MagdaH Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Moze sie czegos przestraszył Czesiu do bardzo odwaznych nie nalezy ;) Szpilcia, on nawet do nieco odważnych nie należy;) Teraz obydwie doopki śpią (ta doopka z jasnym piórem pod ogonem, przy misce, to Fido - pokazał się od swojej ładniejszej strony:lol:, a okolice michy i łóżka od mamy to jego naturalne miejsca występowania:lol:) Quote
MagdaH Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ciotki, co z Lolciem:placz:? tak niefajnie sie zrobiło...:angryy: ja naprawdę myślałam, że ta babka ma szczere intencje, ale poczytałam czarne kwiatki i mam bardzo wymieszane uczucia:mad: Quote
Neczka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Szukamy mu innego domku. Już jest pewne, że do niej nie trafi... a masz może jakieś foty reszty swojej gromadki ? tylko, że tak powiem... od przodu ? ;):) Quote
SZPiLKA23 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Lolek ma 4 obserwatorow na allegro moze to cos da... oby Quote
MagdaH Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Lolek ma 4 obserwatorow na allegro moze to cos da... oby ...co z obserwatorami? odzywają się?? Quote
halcia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Zeby chociaż blisko,ale ważniejsze żeby to był dobry domek. Quote
MagdaH Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Czesiosław nafaszerował się dzisiaj gotowaną rybką, ryż obwąchał, warzywka obejrzał jedynie z uprzejmości:p to jest taka bambaryła, że mięsko jak najbardziej, ryż/kasza ewentualnie, ale z dobrym mięsnym sosem, warzywka - eeee mogłyby nie istnieć:eviltong: Brzuszek i boczki powolutku się zaokrąglają, chociaż wet uprzedził, że to może być pies typu "przecinek":loveu: i żeby na siłę nie karmić...kiełbaski lubi ale tylko wędzone (surowe, parzone odpadają :eviltong:), to czego nie zje Czesiu, dokańcza Fido (w dniu zabrania ze schronu ważył nieco poniżej 9,5kg,teraz waży już 15 kg, trochę powinien schuść :lol:, bo ma przepuklinę na brzuchu). Quote
MagdaH Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 mniejszy maluch tak, większemu to pasi:eviltong: Quote
MagdaH Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ...żebyście ciotki widziały, jaki Czesiosław się psitulasty i miziasty zrobił, sam się ciśnie do głaskania, już nie stoi w odległości i nie patrzy ze strachem, tylko z uśmiechniętą mordką przychodzi i domaga się co należy:loveu::loveu::loveu: Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Czesiek,tak trzymaj,za tyle czasu nie-miziania bierz co ci sie nalezy. Quote
MagdaH Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Wczoraj Czesiosław był z wizytą u fryzjera, babencja skróciła mu włosy na tułowiu, troszkę na łapkach i łepku, bo już mu sie strąki zaczynały robić...efekty zobaczycie niedługo. Wkurzony był, burczał na babkę i na maszynkę elektryczną, prychał, bo włoski właziły mu do nosa. Poźniej w domu mama wsadziła go do wanny i spłukała prysznicem. Wszystkie małe kudełki z niego spłyneły i teraz wygląda ślicznie :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 No to super.... Czesiu teraz ma ful wypas nawet do fryzjera chodzi;] Quote
SZPiLKA23 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Nie widze foty ale moze to przez moj komputer... Quote
MagdaH Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A to Miśkopt,czyli awatar Pierwsze dni w domu Z powodu zamiłowania Marysi do spania na monitorze, nie mogę kupić płaskiego, bo sie biedula nie zmieści...(ona juz mało gdzie sie mieści;)) Cudna mordzia:loveu: On przeważnie śpi na pleckach To jest Miśkopcik podczas ulubionej czynności;) Quote
MagdaH Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Dzięki:loveu: tylko się Czesiosław znowu zrobił chudszy przez obcięcie:shake:...a już zaczął okrąglej wyglądać Quote
SZPiLKA23 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Spokojnie powoli, przytyje, teraz jest lato to psiaki chudną:) Moja Sara sporo schudła wymieniła cały włos i teraz dopiero zaczyna powracać "do normy" Quote
Recommended Posts