ZDZICHU Posted May 22, 2004 Posted May 22, 2004 Witam wszystkich ;) Jeżeli brakuje wam informacji na temat ras Collie (wszystkich 4) zachęcam do poczytania gazetki Collie, jest to amatorska gazetka ale zarazem wiarygodna i ciekawa, Można zamówić prenumeratę - koszt wynosi tyle co wydrukowanie gazetki ... email redakcji collie@op.pl , emaile można też kierowaćdo mnie grzechs@poczta.onet.pl !!!!! Pozdrawiam wszystkich Quote
Mona Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Sorki że odgrzebuje tak stary topic ale co sie stało z ta gazetką?Rok temu miałam obiecany numer i czekam do tej pory...I strasznie miała byc robiona strona www....A moze tylko ja jestem niedoinformowana :lol: :lol: Quote
orsini Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 a kiedys byla jakas taka Collie i Sheltie???to juz same colaki zostaly??? Quote
Diana14 Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 orsini napisał(a):a kiedys byla jakas taka Collie i Sheltie???to juz same colaki zostaly??? orsini ta gazetka to była prowadzona gównie przez właścicielkę hodowli Polcoland. Nawet już archiwalnych numerów nie ma. Niestety już nie jest drukowana a szkoda bo były tam wyniki z wystaw, reklamy hodowli, reproduktorów i ciekawe artykuły... :roll: Quote
Mona Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 W topicu chodziło o gazetke prowadzoną przez dziewczyne o imieniu Weronika...ostatnio miałam z nią kontakt wiosną zeszlego roku ,potem sie urwał... Quote
Dominika1987 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Ja rozmawiałam z Weroniką w zeszłym kilka tyg. temu. Obiecała, że mi podeśle gazetki, ale jak narazie ani widu, ani słychu... :wink: CZEKAM!!! Quote
Recommended Posts