JASMIN Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia z p. Sandor Szabo (H). [SIZE=2]Bardzo proszę o informację na temat tego sędziego... Quote
puli Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Doświadczeń osobistych nie mam,ale słyszałam że znawca przede wszystkim pastuchów i ocenia b.rzetelnie i jak ktoś u niego przegra,to wiadomo dlaczego.(niehumorzasty i wytłumaczy).Chciałam pokazać mu swoje burki i miałam specjalnie jechać na klubową na Węgry.Ponieważ okazało się że on będzie we Wrocławiu,więc i my będziemy. Na węg.klubówce oceniał czarne puli,a oni dbają żeby zapraszać na takie wyst.najlepszych sedziów.U pastuchów ważny jest ruch i mocna budowa,więc na pewno ma to u niego duże znaczenie. Quote
Darianna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 podnoszę, ktoś się wystawiał u niego? Szczególnie z gr 7 ? Quote
Marchewkowy Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Może są jakieś nowe opinie o tym Panu? Quote
mrowa23 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 moja wnusia była u tego Pana oceniana. z relacji właścicielki wiem,że bardzo przywiązywał uwagę do ruchu, charakteru i znał wzorzec, ale co się dziwić ;) dodam, że oceniał Puli. Bardzo sympatyczny i ciekawy skąd psina była, po jakich rodzicach itd. dodatkowo zapraszał na wystawy na Węgry i na Światówkę :) ja chętnie do niego pojadę ze swoimi mopami, bo lubię być oceniana przez fachowca a nie kogoś, kto pierwszy raz mopa widzi na oczy :) Quote
Recommended Posts