albiemu Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jankesie kciuki trzymam, niech wszystko będzie dobrze! Quote
karolciasz28 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jankesiku trzymam kciukasy :thumbs::thumbs::loveu::loveu: I mocno wierzę że będzie dobrze:lol: Quote
Becia66 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Poginęło kupę postów na tym wątku....:shake: zaczyna się to samo co kiedyś z Wet-Siostrą........Dołujące to bardzo i żałosne ... Quote
majuska Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 To zwykłe tchórzostwo i gównażeria, na tyle dużo osób to przeczytało i wyciągnęło wnioski, że to proszenie o kasowanie postów nie odniosło oczekiwanego skutku, szkoda się tym emocjonować, ja tam mam czyste sumienie, takie zachowanie tylko potwierdza moje zdanie na temat Anki, choć ona uparcie twierdzi, że to " żałosny układ " mnie przeciagnął na swoja stronę wymyślając na nią niestworzone rzeczy. Śmiech na sali:lol: Quote
halcia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 No....!!!Ja odsyłam ludzi na ten watek,a tu nagle p u s t o !!:crazyeye::mad: Quote
albiemu Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 a mnie to nie zdziwiło a wręcz ubawiło :D tak jak Majuskę :) - spokojna głowa nie zaśmiecaj swojej potarganej ;) Halinka :D Quote
Saint Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Posty zostały usunięte z tych samych powodów, co wcześniej - to jest wątek psa, a nie ring Neczka vs. reszta świata. Dyskusja o psie - tutaj. Jeśli chcecie natomiast dyskutować o Waszych wzajemnych animozjach - załóżcie proszę osobny temat i tam kontynuujcie swoje żale i pretensje. Quote
Becia66 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Saint']Posty zostały usunięte z tych samych powodów, co wcześniej - to jest wątek psa, a nie ring Neczka vs. reszta świata. Dyskusja o psie - tutaj. W tym sęk własnie że to wątek psa, a jego założycielka ma to gdzies i choć domek być może się kroi to na wątku cisza na ten temat. To nie jest jakis tam anonimowy pies tylko jeden z pierwszych którego poznałyśmy 3 lata temu kiedy zaczęłyśmy jeżdzić do schroniska w tragicznym dla niego okresie i Neczka jeszcze dość długo nie miała pojęcia że takie schronisko wogóle istnieje. Akurat ten pies szczególnie leży nam na sercu więc zachowanie Neczki /czyt. ukrywanie informacji / jako założycielki wątku jest co najmniej żenujące i żałosne..... Quote
majuska Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Wiemy to Becia wszyscy...... chodź na " żałosny";) A u Jankesika zrobi się cichutko, spokojnie..... Ania się ogarnie i weźmie za zorganizowanie profesjonalnej i odpowiedzialnej wizyty przedadopcyjnej, co w wypadku Jankesa jest bardzo ważne!!!! Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 majuska napisał(a): Ania się ogarnie i weźmie za zorganizowanie profesjonalnej i odpowiedzialnej wizyty przedadopcyjnej, co w wypadku Jankesa jest bardzo ważne!!!! taaaaa....................... Quote
Sabina02 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Saint']Posty zostały usunięte z tych samych powodów, co wcześniej - to jest wątek psa, a nie ring Neczka vs. reszta świata. Dyskusja o psie - tutaj. Jeśli chcecie natomiast dyskutować o Waszych wzajemnych animozjach - załóżcie proszę osobny temat i tam kontynuujcie swoje żale i pretensje. Dobrze powiedziane! Macie PM? To tam sie dogadujcie. Ktos kto na to patrzy z boku i moze chcialby jakos pomoc, to moze sie zniechecic patrzac na te wasze dogadywania sie.... Juz sie rzygac tym chce! :flaming: Quote
majuska Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Widzisz Aniu pomyśl 2 razy co piszesz i do kogo, bo robisz sobie syf na wątkach i potem trzeba prosić moderatora o usuwanie postów i użytkowników mdli. Wstyd:oops: Quote
majuska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Jankes wczoraj..... olbrzymie postępy, oby tak dalej piesku....:lol: Quote
halcia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Przekochany,po porcji pieszczot, za chwile,wbiegał na chwile do budy,ale ogólnie siedział w dołeczku w kacie i walił ogonkiem jak sie do niego mówiło:lol:Nie wiem czy zwróciliscie uwage,ta łapka/której nie ma/to taki kikucik nieukształcony.nawet jeden opuszeczek jest. Quote
Becia66 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 serce sie raduje jak patrze na te zdjęcia......:loveu::loveu::loveu: Quote
halcia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Mnie tez,a jeszcze wieksza radosc jak głaszcze,to taki cudny psi pychol i nie pewne jeszcze człowieka psie serducho....:loveu: Quote
majuska Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Wczoraj Jankesik jeszcze bardziej odważny.....ogon machał z całych sił i pogłaskać można było, oczywiście dziura pod płotem w rogu jest bardzo fajna i tam sie siedzi, a nie ucieka do budy przed człowiekiem....:lol: Quote
halcia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Głaskany przez kazdego,niedługo bedzie miziakiem...:lol: Quote
majuska Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czy coś się dzieje w sprawie Jankesikowego domku?? Quote
Miśka84 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 majuska napisał(a):Czy coś się dzieje w sprawie Jankesikowego domku?? Napisz na PW :eviltong::evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jankesiku co z Twoim domeczkiem?:cool3: Quote
Becia66 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 karolciasz28 napisał(a):Jankesiku co z Twoim domeczkiem?:cool3: ponoś Jankesik cywilizuje sie bardzo szybko to może i domeczek jakiś sie trafi ??? :roll: Quote
halcia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Na razie domek wykopał pod ławką przy ogrodzeniu,choc jak tego dokonał jedna łapką,pojecia nie mam.... Quote
Recommended Posts