husky-regan Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Andrew czy Ty to taki wysoki szczupły facet co stał przy wejściu na ring? Szczuply tak, wysoki niestety nie :( Stalem sobie od strony wejscia na ring na wysokosci namiociku sedziny i sluchalem co tam madrego ma do powiedzenia :D No to się porobiło ! Podobno było nas tam duzo, ale w skrócie to tak... Z mojego punktu widzenia: - gadałem z Gosią wiedząc że to Gosia, - gadałem z Popkiem wiedząc że to Popek, - gadałem z Andrew wiedząc że to Andrew tzn. kojarzyłem go z Kucob, - poł wystawy gadałem a Asia nie wiedząc że to Asia, - widziałem parę osób których rysy twarzy kogoś mi przypominały - dziś już wiem - niektóre te rysy twarzy są na Waszych emblemacikach Z pozycji widzenia Dafne: - jej to było chyba akurat wtedy wszystko jedno kto, byle by miał cztery łapy i chciał się z nią bawić, choć muszę przyznać że April bardzo długo ją tolerowała :D Quote
Agnieszka_ Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 http://www.siberianhuskyclub.com/huskydamage :lol: 8) Quote
ofca Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Tak, nie tylko husky maja taki talent :lol: Największy wyczyn moich słoneczek to cztery reklamówki orzechów rozniesione po całym korytarzu i kuchni, część została pogryziona a częścią grały w piłkę. Ale miały zabawę - do naszgo powrotu. Płyty kompaktowe, boazeria, buty- ale tylko skórzane itd. Jak ja je za to kocham! Ale wiecie czesto mozna temu zapobiec po prostu chowając pewne rzeczy, wyprzedzić psi pomysły :lol: Quote
Recommended Posts