Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj w Gazecie Elbląskiej ukazało sie ogloszenie w sprawie colinki, odezwaly sie 3 domki. Jeden na wsi ale pani z rozmowy wcale nie wioskowa, mam porozmawiac z rodzicami, drugi też na wsi, pani ma porozmawiac z mężęm, oraz pani już zdecydowana do mieszkania w bloku. Pani ma 6 letnie dziecko. Chce dużego psa, nie zraża ją nic. Najbardziej konkretnie rozmawialo mi sie z nią. Po niedzieli zacznę sprawdzać domki.

Posted

basia0607 napisał(a):
Dzisiaj w Gazecie Elbląskiej ukazało sie ogloszenie w sprawie colinki, odezwaly sie 3 domki. Jeden na wsi ale pani z rozmowy wcale nie wioskowa, mam porozmawiac z rodzicami, drugi też na wsi, pani ma porozmawiac z mężęm, oraz pani już zdecydowana do mieszkania w bloku. Pani ma 6 letnie dziecko. Chce dużego psa, nie zraża ją nic. Najbardziej konkretnie rozmawialo mi sie z nią. Po niedzieli zacznę sprawdzać domki.

To trzymamy kciuki za najlepszy domek!:loveu:

Posted

Świete wieści :lol: Trzymam kciuki, żeby któryś z tych trzech okazał się tym jedynym. (A dwa pozostałe niech może też okażą się dobre, bo jeszcze parę collaków czeka)

Posted

basia0607 napisał(a):

Czy ta Pani z Elblaga ma corke? Cos mi sie obilo o uszy, ze jest taka pani z Elblaga, ktora co rusz szuka innego psa do adopcji. Ale moze to nie ta.

Trzymam kciuki za dobry dom dla Kolin :kciuki:

Posted

Colin już jest w nowym domu. Trafila do mieszkania na 1 pietrze. Pani ma 6 letnia córkę. Suke przyjęły b.dobrze a one je. Wydaje mi sie , że to dobry dom chociaż dzielnica starych , niezadbanych kamienic. Nie lubie psów oddawać w takie miejsca ale nie mam mozliwości znalezienia wszystkim moim psom domów z ogrodkiem.Gdy wychodziłysmy z klatki sąsiad, ktory wiedział o nas powiedzial nam, że pies nie mógl lepiej trafić. Zobaczymy, pojade tam jeszcze kilka razy bo to blisko. Za to małą sunię po sterylce oddalam kilka ulic dalej do domku z ogrodkiem
. Czy nie moglo byc odwrotnie, Colin do domku a Kora do bloku ?

Posted

Basiu,
kilkuletnia sunia collie po przejsciach nie potrzebuje duej dawki ruchu. Najwazniejsza dla niej jest milosc panciow. A tego mam nadzieje, ze jej nie zabraknie. Ciesze sie, ze bedziesz miala nadzór nad tym domem, bo wiadomo, trzeba dmuchac na zimne ;)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Basiu,
kilkuletnia sunia collie po przejsciach nie potrzebuje duej dawki ruchu. Najwazniejsza dla niej jest milosc panciow. A tego mam nadzieje, ze jej nie zabraknie. Ciesze sie, ze bedziesz miala nadzór nad tym domem, bo wiadomo, trzeba dmuchac na zimne ;)

Trzymam kciuki żeby było jej tam dobrze:)