basia0607 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Najpredzej w sobotę zrobię zdjęcia ! Quote
Ulka18 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zeby tylko byla dobra pogoda do zdjec :kciuki: Quote
Kasia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ma być ładna pogoda, słoneczna i bez deszczu :lol: Quote
Edi100 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kasia napisał(a):Ma być ładna pogoda, słoneczna i bez deszczu :lol: I niech już taka zostanie! A nie tylko deszcz i deszcz, brrrr Quote
Ulka18 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 U nas swieci slonce. Trzymam kciuki, zeby jutro bylo tak samo i zeby zdjecia Kolinki wyszly najlepiej jak to mozliwe. Quote
basia0607 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Dzisiaj w Gazecie Elbląskiej ukazało sie ogloszenie w sprawie colinki, odezwaly sie 3 domki. Jeden na wsi ale pani z rozmowy wcale nie wioskowa, mam porozmawiac z rodzicami, drugi też na wsi, pani ma porozmawiac z mężęm, oraz pani już zdecydowana do mieszkania w bloku. Pani ma 6 letnie dziecko. Chce dużego psa, nie zraża ją nic. Najbardziej konkretnie rozmawialo mi sie z nią. Po niedzieli zacznę sprawdzać domki. Quote
Edi100 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 basia0607 napisał(a):Dzisiaj w Gazecie Elbląskiej ukazało sie ogloszenie w sprawie colinki, odezwaly sie 3 domki. Jeden na wsi ale pani z rozmowy wcale nie wioskowa, mam porozmawiac z rodzicami, drugi też na wsi, pani ma porozmawiac z mężęm, oraz pani już zdecydowana do mieszkania w bloku. Pani ma 6 letnie dziecko. Chce dużego psa, nie zraża ją nic. Najbardziej konkretnie rozmawialo mi sie z nią. Po niedzieli zacznę sprawdzać domki. To trzymamy kciuki za najlepszy domek!:loveu: Quote
zurdo Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Świete wieści :lol: Trzymam kciuki, żeby któryś z tych trzech okazał się tym jedynym. (A dwa pozostałe niech może też okażą się dobre, bo jeszcze parę collaków czeka) Quote
Ulka18 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 basia0607 napisał(a):Dzisiaj w Gazecie Elbląskiej ukazało sie ogloszenie w sprawie colinki, odezwaly sie 3 domki. Jeden na wsi ale pani z rozmowy wcale nie wioskowa, mam porozmawiac z rodzicami, drugi też na wsi, pani ma porozmawiac z mężęm, oraz pani już zdecydowana do mieszkania w bloku. Pani ma 6 letnie dziecko. Chce dużego psa, nie zraża ją nic. Najbardziej konkretnie rozmawialo mi sie z nią. Po niedzieli zacznę sprawdzać domki. Czy ta Pani z Elblaga ma corke? Cos mi sie obilo o uszy, ze jest taka pani z Elblaga, ktora co rusz szuka innego psa do adopcji. Ale moze to nie ta. Trzymam kciuki za dobry dom dla Kolin :kciuki: Quote
basia0607 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Colin już jest w nowym domu. Trafila do mieszkania na 1 pietrze. Pani ma 6 letnia córkę. Suke przyjęły b.dobrze a one je. Wydaje mi sie , że to dobry dom chociaż dzielnica starych , niezadbanych kamienic. Nie lubie psów oddawać w takie miejsca ale nie mam mozliwości znalezienia wszystkim moim psom domów z ogrodkiem.Gdy wychodziłysmy z klatki sąsiad, ktory wiedział o nas powiedzial nam, że pies nie mógl lepiej trafić. Zobaczymy, pojade tam jeszcze kilka razy bo to blisko. Za to małą sunię po sterylce oddalam kilka ulic dalej do domku z ogrodkiem . Czy nie moglo byc odwrotnie, Colin do domku a Kora do bloku ? Quote
Ulka18 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Basiu, kilkuletnia sunia collie po przejsciach nie potrzebuje duej dawki ruchu. Najwazniejsza dla niej jest milosc panciow. A tego mam nadzieje, ze jej nie zabraknie. Ciesze sie, ze bedziesz miala nadzór nad tym domem, bo wiadomo, trzeba dmuchac na zimne ;) Quote
Edi100 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ulka18 napisał(a):Basiu, kilkuletnia sunia collie po przejsciach nie potrzebuje duej dawki ruchu. Najwazniejsza dla niej jest milosc panciow. A tego mam nadzieje, ze jej nie zabraknie. Ciesze sie, ze bedziesz miala nadzór nad tym domem, bo wiadomo, trzeba dmuchac na zimne ;) Trzymam kciuki żeby było jej tam dobrze:) Quote
malagos Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nareszcie, ma domek! Moja Majeczka odeszła dziś....:-( Quote
Recommended Posts