Jump to content
Dogomania

BORZOJ - pies 4letni - zabrany ze wsi z kojca! MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Wczoraj Oris z mężem pojechała robić zdjecia do gospodarswa staruszka (80 lat)

wróciła z odkupionym od niego Borzojem - pies mieszkał w kojcu z rozsypująca się budą!

nie wiadomo skad sie tam wział! jest trochę zapasiony, ale to kwestia ruchu (jak chart ma sie wybiegac w klatce?):angryy:

Oskar bo tak ma na imie pilnie szuka nowego domu!!

ma 4 lata, ma tatuaż - pies z rodowodem, bedziemy szukac hodowcy ale pies został oddany na wies wiec szuka swoich nowych kochajacych ludzi!

u dziadka są jeszcze inne psy rasowe!!!

bernardyn na łańcuchu!

piekny owcarek niemiecki!!!

doberman - z papierami!! pies ! najpilniej chce sie dziadek go pozbyc! odspredać za jakies podobne pieniade co charta (niecałe 200 zł)
bede miec zdjecia dobka! i równierz prosze o pomoc dla niego!!

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Oskar, bo tak ma na imię od soboty jest u na w domku. A pojechaliśmy tylko zrobic fotki ;)
Jest bardzo spokojny. I pomimo ze ostatni rok spędził w kojcu to w domu nam nie nabrudził. Z tego co już zaobserwowaliśmy to pozbawiony jest całkowicie kondycji, godzinny spacer całkowicie go wykończył, ma lekkie wyłysienia na łokciach i zdecydowanie za długie pazury. W stosunku do moich suk nie wykazywał agresji lekko pomrukiwał na niufke, ale myślę ze głównie dlatego ze ona zbyt wylewnie prezentuje miłość do wszelkiego stworzenia. Zabiegi pielęgnacyjne zniósł z godnością i spokojem.

Posted

chciałam wkleic nowe zdjecia tu ale musz eje pomniejszyc bo zrbobiłaś w takiej rozdzielczosci ze dogo sie rozkraczyło i post musiałam usunąć!:evil_lol:

Posted

śliczne dzieki za banerki
pojawila sie poważna szansa na dopmek jutro rozmowa z wetem. dzisiaj zostaly obciete pazurki. Oskar byl bardzo dzielny :)

Posted

Ambra napisał(a):
chciałam wkleic nowe zdjecia tu ale musz eje pomniejszyc bo zrbobiłaś w takiej rozdzielczosci ze dogo sie rozkraczyło i post musiałam usunąć!:evil_lol:

maz mówi ze to sa fotki w najmniejszej mozliwej rozdzielczośći;)

Posted

nie onaka nie mam, ale gosc mowił ze na 100% chce sprzedac tego dobermana na jednej fotce zlapalam jeszcze bernardyna, ale on ponoc juz jest sprzedany. mam na goscia namiary. fajnie bybylo gdyby udalo sie tegio piesiola z tamtad wykupic

Posted

Beka Oris mówiła ze onek to taki typowy rasowiec, tyłek nisko ładna siersc budowa idealna itp...

Oris to jaki Wy macie aparat? ha? :cool3: