Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę ,że bestyjka zaczęła pokazywać swój charakterek ;) Wydaje mi się ,że Żak był taki grzeczny na początku , bo czuł się niepewnie w nowym miejscu . On w żadnym stopniu nie przypominna collie z charakteru . Miałam colliaka prawie 12 lat. Gdyby miał coś z collie, to bym go nie usypiała sedalinem na czas podróży .:lol:
Oczywiście nie wykluczam ,że jest mixem collie , bo nie znam się na genetyce , ale charakter to ma po innej rasie.

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgadzam się , że on jest dla doświadczonego właściciela , tzn . takiego , który miał już dużego psa . Ale bez przesady . Ja bym się podjęła , bo widać ,że ten pies jest bardzo wpatrzony w człowieka , jest kontaktowy . Jednak do obcych podchodzi z dystansem . I dlatego pewnie nie chciał wpuścić tego młodego chłopaka do kojca . Natomiast Camarę zaakceptował już pewnie na swojego przewodnika. :lol:

Posted

Wstawiajcie piękne banerki zrobione przez misiaczek. :loveu:

500x100

250x100

100x100

100x100

W razie problemów z wstawieniem banerka poproście moderatora o pomoc. ;)

Posted

Nie do końca jest tak...
z Piotrkiem rano był na długim spacerze za wsią. Obaj wrócili zadowoleni z siebie. To Piotrek go karmi i wypuszcza na ogród.

Mnie wcale nie uznał za przewodnika. Mówiłam, że o ile może to stara się mnie nie widzieć, nie słyszeć;) Mój TZ to dla niego wyrocznia.
A dziś byłam sama. I nie sprawiał mi kłopotów.

Posted

Camara, bardzo Cię proszę napisz "gotowca" do ogłoszeń - wolę, żebyś zredagowała po swojemu. ;)
A tak w ogóle, to nie wiem, czy mam robić ogłoszenia, czy nie (mam na myśli różne portale ogłoszeniowe).
Tamara ogłosi go w Dzienniku Polskim.

Posted

banerek w podpis? jeśli tak, to wchodzisz w panel użytkownika i tam jest edytuj podpis, jak to klikniesz to pojawia się okienko edycji i ja tam zawsze wklejam obrazek, pewnie jest jakiś bardziej "profesjonalny" sposób, ale ten moim zdaniem jest najłatwiejszy.

Posted

alekso napisał(a):
u mnie wszystko jest ok...

Szczęściara, u mnie już od jakiś dwóch miesięcy ta opcja nie działa. Za to inni narzekają na to, że strona się nie wyświetla, a u mnie cały czas pięknie. Cuda na dogomanii się dzieją. ;)

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Może Camara w końcu pojechała na ten Śląsk. :)

pojechała, wróciła, ale tak zmordowana, że nie potrafie poprawnie sklecić zdania :tard:

Posted

alekso napisał(a):
banerek w podpis? jeśli tak, to wchodzisz w panel użytkownika i tam jest edytuj podpis, jak to klikniesz to pojawia się okienko edycji i ja tam zawsze wklejam obrazek, pewnie jest jakiś bardziej "profesjonalny" sposób, ale ten moim zdaniem jest najłatwiejszy.

Chodzi mi o te banerki pod wiadomościami . Chciałam Żaka wstawić.

Posted

Camara napisał(a):
pojechała, wróciła, ale tak zmordowana, że nie potrafie poprawnie sklecić zdania :tard:

To odpocznij i "skleć" jutro. ;)

Posted

Camara napisał(a):
Jakby ktoś chciał się dołożyć do utrzymania Żaka, to podam konto na pw
Wszystkie wydatki i wpływy rozliczać będę na wątku.

Posted

toyota napisał(a):
Chodzi mi o te banerki pod wiadomościami . Chciałam Żaka wstawić.

to ja robię tak jak Ci napisałam, prawym klawiszem klikam na obrazek, jak mi się pokazują opcje, to naciskam kopiuj, potem wchodzę w panel użytkownika, tam wybieram edycję podpisu, i w takim okienku jak to w którym piszemy wciskam przycick Ctrl i V i się wkleja, potem zapisz podpis i powinno być gotowe. jeśli będą Ci potrzebne dokładniejsze info, to daj znać, chętnie pomogę :) chyba że ktoś tutaj ma prostszy sposób :)

Posted

Nic nie napisałam :roll:

Za to pospacerowaliśmy z Żakiem i pewnym Panem... w niedzielę pojadę, zobaczyć czy sprawy mają się tak, jak przedstawił to nasz gość.
Jeżeli tak, to ogłoszenia nie będą konieczne ;)

Żak w czasie wizyty pokazał na co go stać :angryy: więc chyba niczym ewentualnego właściciela nie zaskoczy. Na całe szczęście nikogo nie pożarł i dał się dość szybko przywołać do porządku. W ogóle dziś był nie w humorze :cool1: nie wiem, może zbiżająca sie burza?

Na razie trzymać kciuki!