Jump to content
Dogomania

Dwa BOKSERY - miszyn komplit, płowy w DT, pręgus czeka na transport do Poznania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greven napisał(a):
Knujemy, a szkoda, że musimy. Ale niestety TOZ... :shake:
Kajetan, to może jednak kominiarki?

Kominiarki ok. Ale nie mogę się dopchać do Ciebie na PW. Proszę daj mi Swe GG. lub inny namiar.:loveu:

Posted

mariee napisał(a):
No prosze jaki lux:pus. Czerwone szeleczki
No muszą być czerwone, bo inaczej klops!

Punch zmienił dt... Poprzedni wymiękł jak zdemolował drzwi, podrapał ściany i zeżarł kabel od domofonu...
Zbieramy na remont...:-(
Obecny dt jest metodycznie pracuje nad Punchowymi strachami, i na razie daje radę...

Posted

Greven napisał(a):
Namiar... ojej, przeczytałam rozmiar :oops: :diabloti:
Mam PW zapchanie, nie posiadam gg. Podaj mi swojego maila, chcę posłać linki.

Rozmiar oceniam w mgnieniu oka.;) Jest Suuuuper:evil_lol:. Co Ci chodzi po głowie? boję się przyjechać po pręgusa:eviltong:

Posted

la_pegaza napisał(a):
co u Puncha? ponowić allegro?
Ponów proszę, i zrób wyróznione, ok? Podaj mi konto na PW, od razu Ci prześlę kasę.
Zmieniłabym tylko tekst troszeczkę. Wykreśliłabym zdanie o chorobie i badaniach w ogóle. Punch jest przebadany, zdrowy, zaszczepiony i posiada chip.

Posted

ZMIENIONY TEKST ALLEGRO:

Punch - piękny bokser - zdradzony przyjaciel...
Kiedyś wiódł szczęśliwe życie u boku kochającego, jak mu się wtedy wydawało, Pana. Panu jednak zmieniły sie plany życiowe i wyjechał za granicę. Obiecywał wrócić szybko, całował na dowidzenia... Nie wrócił...

Punch trafił pod opiekę kogoś z rodziny, ale wygodną kanapę musiał zamienić na zimny garaż. Kiedy usiłował wchodzić do domu, przepędzano go...W końcu uwiązano go sznurkiem do garażowej półki...
Punchowi zawalił się świat, chudł, marniał, wycofał się w bezpieczny świat wspomnień o życiu, które minęło...
Przerwaliśmy jego udrękę. Przejechaliśmy pół Polski by do niego dotrzeć. Teraz Punch jest już bezpieczny we wspaniałym, ciepłym domu tymczasowym.

Punch to bardzo czysty i ułożony pies, którego początkowo dręczyły zmory dramatycznych wydarzeń przeszłości. Z początku bał się przestąpić progu mieszkania, trzeba było go do tego zachęcać...Piszczał przez sen...Czasami cofał się przed ludzką ręką...Upewniał się czy na pewno wolno mu wejść na kanapę...

Był skrajnie wychudzony, dlatego trzeba było dozować mu jedzenie w niewielkich ilościach, acz często. Biedak nie mógł się najeść...Ostatni opiekunowie zarzekali się, że karmili go dobrze, że prawdopodobnie jest chory, że taki chudy... Wymówki....

Punch jest przepięknym, 4 letnim bokserem, który chciałby wreszcie poczuć co to prawdziwa miłość, przyjaźń i troska ze strony człowieka. On kochał, on ufał, ale człowiek go zawiódł.
W domu tymczasowym wróciła wiara w człowieka. Na nowo zaufał, zmienił się w słodkiego, uwielbiającego pieszczoty kanapowca.
Nie ma problemów ze zdrowiem. Został gruntownie przebadany, zaszczepiony, wszczepiliśmy mu chip.

Wierzymy, że znajdzie prawdziwego, ludzkiego Przyjaciela. Może wśród Was?