Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Prosze o informacje kto jest z Leginicy
Z tego powodu, ze szukam mojego psa mialam telefon od pani z Legnicy odnosnie psa, ktory jest podobny do mojego Reksia. Ja nie mam teraz nawet jak tam podjechac, a pies jest gryziony przez inne psy i potrzebuje pomocy. Ta pani kilka razy zalatwila mu weterynarza, ale pies mozliwe, ze bedzie potrzebowal szycia. Ja moge dolozyc do weterynarza.
Tak czy siak podjade tam go zobaczyc tylko gdyby ktos z was byl w stanie go zlapac i przechowac - choc na chwile i moze by udalo sie go umiescic w jakims hoteliku lub w DT. Ja bym podjechala wieczorem go zobaczyc czy to moja zguba.

Posted

Podjechac pewnie bym mogla dzis wieczorem albo najpozniej jutro z samego rana (niestety dopiero wtedy)
A co jezeli nie bylby to moj pies to moge dolozyc sie do weterynarza i jezeli bylaby taka koniecznosc to na pierwsze 2-3 dni za platny DT lub hotelik, a pozniej to o wsparcie bede zmuszona prosic dogomaniakow.
Moge go tez pooglaszac w internecie.
Mam zdjecia - to podesle Ci na pw. (podaj mi prosze email) tylko sa niewyrazne i malutkie

• 4 months later...
Posted

Wolontariszka mi go sprawdzila, i okazalo sie, ze go przygarnieto jako stroza lokalnie.
Z tego co mi mowila wolontariuszka to mial tam kojec i jedzenie + swieza wode. A stwierdzila, ze tam mu bedzie lepiej niz w legnickim schronie.
Tyle sie dowiedzialam jeszcze przed wakacjami.