Mokka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 WŁADCZYNI napisał(a): Powiedz mi dlaczego mój pies nie zagryzł mnie jeszcze Bo jest kurdupel :evil_lol: Quote
WŁADCZYNI Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Mokka napisał(a):Bo jest kurdupel :evil_lol: To jest dyskryminacja wysokich inaczej!:mad: Quote
paulisia111 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Proszę odpisz na te pytania: Jaka jest jego codzienna aktywnośc zajęcia i cwiczenia? Poziom wyszkolenia? Czy ma jakąś dietę? Jaki jest jego sposób karmienia? Dostęp do zabawek? Co do aktywności Setha to 4-5 spacerów po ok 15-20 min., czsami jedziemy do lasu na wyszumienie. Odnośnie poziomu wyszkolenia to tresura domowa:) w warumnach domowych bez problemu wykonuje podstawy: siad, leżeć, zostań, równaj (chociaz czasem nie ukrywam, że dość leniwie). Na podwórku wychodzi to znacznie gorzej złaszcza kiedy nie jest na smuczy, co znacze utrudnia wybieganie psa w warunkach miejskich. Karmimy go 2 razy dziennie Puriną. a co do zabawek to ma ich kilka i dostęp do nich nieograniczony... Quote
WŁADCZYNI Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Wydłuz spacery tak co najmniej trzykrotnie, ćwicz na nich, baw się, zamęcz psa. Moją sukę by po czymś takim roznosiło... Quote
Recommended Posts