Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Moze sie czegos przestraszył Czesiu do bardzo odwaznych nie nalezy ;)

Szpilcia, on nawet do nieco odważnych nie należy;) Teraz obydwie doopki śpią (ta doopka z jasnym piórem pod ogonem, przy misce, to Fido - pokazał się od swojej ładniejszej strony:lol:, a okolice michy i łóżka od mamy to jego naturalne miejsca występowania:lol:)

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, co z Lolciem:placz:? tak niefajnie sie zrobiło...:angryy: ja naprawdę myślałam, że ta babka ma szczere intencje, ale poczytałam czarne kwiatki i mam bardzo wymieszane uczucia:mad:

Posted

Szukamy mu innego domku. Już jest pewne, że do niej nie trafi...

a masz może jakieś foty reszty swojej gromadki ? tylko, że tak powiem... od przodu ? ;):)

Posted

Czesiosław nafaszerował się dzisiaj gotowaną rybką, ryż obwąchał, warzywka obejrzał jedynie z uprzejmości:p to jest taka bambaryła, że mięsko jak najbardziej, ryż/kasza ewentualnie, ale z dobrym mięsnym sosem, warzywka - eeee mogłyby nie istnieć:eviltong: Brzuszek i boczki powolutku się zaokrąglają, chociaż wet uprzedził, że to może być pies typu "przecinek":loveu: i żeby na siłę nie karmić...kiełbaski lubi ale tylko wędzone (surowe, parzone odpadają :eviltong:), to czego nie zje Czesiu, dokańcza Fido (w dniu zabrania ze schronu ważył nieco poniżej 9,5kg,teraz waży już 15 kg, trochę powinien schuść :lol:, bo ma przepuklinę na brzuchu).

Posted

...żebyście ciotki widziały, jaki Czesiosław się psitulasty i miziasty zrobił, sam się ciśnie do głaskania, już nie stoi w odległości i nie patrzy ze strachem, tylko z uśmiechniętą mordką przychodzi i domaga się co należy:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj Czesiosław był z wizytą u fryzjera, babencja skróciła mu włosy na tułowiu, troszkę na łapkach i łepku, bo już mu sie strąki zaczynały robić...efekty zobaczycie niedługo. Wkurzony był, burczał na babkę i na maszynkę elektryczną, prychał, bo włoski właziły mu do nosa. Poźniej w domu mama wsadziła go do wanny i spłukała prysznicem. Wszystkie małe kudełki z niego spłyneły i teraz wygląda ślicznie :loveu:

Posted

A to Miśkopt,czyli awatar

Pierwsze dni w domu

Z powodu zamiłowania Marysi do spania na monitorze, nie mogę kupić płaskiego, bo sie biedula nie zmieści...(ona juz mało gdzie sie mieści;))

Cudna mordzia:loveu:

On przeważnie śpi na pleckach

To jest Miśkopcik podczas ulubionej czynności;)