Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niektórzy traktują psy przedmiotowo, młody i zdrowy może być , chory w łeb. Dla nich pies nie jest przyjacielem czy członkiem rodziny, a rzeczą:mad:

Tak bardzo często dzieje się przede wszystkim na wsi. Wolę nie pisać , co działo sie z psami ojca mojej koleżanki ze studiów, kiedy okazywało sie ,że nie są wystarczajaco groźne:angryy:

Posted

i co tam ciekawego u Roksany słychać?
znalazła już jakiś domek?
może jakiś tymczas chociaż?
a może ta "cudowna" jej pani pozwoliła do chwili znalezienia nowego domu - zostać jej razem ze szczeniakami?

Posted

Vutz napisał(a):
i co tam ciekawego u Roksany słychać?
znalazła już jakiś domek?
może jakiś tymczas chociaż?
a może ta "cudowna" jej pani pozwoliła do chwili znalezienia nowego domu - zostać jej razem ze szczeniakami?

Vutz , Roksana może do czasu znalezienia domu zostać u " siebie " , dlatego na razie nie szukamy pilnie tymczasu tylko docelowo domu żeby suni dodatkowo nie stresować, ona jest bardzo zżyta z dziećmi i z rodziną :( podejrzewam że ciężko jej będzie znieśc rozłąkę z nimi :( dlatego lepiej od razu znaleźć dom .

Od-Nowa napisał(a):
Roksana na pierwsząaaąąąąąąąąą

dzięki OdNowa , nie zaglądałam bo 2 dni odwyku przymusowego - komp pada :(

Szczeniak Roksany prawdopodobnie znalazł dom , ale to jeszcze w czwartek potwierdzę .

Posted

Malusze poszedł do kolegi włascicielki Roksany, nie wiem jakie będzie miał tam warunki:( , na pewno dom z ogrodem mam nadzieję że nie do kojca .

Dziś dowiedziałam się że jesli nie znajdzie się dom dla Roksany , to będzie musiała się pozbyć tego drugiego szczeniaka ( w znaczeniu znaleźć mu dom ) i Roksana zostanie u siebie w domu , bo jak się okazało to mąż tej dziewczyny ( chyba rozsądny w miarę człowiek ) powiedział że nie pozwoli uśpić Roksany , ale zgadza sie ewentualnie na oddanie jej do dobrego domu.

Tego wcześniej nie wiedziałam , dopiero dziś mi ta dziewczyna powiedziała że mąż w życiu by jej nie pozwolił uśpić Roksany bo to jego pies i on ją lubi :crazyeye:ale dla świetego spokoju w domu zgodził się ją oddać ,

współczuje mu żony :(

Ale nie wiem co już lepsze dla Roksany:( tam na pewno nikt jej nie będzie leczył, a ona na pewno wymaga wizyty u weta :(

Posted

całe szczęście,że mąż się "odnalazł"
na pewno lepiej szukać domu maluchowi. Bo i łatwiej i większe szanse na fajny dom.
A może jak pogadasz z tym panem i go przekonasz do wizyt u weta :mad:

Posted

Myślę,że trzeba dalej szukać domu też dla Roksany, tylko tyle,że będzie to juz można robić spokojniej, bo nie ma zagrożenia życia dla suni.

A może ktos by wziął Roksanę razem z córeczką:roll:.

Posted

Ile córeczka ma teraz tygodni??

przez 3 dni jest jeszcze wyróżniona aukcja szczeniaków krótym szukałam domu i mogę ją tam dokoptować. Więcej osób zobaczy.
A transport to nie wiem.. liczyć że się znajdzie?
Było duzo telefonów i tamte szczeniaki znalazły już domy. Został jeden ale chory

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Ile córeczka ma teraz tygodni??

przez 3 dni jest jeszcze wyróżniona aukcja szczeniaków krótym szukałam domu i mogę ją tam dokoptować. Więcej osób zobaczy.
A transport to nie wiem.. liczyć że się znajdzie?
Było duzo telefonów i tamte szczeniaki znalazły już domy. Został jeden ale chory

OdNowa córcia urodziła się 14 lutego :) powinna mieć na imię Walentyna .
Jeśli nie za późno odpowiadam to proszę umieść ją na aukcji .

Posted

betel napisał(a):
No to całe szczęście , bo cały czas sie bałam ,że ją jednak uspią:angryy:. A tak można na spokojnie szukać domu.

też odetchnęłam z ulgą .

Od-Nowa napisał(a):
Roksanie wznowiłam allegro a małej zrobie osobno.

Dziękuję OdNowa :Rose::buzi:

Posted

erka napisał(a):
Ale to byłby dom na stałe, bo piszesz,że na jakis czas:roll:?

na jakiś czas u Rodziców , dopóki nie przeprowadzi się ta Pani do swojego domu , ale na razie cisza nie mam żadnej wiadomości od niej :(