Ambra Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Wczoraj Oris z mężem pojechała robić zdjecia do gospodarswa staruszka (80 lat) wróciła z odkupionym od niego Borzojem - pies mieszkał w kojcu z rozsypująca się budą! nie wiadomo skad sie tam wział! jest trochę zapasiony, ale to kwestia ruchu (jak chart ma sie wybiegac w klatce?):angryy: Oskar bo tak ma na imie pilnie szuka nowego domu!! ma 4 lata, ma tatuaż - pies z rodowodem, bedziemy szukac hodowcy ale pies został oddany na wies wiec szuka swoich nowych kochajacych ludzi! u dziadka są jeszcze inne psy rasowe!!! bernardyn na łańcuchu! piekny owcarek niemiecki!!! doberman - z papierami!! pies ! najpilniej chce sie dziadek go pozbyc! odspredać za jakies podobne pieniade co charta (niecałe 200 zł) bede miec zdjecia dobka! i równierz prosze o pomoc dla niego!! Quote
GameBoy Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 po co on je tam trzyma? psy z papierami w takich warunkach? Quote
masienka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 i skad je ma???? :crazyeye: Moze jakas rodzinka przetrzymuje u niego kradzione? Quote
dzodzo Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 jak tylko beda zdjęcia dobka to wklejaj prosze i dowiedz się jak najwięcej, spróbujemy pomóc myslę ze takze z wykupem, nadam temat reszcie ND Quote
Ambra Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 zameldowałam się u was: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9931188&postcount=6585 podejrzana sprawa - papiery tylko dobermana ma - inne mja tatuaże ale dziadek nie ma metryk - ponoć on lubi mieć...poprostu lubi psy mieć...:angryy: a z tymi kradzionymi ....prawdopodobne jak na moje oko! okolice Konina! Oskar sie przypomina! Quote
dzodzo Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 bardzo ciekawe, ze ktos oddaje dziadkowi na wieś rodowodowe psy???? A Oskar jest naprawde piekny! Quote
karusiap Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 trzeba by wszytsko zabrac od niego..a reszte psow tez chce oddac/sprzedac? Quote
oris Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Witam Oskar, bo tak ma na imię od soboty jest u na w domku. A pojechaliśmy tylko zrobic fotki ;) Jest bardzo spokojny. I pomimo ze ostatni rok spędził w kojcu to w domu nam nie nabrudził. Z tego co już zaobserwowaliśmy to pozbawiony jest całkowicie kondycji, godzinny spacer całkowicie go wykończył, ma lekkie wyłysienia na łokciach i zdecydowanie za długie pazury. W stosunku do moich suk nie wykazywał agresji lekko pomrukiwał na niufke, ale myślę ze głównie dlatego ze ona zbyt wylewnie prezentuje miłość do wszelkiego stworzenia. Zabiegi pielęgnacyjne zniósł z godnością i spokojem. Quote
dzodzo Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 chiba trzeba fotki zmniejszyć;) ależ to piekne stworzenie, jestem pod wrażeniem do chartow mam slabosc a ten jest bosssski Quote
Ambra Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 chciałam wkleic nowe zdjecia tu ale musz eje pomniejszyc bo zrbobiłaś w takiej rozdzielczosci ze dogo sie rozkraczyło i post musiałam usunąć!:evil_lol: Quote
Bazyliah Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A ja myślałam, że charty, to bardzo rzadkie psy. Jak będzie trzeba zrobię mu baner, ale to po południu, na tym kompie nie mam żadnego normalnego programu. Quote
Gacusiowa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 piękny wielkolud :loveu: miał szczęście chłopak, a kondycji pewnie nabierze szybciutko :D Quote
oris Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 śliczne dzieki za banerki pojawila sie poważna szansa na dopmek jutro rozmowa z wetem. dzisiaj zostaly obciete pazurki. Oskar byl bardzo dzielny :) Quote
oris Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 trzymajcie kciuki, zeby wszystko dobrze poszlo Quote
oris Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ambra napisał(a):chciałam wkleic nowe zdjecia tu ale musz eje pomniejszyc bo zrbobiłaś w takiej rozdzielczosci ze dogo sie rozkraczyło i post musiałam usunąć!:evil_lol: maz mówi ze to sa fotki w najmniejszej mozliwej rozdzielczośći;) Quote
oris Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 na wizyte u weta jesteśmy umówieni na środe, mam nadzieje ze wszystko dobrze pujdzie ;) Quote
oris Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 nie onaka nie mam, ale gosc mowił ze na 100% chce sprzedac tego dobermana na jednej fotce zlapalam jeszcze bernardyna, ale on ponoc juz jest sprzedany. mam na goscia namiary. fajnie bybylo gdyby udalo sie tegio piesiola z tamtad wykupic Quote
Ambra Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Beka Oris mówiła ze onek to taki typowy rasowiec, tyłek nisko ładna siersc budowa idealna itp... Oris to jaki Wy macie aparat? ha? :cool3: Quote
lucas Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 beka napisał(a):A masz fotki onka?? no bardzo by sie przydaly fotki ONka Quote
Recommended Posts