Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

emilia2280 napisał(a):
Co slychac u suczynki. Dopiero znalazlam ten wátek, bo nie wchodzilam na forum spanieli wczesniej. Czy sunia ma jakiekolwiek fotki zrobione od jej przyjazdu z tego chlewu?

Sunia czuje się już znacznie lepiej. :p
Zdjęcia pewnie jakieś są, ale trzeba by jechać do Pani Wandy po nie. ;)

Posted

Weronia z Dogo jezdzi do Przyborówka jako wolontariuszka (jako chyba jedyna) i w ten czwartek tez bédzie to porobi fotki przystojniakowi.

I ponoc tam tez jest staruszka spanielka ruda. Czy ktos wczesniej robil jej wátek? bo jak nie to zalozymy od czwartku.

• 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

kompletnie zapomniałam o tym wątku :oops: przepraszam!!

Spanielka (Asiu, miałaś rację.. mi się ubzdurało że to samiec:roll:) wygląda i czuje się już o wiele lepiej, jedno ucho już kompletnie czyste, jak Asia napisała, ale za to z drugim jest fatalnie:/

Porobimy nowe zdjęcia niebawem

Posted

Koreksonowa napisał(a):
Jeśli coś powtarzam to wybaczcie mogłam cos przeoczyć. ale czy ona ma coś oczami? Takie ma jakby podpuchnięte..

Nie wiem, chyba wszystko w porządku z oczkami. A jeśli nie, to Pani Wanda na pewno by się nimi zajęła. ;)

Posted

MAM ZŁĄ WIADOMOŚĆ :(

Sunia dziś pojechała do kliniki, ucho jest w bardzo kiepskim stanie..
Psa oglądali weterynarze z Szamotuł, stwierdzili bardzo zły stan. Jedno ucho wyleczyło się zupełnie, drugie- mimo starań P.Wandy, cały czas szwankuje:(
Najgorsze jest to, że lekarze nie wiedzą, czy psa można w ogóle wyleczyć. :/

Wkleję zaraz kilka dzisiejszych zdjęć suczki.

Posted

Bardzo będzie potrzebna suni pomoc finansowa w leczeniu..
Jej organizm nie przyswaja już antybiotyków :placz: uszko Spanielka rozdrapuje, puchnie jej i cieknie z niego - jest fatalnie!! Być może będzie trzeba zrobić operacje. :-(

Posted

Biedne maleństwo... :placz:

Czy sunieczka ma coś z oczkami, bo jakoś dziwnie tak teraz wygladają, wcześniej wyglądały już normalnie.

Maleństwo kochane, tyle się nacierpiała i to jeszcze nie koniec... :placz:

Spojrzę jutro ile mamy obecnie pieniążków na ratowanie spanielków, koło 150-200 zł powinno być. Ale to pewnie i tak mało... :shake:

Trzeba zmienić tytuł tego wątku, że potrzebne pieniążki na ratowanie uszka!

Na PWP założyłam nowy wątek ze skróconym opisem i zdjęciami:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/spanielka-z-bardzo-chorymi-uszkami-potrzeba-pomoc-finansowa-na-leczenie-przyborowko-127348/

• 4 months later...
  • 4 weeks later...