Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To zwykłe tchórzostwo i gównażeria, na tyle dużo osób to przeczytało i wyciągnęło wnioski, że to proszenie o kasowanie postów nie odniosło oczekiwanego skutku, szkoda się tym emocjonować, ja tam mam czyste sumienie, takie zachowanie tylko potwierdza moje zdanie na temat Anki, choć ona uparcie twierdzi, że to " żałosny układ " mnie przeciagnął na swoja stronę wymyślając na nią niestworzone rzeczy. Śmiech na sali:lol:

Posted

Posty zostały usunięte z tych samych powodów, co wcześniej - to jest wątek psa, a nie ring Neczka vs. reszta świata.
Dyskusja o psie - tutaj.
Jeśli chcecie natomiast dyskutować o Waszych wzajemnych animozjach - załóżcie proszę osobny temat i tam kontynuujcie swoje żale i pretensje.

Posted

[quote name='Saint']Posty zostały usunięte z tych samych powodów, co wcześniej - to jest wątek psa, a nie ring Neczka vs. reszta świata.
Dyskusja o psie - tutaj.

W tym sęk własnie że to wątek psa, a jego założycielka ma to gdzies i choć domek być może się kroi to na wątku cisza na ten temat. To nie jest jakis tam anonimowy pies tylko jeden z pierwszych którego poznałyśmy 3 lata temu kiedy zaczęłyśmy jeżdzić do schroniska w tragicznym dla niego okresie i Neczka jeszcze dość długo nie miała pojęcia że takie schronisko wogóle istnieje. Akurat ten pies szczególnie leży nam na sercu więc zachowanie Neczki /czyt. ukrywanie informacji / jako założycielki wątku jest co najmniej żenujące i żałosne.....

Posted

Wiemy to Becia wszyscy...... chodź na " żałosny";)
A u Jankesika zrobi się cichutko, spokojnie..... Ania się ogarnie i weźmie za zorganizowanie profesjonalnej i odpowiedzialnej wizyty przedadopcyjnej, co w wypadku Jankesa jest bardzo ważne!!!!

Posted

majuska napisał(a):

Ania się ogarnie i weźmie za zorganizowanie profesjonalnej i odpowiedzialnej wizyty przedadopcyjnej, co w wypadku Jankesa jest bardzo ważne!!!!

taaaaa.......................

Posted

[quote name='Saint']Posty zostały usunięte z tych samych powodów, co wcześniej - to jest wątek psa, a nie ring Neczka vs. reszta świata.
Dyskusja o psie - tutaj.
Jeśli chcecie natomiast dyskutować o Waszych wzajemnych animozjach - załóżcie proszę osobny temat i tam kontynuujcie swoje żale i pretensje.

Dobrze powiedziane!

Macie PM? To tam sie dogadujcie. Ktos kto na to patrzy z boku i moze chcialby jakos pomoc, to moze sie zniechecic patrzac na te wasze dogadywania sie.... Juz sie rzygac tym chce! :flaming:

Posted

Przekochany,po porcji pieszczot, za chwile,wbiegał na chwile do budy,ale ogólnie siedział w dołeczku w kacie i walił ogonkiem jak sie do niego mówiło:lol:Nie wiem czy zwróciliscie uwage,ta łapka/której nie ma/to taki kikucik nieukształcony.nawet jeden opuszeczek jest.

Posted

Wczoraj Jankesik jeszcze bardziej odważny.....ogon machał z całych sił i pogłaskać można było, oczywiście dziura pod płotem w rogu jest bardzo fajna i tam sie siedzi, a nie ucieka do budy przed człowiekiem....:lol: