Bronesia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Kto z Was wie jak można kupić książki twórcy BARF- Iana Billinghursta The BARF Diet zamówiłam na www.amazon.com, natomiast Give Your Dog a Bone i Grow Your Pups with Bones są niedostępne w wysyłce do Polski w tej księgarni. Quote
jumbolot Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ciekawe czy ktoś przetłumaczy którąś z tych książek na nasz język....kiedyś? Quote
Bura Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ja mam te Billinghursta ksiazki po angielsku i wiele innych o żywieniu bo to małyt mój konik:evil_lol: Quote
Bronesia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Bura-czy masz też Grow Your Pups with Bones, nie wysyłają jej do Polski niestety. Zaczęłam czytać wątek o BARF ale jestem dopiero na 30-tej stronie a jest ich ponad 170, trochę to potrwa zanim skończę. Czy możesz mi napisać jaka jest dzienna ilość jedzenia dla 3-miesięcznego szczeniaka- czy to 10% obecnej jego wagi czy 10% wagi dorosłego psa. Bo czytałam różne wypowiedzi a nie chciałabym na początku popełnić błędu. Quote
Bura Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Na weekendzie odgrzebię mój egzemplarz to Ci napiszę. Quote
zuzel Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 czy ktoś miałby możliwość skserowania tej książki? chętnie bym weszła w posiadanie kserówki, bo nie mam kasy na sprowadzanie... Edit. już mam dziękuje :) Quote
EMT Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Szczeniakowi daje się koło 10 % masy ciala obecnej /dobę. Jest to tylko przybliżona wartość . Starszy szczeniak dostaje koło7-5 % aż po kilku miesiącach jak dorasta dochodzimy do kolo 2% u dorosłego psa. Trzeba obserwować szczeniaka -i bedziesz wiedzieć ile dokaładnie mu potrzeba by nie był ani za chudy ani za gruby. Quote
Recommended Posts