprostowanie: Neczka pisała, że dłuuuuugo.....:-(

Posted

Irokeziku świat sie do ciebie usmiecha,nadchodzi koniec nieszcześcia,mnie sie wydaje ze z rok tam jest,ale głowy nie dam,bo nie dosc ,ze mnie sie miesza ,to przy ich roszadach wiele zapamietac sie nie da,chyba ,ze psiak bardzo charakterystyczny.