Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia ok. 3 tyg.temu miała cieczke. Przebywa w Pasłeku , okolice Elbląga.
Nie ma z nią żadnego problemu. Utyka lekko na przednia łapę ale nic tam nie widzimy.Jest to pies bardzo spokojny, nie rzuca sie na jedzenie , nie wdaje w psie awantury. Lezy spokojnie i obserwuje co sie w okół niej dzieje. Podaje moj telefon 505072935

Posted

Basiu, czy sunia jest w domu tymczasowym?
Czy istnialaby mozliwosc sterylizacji sunieczki przed adopcja?

Przesylam Ci pw z namiarami na wolne domki (nie wiem czy wszystkie).
Trzeba by domki sprawdzic, jesli jakis wyda Ci sie w porzadku.

A jak nie, to wystawimy sunie na allegro. Tylko potrzebne bylyby nowe zdjecia.

A to jedno podretuszowane zdjecie przez Irjaw z forum collie

Posted

[quote name='Ulka18']Basiu, czy sunia jest w domu tymczasowym?
Czy istnialaby mozliwosc sterylizacji sunieczki przed adopcja?

Przesylam Ci pw z namiarami na wolne domki (nie wiem czy wszystkie).
Trzeba by domki sprawdzic, jesli jakis wyda Ci sie w porzadku.

A jak nie, to wystawimy sunie na allegro. Tylko potrzebne bylyby nowe zdjecia.

A to jedno podretuszowane zdjecie przez Irjaw z forum collie

Nic na pw. nie dostalam ! żadnych kontaktow.

Posted

Kasia napisał(a):
A kontakty od Edi100?
Też nic nie ma?

Nie mam odpowiedzi od Cezarowego domku, bo grypa ich rozłozyła i nie byli u mamy z zapytaniem. Pan Cezara zadeklarował pomoc w szukaniu domu wśród rodzinki. Do tych ludzi, co miałam kontakty wysłałam emaile ze zdjęciem i opiesem Niuni, ale na razie cisza:(
Maleńka, musi się udac znaleźć domek dla Ciebie!

Posted

Ale ze mnie gapa ! Nie pomyślalam, ze moje ostatnie posty Was wystraszą. U Dyżka nic sie nie zmienilo a płaczę za domkiem dla niego.
Musze ukraść albo kupic za flache maltretowamne szczenie od pijackiego elementu. To jest siostra 2 suń ktore uratowałysmy przed utopieniem.
Pijacy sunię/ma 2 mce/ trzymają w chlewie, slyszymy okropny skowyt psa.
Nie moge naslac policji bo to nasi przytuliskowi sasiedzi. Boimy sie zemsty na naszych psach. Ja sie tam pokazac nie mogę bo naslalam na nich policję i maja mieć sprawę za strzelanie do dzieci z watrowki/ dzieci i psow/.

Posted

basia0607 napisał(a):
Ale ze mnie gapa ! Nie pomyślalam, ze moje ostatnie posty Was wystraszą. U Dyżka nic sie nie zmienilo a płaczę za domkiem dla niego.
Musze ukraść albo kupic za flache maltretowamne szczenie od pijackiego elementu. To jest siostra 2 suń ktore uratowałysmy przed utopieniem.
Pijacy sunię/ma 2 mce/ trzymają w chlewie, slyszymy okropny skowyt psa.
Nie moge naslac policji bo to nasi przytuliskowi sasiedzi. Boimy sie zemsty na naszych psach. Ja sie tam pokazac nie mogę bo naslalam na nich policję i maja mieć sprawę za strzelanie do dzieci z watrowki/ dzieci i psow/.

O Kuchnia:( Basiu, ratuj maleńką:placz:

Posted

Basiu, o domek dla suczki collie naprawde sie nie martw. Bedzie sporo chetnych, tylko trzeba ja oglosic. I koniecznie wysterylizowac przed adopcja, nie wierzyc nikomu, ze zrobi zabieg u siebie.

Posted

Nie sugerowalabym sie tym bialym umaszczeniem wokol nosa, moja Kostaryka tez ma takie i przez to tez ktos moze ja oceniac na starsza. A jak zęby i ogolnie Collinka?

Posted

Nie sugeruje się siwizną wokól pyszczka tylko ogólnie wyglądem co nie znaczy, że tak jest.... to moje subiektywne wrażenie :) Mój colak też ma siwy pyszczek od urodzenia także zdaje sobie sprawę

Posted

Zęby Coliny nie sa idealne, ma je wszystkie ale żółte. Może ona mieć 5 albo 8 lat, trudno to określić.Mój colie nie jest najmlodszy ale zęby ma czyszczone przez weta więć są białe. Za to atrybutem suki jest piękna , gruba sierść i dobry charakter.Colina ma trochę siwego przy mordce ale nie dużo.To jest piekny pies.