Jump to content
Dogomania

.:: LALA - sunia mix bullterriera, zabrana z Krzyczek MA DOM ::.

Recommended Posts

Posted

LALA - 2letnia sunia, czarna podpalana z białymi znaczeniami. Uszy stojące.
Sunia domowa, nauczona czystości, grzecznie zostająca sama pod nieobecność właścicieli. Dobrze reagująca na dzieci.

Idealnie, gdyby znalazła dom z ogrodem, jednak z możliwością mieszkania w domu, ponieważ bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem.

Lala została znaleziona pod koniec lutego 2008r. Trafiła do schroniska w Krzyczkach.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Warszawie.
Do adopcji zostanie wydana po zabiegu sterylizacji.

Lala na zdjęciach wygląda na wysoką, jednak w rzeczywistości sięga przed kolano i jest gabarytów bullterriera.

W sprawie adopcji proszę o kontakt: 602 607 277

Posted

Na żywo właśnie wygląda jak mix bulla. Pod ONka jej się nie podciągnie ni ku ku...
Pisz. Nie ma co ukrywać.
Jak ma się znaleźć dobry dom to bez względu na to co prasa pisze.

Posted

Andzia, nie pisz że z ONkiem... Ona tak wygląda na zdjęciu. W rzeczywistości nie zobaczysz w niej ONka ani ze względu na wygląd ani na charakter.

Posted

Kazdy chrzani o tym onku, na bullterrierowym tyz sie przyczepili, ze to onek :roll:
Ja ją wszędzie jako mix bullterriera oglaszam, bo tylko to w niej widze, no chyba ze mnie wzrok zawodzi.
A natych fotkach z Krzyczek to juz wogole bull pelną gęba.

Posted

Ja tam olałam kwestie, czy ona bullowa czy ONkowa.
Myślę, że najlepiej się ocenia jak się coś zobaczy ale znawców przez net zawsze jest dużo.
Sunia jest super i to najważniejsze!
Dzwoniło o Lalę kilka osób ale albo debile, albo mieli pieski i kotki...

Natalia, jak się chce coś ratować bullowatego to chyba lepiej bez forum bulli bo tam w kazdym wątku awantura.

Posted

doddy napisał(a):
Natalia, jak się chce coś ratować bullowatego to chyba lepiej bez forum bulli bo tam w kazdym wątku awantura.

Cos o tym wiem... Czyt. gdynska biala bullinka.
Wlasnie dlatego nawet nie zakladam tam watku dla Donxy, bo zaraz afere jakas rozkreca, 10 stron slownych przepychanek i zero pomyslow dot. pomocy.

Posted

Nie zakładaj... Bo to nie bull w 100%.
Ja teraz żałuję, że założyłam tam Lali wątek. Co się nawkurzałam to moje... a w sumie mogłam ją jak zawsze po prostu zabrać ze schroniska i szukać jej domu.

Posted

No racja, tatuazu w uchu brak, to nie bede wstawiac...

Wlasnie chyba sledzac watek Lali utwierdzilam sie w przekonaniu, ze z nimi wspolpracowac nie warto.

Donxa dostala kolejna szanse, jest osoba, ktora pomoze mi w jej socjalizacji, beda ladne fotki, ogloszenia, allegro, wiec mam nadzieje, ze znajdzie sie dom i dla niej.