Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JASMIN']Czy ktoś ma może jakieś doświdczenia z p. Yochai Barak (ISR)? Pytam bo zastanawiam się czy zgłosić psice do Krakowa...
Moniś,najlepiej jak sama się przekonasz.Najlepiej wspomina sie sędziego u którego sie wygrywa,więc opinie na temat tego samego sedziego mogą być różne.Ten sędzia oceniał standardy na ubiegłorocznej krakowskiej.Mój Benson dostał ZwMł i BOB,a Ariela na którą stawiałam nie dostała CWC.Ale chętnie do niego pojadę raz jeszcze jeśli będzie oceniał moją rasę;)

Posted

[quote name='Gonia']

Moniś,najlepiej jak sama się przekonasz.Najlepiej wspomina sie sędziego u którego sie wygrywa,więc opinie na temat tego samego sedziego mogą być różne.Ten sędzia oceniał standardy na ubiegłorocznej krakowskiej.Mój Benson dostał ZwMł i BOB,a Ariela na którą stawiałam nie dostała CWC.Ale chętnie do niego pojadę raz jeszcze jeśli będzie oceniał moją rasę;)

Więc chyba zgłoszę "dziewczyny" do Krakowa. Nie mam zbyt daleko więc nic nie tracę ;). Co do sędziów to sama wiesz, że jak narazie z jednym tylko miałam do czynienia i bez porównania nie potrafiłabym nawet o nim nic powiedzieć. Zresztą ja ze stresu nawet nic z Katowic nie pamiętam ale mam nadzieję, że w Opolu bedzie ze mną lepiej choć już mi czarne wizje chodzą po głowie ;).

Posted

Gonia napisał(a):
Przeżyłaś Katowice,przeżyjesz następne wystawy!Niepotrzebnie się denerwujesz.Debiut miałas jak marzenie:loveu:

Szczerze mówiąc to się już mniej denerwuję niż przed Katowicami ale mnie tu nastraszyli, że p. Jaroslav Matyas lubi profesjonalnie wystawione psy a ja to dopiero drugim raz na wystawie bedę... Co do tego debiutu to ja sama byłam w szoku :cool3:.

Posted

Gonia napisał(a):
Wystawiasz doskonale,wiec czego się boisz?Jaśmin chodzi i stoi super,a ty szukasz sobie problemu:evil_lol: Daj na luz:loveu:

Oj może to rzeczywiście ja tylko szukam "dziury w całym" a co do mojego wystawiania to już sobie wyobrażam jak musiałam wyglądać taka nawpół przytomna bo się czułam jak pijana do tego ciemność przed oczami, uderzające fale gorąca...:cool1: Nie wiem dlaczego ale na ringu honorowym byłam bardziej rozluźniona i lepiej się czułam a i Jasmin ładniej chodziła ;)