KS.dogoman Posted May 5, 2003 Posted May 5, 2003 Bardzo jestem ciekawy kto z dogomaniaków ma Cocker spaniela.. Quote
Arwen Posted May 6, 2003 Posted May 6, 2003 A ja będę mieć...oczywiście, że Angielskiego :D :D :D Pozdrowionka :wink: Quote
sabriel Posted May 8, 2003 Posted May 8, 2003 Chyba nie bedzie zaskoczenia jak napisze, ze tez jestem posiadaczka cocer spaniela- angielskiego. Pozdrawiam cocermaniakow. Quote
Cockerek Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 A moj to chyba jakiś posredni :( wiec nic nie zaznaczylam w ankiecie. Jak kupowalam to laik bylal i teraz sie tylko wkurzac moge ale Toffi i tak jest kochany i uwielbiany na calym osiedlu bo wyglada jak mlody. Quote
Anulka Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 Eeeee ja mam Cavaliera :iloveyou: a następnym psem będzie springer angielski :iloveyou: jak dobrze pójdzie oczywiście. Quote
yorki&cavaliery Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Ja też mam cavaliera! :iloveyou: a następny będzie .... też cavalier, tym razem TR :hand: Aniu Kto trzeci zgłosił cavisia? Pozdrawiam. Quote
Anulka Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Nie mam zielonego pojęcia :bigok: miech się jak najszybciej przyzna :mdrmed: Quote
cockermanka Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 A u mnie tak :fadein: : angliki - pięć (srebrna sunia,niebiesko-srebrny piesek,biało-czarna sunia,dwie czarne sunie-mama i córka) amerykanin - jeden (czarno - siwy,emeryt) Quote
Recommended Posts