Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doświadczeń osobistych nie mam,ale słyszałam że znawca przede wszystkim pastuchów i ocenia b.rzetelnie i jak ktoś u niego przegra,to wiadomo dlaczego.(niehumorzasty i wytłumaczy).Chciałam pokazać mu swoje burki i miałam specjalnie jechać na klubową na Węgry.Ponieważ okazało się że on będzie we Wrocławiu,więc i my będziemy.
Na węg.klubówce oceniał czarne puli,a oni dbają żeby zapraszać na takie wyst.najlepszych sedziów.U pastuchów ważny jest ruch i mocna budowa,więc na pewno ma to u niego duże znaczenie.

• 5 years later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...
Posted

moja wnusia była u tego Pana oceniana. z relacji właścicielki wiem,że bardzo przywiązywał uwagę do ruchu, charakteru i znał wzorzec, ale co się dziwić ;) dodam, że oceniał Puli. Bardzo sympatyczny i ciekawy skąd psina była, po jakich rodzicach itd. dodatkowo zapraszał na wystawy na Węgry i na Światówkę :) ja chętnie do niego pojadę ze swoimi mopami, bo lubię być oceniana przez fachowca a nie kogoś, kto pierwszy raz mopa widzi na oczy :)