Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj zaczepiła mnie na spacerze pani , którą znam z widzenia . Powiedziała , że jedna z jej sąsiadek trzyma w ciemnym garażu ślicznego labka . Pies prawie nigdy nie bywa na podwórku . Cały czas tylko w tym garażu siedzi :-(
Ta pani mówiła sąsiadce , że pies nie może byc tak traktowany . Sąsiadka psa odda , ale kto go weżmie ?:placz:
Zdjęc nie mam . Nie mam czasu iść i zrobić . To normalny typowy labek . Czy ktoś mu pomoże ?

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krew zalewa jak się słyszy takie rzeczy. Mam podobny problem - wczoraj u znajomego zobaczyłam psa (łańcuch może 0,5 metra, dookoła budy mokro) jak go zobacze to z nim porozmawiam, co mam zrobić jesli rozmowa nic nie da??

Biedny psiak - do góry hop!!!

Posted

BIANKA- podaj mi proszę na PW adres/telefon tej kobity i gdzie ten garaż sie znajduje to porobię zdjęcia! Bo rozumiem, że to gdzieś we Wrocku??

Dużo ludzi do mnie dzwoniło w sprawie labka 8-mio msc ze schronu, ale on prawdopodobnie będzie miał dom, więc może temu się trafi...

• 3 weeks later...
Posted

BIANKA dopiero coś napisze konkretnego, jak tą panią spotka. Teraz to możemy tylko czekać, aż się na siebie napatoczą :roll:

...i z każdym dniem szkoda labusia...:-(

Posted

[quote name='Koperek']BIANKA dopiero coś napisze konkretnego, jak tą panią spotka. Teraz to możemy tylko czekać, aż się na siebie napatoczą :roll:

...i z każdym dniem szkoda labusia...:-(Dzisiaj ją spotkałam , ale zapomniałam zapytać :oops: Nasze psy sie nie lubią , więc krzyczymy do siebie z daleka, no i zapomniałam :roll:

Posted

Bianka-jak to zapomnialas sie spytac o psa trzymanego w ciemnym garazu?:crazyeye::shake:nalezy to sprawdzic,wezwac Straz dla zwierzat o ile to jest prawda.nalezy psa ratowac!!!!!!!!!!!!!

Posted

xxxx52 napisał(a):
Bianka-jak to zapomnialas sie spytac o psa trzymanego w ciemnym garazu?:crazyeye::shake:nalezy to sprawdzic,wezwac Straz dla zwierzat o ile to jest prawda.nalezy psa ratowac!!!!!!!!!!!!!

I gdzie go zabierzemy ? Do schroniska ?

Posted

A moim skromnym zdaniem, to najpierw trzeba tego psa obejrzeć i zobaczyć, czy nic mu nie jest- zdrowy/chory?? i po następne gdzie on się nadaje- dom, mieszkanie, agresywny, łagodny!

NIC KOMPLETNIE O NIM NIE WIEMY! Więc chociaż foty porobić:roll:

Posted

[quote name='demi']ej, a może wystarczyłaby sama interwencja? może kobitka zechciałaby psiaka wypuścić, czy jakoś przyjnajmniej narazie polepszyc mu warunki, a hałupke by sie mu szukało... co?
W takiej kwestii to już z BIANKĄ się dogaduj- ona założyła temat i znią należy ustalać.

Posted

ej, a może wystarczyłaby sama interwencja? może kobitka zechciałaby psiaka wypuścić, czy jakoś przyjnajmniej narazie polepszyc mu warunki, a hałupke by sie mu szukało... co?