Donvitow Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ale nie zapominamy. I knujemy. Chyba będzie potrzebne troszkę "kasy":shake:. /Na PW czekam na potwierdzenie wsparcia// Quote
Greven Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Knujemy, a szkoda, że musimy. Ale niestety TOZ... :shake: Kajetan, to może jednak kominiarki? Quote
Donvitow Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Greven napisał(a):Knujemy, a szkoda, że musimy. Ale niestety TOZ... :shake: Kajetan, to może jednak kominiarki? Z Tobą wszystko:lol: Quote
Donvitow Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Greven napisał(a):Knujemy, a szkoda, że musimy. Ale niestety TOZ... :shake: Kajetan, to może jednak kominiarki? Kominiarki ok. Ale nie mogę się dopchać do Ciebie na PW. Proszę daj mi Swe GG. lub inny namiar.:loveu: Quote
Greven Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Namiar... ojej, przeczytałam rozmiar :oops: :diabloti: Mam PW zapchanie, nie posiadam gg. Podaj mi swojego maila, chcę posłać linki. Quote
GoniaP Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 mariee napisał(a):No prosze jaki lux:pus. Czerwone szeleczki No muszą być czerwone, bo inaczej klops! Punch zmienił dt... Poprzedni wymiękł jak zdemolował drzwi, podrapał ściany i zeżarł kabel od domofonu... Zbieramy na remont...:-( Obecny dt jest metodycznie pracuje nad Punchowymi strachami, i na razie daje radę... Quote
Donvitow Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Greven napisał(a):Namiar... ojej, przeczytałam rozmiar :oops: :diabloti: Mam PW zapchanie, nie posiadam gg. Podaj mi swojego maila, chcę posłać linki. Rozmiar oceniam w mgnieniu oka.;) Jest Suuuuper:evil_lol:. Co Ci chodzi po głowie? boję się przyjechać po pręgusa:eviltong: Quote
GoniaP Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 la_pegaza napisał(a):co u Puncha? ponowić allegro? Ponów proszę, i zrób wyróznione, ok? Podaj mi konto na PW, od razu Ci prześlę kasę. Zmieniłabym tylko tekst troszeczkę. Wykreśliłabym zdanie o chorobie i badaniach w ogóle. Punch jest przebadany, zdrowy, zaszczepiony i posiada chip. Quote
GoniaP Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ZMIENIONY TEKST ALLEGRO: Punch - piękny bokser - zdradzony przyjaciel... Kiedyś wiódł szczęśliwe życie u boku kochającego, jak mu się wtedy wydawało, Pana. Panu jednak zmieniły sie plany życiowe i wyjechał za granicę. Obiecywał wrócić szybko, całował na dowidzenia... Nie wrócił... Punch trafił pod opiekę kogoś z rodziny, ale wygodną kanapę musiał zamienić na zimny garaż. Kiedy usiłował wchodzić do domu, przepędzano go...W końcu uwiązano go sznurkiem do garażowej półki... Punchowi zawalił się świat, chudł, marniał, wycofał się w bezpieczny świat wspomnień o życiu, które minęło... Przerwaliśmy jego udrękę. Przejechaliśmy pół Polski by do niego dotrzeć. Teraz Punch jest już bezpieczny we wspaniałym, ciepłym domu tymczasowym. Punch to bardzo czysty i ułożony pies, którego początkowo dręczyły zmory dramatycznych wydarzeń przeszłości. Z początku bał się przestąpić progu mieszkania, trzeba było go do tego zachęcać...Piszczał przez sen...Czasami cofał się przed ludzką ręką...Upewniał się czy na pewno wolno mu wejść na kanapę... Był skrajnie wychudzony, dlatego trzeba było dozować mu jedzenie w niewielkich ilościach, acz często. Biedak nie mógł się najeść...Ostatni opiekunowie zarzekali się, że karmili go dobrze, że prawdopodobnie jest chory, że taki chudy... Wymówki.... Punch jest przepięknym, 4 letnim bokserem, który chciałby wreszcie poczuć co to prawdziwa miłość, przyjaźń i troska ze strony człowieka. On kochał, on ufał, ale człowiek go zawiódł. W domu tymczasowym wróciła wiara w człowieka. Na nowo zaufał, zmienił się w słodkiego, uwielbiającego pieszczoty kanapowca. Nie ma problemów ze zdrowiem. Został gruntownie przebadany, zaszczepiony, wszczepiliśmy mu chip. Wierzymy, że znajdzie prawdziwego, ludzkiego Przyjaciela. Może wśród Was? Quote
la_pegaza Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Zrobione. Luknij czy all ok http://allegro.pl/show_item.php?item=364614679 :) Quote
GoniaP Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Super, dzięki. Może tylko dodałabyś parę nowych zdjęć? Quote
GoniaP Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Nowe Allegro działa! Od wczoraj miałam już 3 zapytania o Puncha... Modlę się by znalazł dom, bo dt ma tylko do przyszłego poniedziałku... Quote
la_pegaza Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ktoś zalicytował - Gonia, kontaktowała się z Tobą ? Quote
GoniaP Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 la_pegaza napisał(a):Ktoś zalicytował - Gonia, kontaktowała się z Tobą ? Kto zalicytował? Trafiony? Quote
GoniaP Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 la_pegaza napisał(a):niejaka agnesmagnes90 :roll: Olewamy ją ;) Quote
GoniaP Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Greven napisał(a):Dlaczego olewacie? Bo olewamy i już ;) Quote
Greven Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Dzięki za odpowiedź :roll: Postaram się udzielać Ci równie rzeczowych. Quote
Greven Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Pręgowany już u mnie, Donvitow przyjeżdża po niego w tygodniu. Quote
Donvitow Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Greven napisał(a):Pręgowany już u mnie, Donvitow przyjeżdża po niego w tygodniu. :loveu::loveu::loveu: Nie mogę się doczekać. Quote
Recommended Posts