Donvitow Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 la_pegaza napisał(a):obserwujesz go ? Jeżeli pręgus nie jest zagłodzony, nie ma śladów znęcania, łańcuch jest "odpowiednio" długi to TOZ chyba nie ma szans :( Chodzi o to by toz sprawdził adres w książeczce pierwszego właściciela. Zgłaszałem dwa razy. Raz firmową ankietą. i drugi telefonicznie. I nic. Do Greven dodzwonić się nie mogę. Quote
Greven Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 To Ty dzwoniłeś dziś z zastrzeżonego? Zazwyczaj nie odbieram zastrzeżonych. Przekręć do mnie jutro ze swojego numeru, albo chociaż puść strzałę, a potem dzwoń z zastrzeżonego. Za dużo mam nieprzyjemności od różnych anonimów... Quote
GoniaP Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Punch zeżarł dziś drzwi od łazienki wynajmowanego, wypieszczonego mieszkania, i Ola sie martwi. Jakiś stolarz magik na cito potrzebny Vito!!! Quote
Donvitow Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Greven Aniele. nie mam zastrzeżonego. To pewnie jakaś łajza dzwoniła. 602751299 To ja:lol: Quote
Greven Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Ale ja nie mam żadnego połączenia od Ciebie :oops: Pewnie masz tyle fajnych dziewczyn w spisie telefonów, że zaczynasz je mylić :razz: P.S. Ta łajza z zastrzeżonego nadal wydzwania. Interwencja jest już na stronie szczecińskiego TOZu: ":: Interwencje :: 25.04.2008 - Lisie Pole - złe warunki bytowania boksera 25.04.2008 - Lisie Pole - złe warunki bytowania boksera Otrzymaliśmy informację o złych warunkach w jakich żyje pies rasy bokser. Zwierzę nie ma odpowiedniego schronienia, jest uwiązany na łańcuchu i jest nad nim sprawowana zła opieka. Na miejsce zostanie wysłany patrol inspektorów TOZ w celu zweryfikowania otrzymanych informacji. " Quote
GoniaP Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Greven napisał(a): Pewnie masz tyle fajnych dziewczyn w spisie telefonów, że zaczynasz je mylić :razz: O to to to...i go dekoncentrują i odciągają od roboty!!!:mad::mad::mad: Quote
Donvitow Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Super. Że jest zgłoszenie. Teraz czekamy by Ci zlecili. Mam masę fajnych numerów telefonów:diabloti:. Kurcze ale tylko Ty nie odbierasz:evil_lol:. Jestem coraz bardziej zafrapowany:crazyeye: Quote
Greven Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Nie jest powiedziane, że mi zlecą, ale mam iskierkę nadziei. Donvitow napisał(a):Mam masę fajnych numerów telefonów. Kurcze ale tylko Ty nie odbierasz. Jestem coraz bardziej zafrapowany Zgrywam trudną, ot co! he, he Quote
la_pegaza Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ma już dwóch obserwatorów, niedługo pewnie będzie casting na nowego właściciela ;) Quote
GoniaP Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Marzenko, dodaj, jeśli możesz, zdanie: Nie jest chory, bo gruntownie go przebadaliśmy. Punch ładnie przybiera na wadze, otworzył się na świat i ludzi. Jest cudowny. Quote
GoniaP Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 la_pegaza napisał(a):Ma już dwóch obserwatorów, niedługo pewnie będzie casting na nowego właściciela ;) Z pseudohodowcami nie gadam ;) Quote
GoniaP Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 la_pegaza napisał(a):Wykastrowany ? Jeszcze nie, ale będzie. Możesz napisać, że już ;) Quote
la_pegaza Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dokładnie, i nie trzeba będzie rozmawiać z hodoffcami :lol: Quote
GoniaP Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 la_pegaza napisał(a):Dokładnie, i nie trzeba będzie rozmawiać z hodoffcami :lol: A oni zwykle mówią kwieciście i piękne bajki wciskają ;) Kiedy odwiedzicie Daisy? Quote
GoniaP Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 la_pegaza napisał(a):Miałaś zapowiedzieć wizytę :eviltong: Same zapowiedzcie ;) Macie numer? Quote
la_pegaza Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dobra, pomęczę szmaję ;) w końcu musi dziewczynie oddać książkę :lol: Quote
joaaa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Na forum BwP jest dziewczyna zainteresowana: "paulinaa" napisał(a):Niedawo zmarl moj bokserek:( Chcialabym zajac sie punchem. Czy ten bokserek jest juz gotowy do adopcji? Quote
GoniaP Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 joaaa napisał(a):Na forum BwP jest dziewczyna zainteresowana: Dzięki, już z Nią rozmawiałam. Czy jest tu ktoś z Krakowa, kto mógłby się podjąć przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej? Quote
jagienka42 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Witam gdzie dokladnie w krakowie ma byc ta wizyta przedadopcyjna;) Quote
Donvitow Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 GoniaP napisał(a):Dzięki, już z Nią rozmawiałam. Czy jest tu ktoś z Krakowa, kto mógłby się podjąć przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej? Gonia ty się nawet Boga nie boisz ale Irenaka Cię rozliczy jak jej wizyty nie zlecisz.:diabloti: Quote
GoniaP Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 jagienka42 napisał(a):Witam gdzie dokladnie w krakowie ma byc ta wizyta przedadopcyjna;) Na razie się wstrzymujemy, bo Pani miala do mnie napisać, i nie napisała. Może to przez długi weekend. Quote
jagienka42 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 tak powinny spac wszystkie psiaki.lóżko to wlasnie najlepsze miejsce dla psa:evil_lol: Quote
Recommended Posts