BIANKA1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dzisiaj zaczepiła mnie na spacerze pani , którą znam z widzenia . Powiedziała , że jedna z jej sąsiadek trzyma w ciemnym garażu ślicznego labka . Pies prawie nigdy nie bywa na podwórku . Cały czas tylko w tym garażu siedzi :-( Ta pani mówiła sąsiadce , że pies nie może byc tak traktowany . Sąsiadka psa odda , ale kto go weżmie ?:placz: Zdjęc nie mam . Nie mam czasu iść i zrobić . To normalny typowy labek . Czy ktoś mu pomoże ? Quote
lothia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 moze pokaż go też http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76402&page=3 i zdaje się że niebieskie forum jest dla labkowe Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Zaraz zobaczę , bo ja się kundlami głównie zajmuję :cool3: Quote
Diegula Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Biedaczek na labkach info: http://labradory.info/viewtopic.php?p=371261&sid=d8d9ed7be646feab5d402b682eb70674#371261 Quote
tusinka22 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Krew zalewa jak się słyszy takie rzeczy. Mam podobny problem - wczoraj u znajomego zobaczyłam psa (łańcuch może 0,5 metra, dookoła budy mokro) jak go zobacze to z nim porozmawiam, co mam zrobić jesli rozmowa nic nie da?? Biedny psiak - do góry hop!!! Quote
Koperek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 BIANKA- podaj mi proszę na PW adres/telefon tej kobity i gdzie ten garaż sie znajduje to porobię zdjęcia! Bo rozumiem, że to gdzieś we Wrocku?? Dużo ludzi do mnie dzwoniło w sprawie labka 8-mio msc ze schronu, ale on prawdopodobnie będzie miał dom, więc może temu się trafi... Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Nie spotkałam tej pani , a nie wiem gdzie mieszka . Quote
Koperek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 BIANKA dopiero coś napisze konkretnego, jak tą panią spotka. Teraz to możemy tylko czekać, aż się na siebie napatoczą :roll: ...i z każdym dniem szkoda labusia...:-( Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Koperek']BIANKA dopiero coś napisze konkretnego, jak tą panią spotka. Teraz to możemy tylko czekać, aż się na siebie napatoczą :roll: ...i z każdym dniem szkoda labusia...:-(Dzisiaj ją spotkałam , ale zapomniałam zapytać :oops: Nasze psy sie nie lubią , więc krzyczymy do siebie z daleka, no i zapomniałam :roll: Quote
xxxx52 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Bianka-jak to zapomnialas sie spytac o psa trzymanego w ciemnym garazu?:crazyeye::shake:nalezy to sprawdzic,wezwac Straz dla zwierzat o ile to jest prawda.nalezy psa ratowac!!!!!!!!!!!!! Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 xxxx52 napisał(a):Bianka-jak to zapomnialas sie spytac o psa trzymanego w ciemnym garazu?:crazyeye::shake:nalezy to sprawdzic,wezwac Straz dla zwierzat o ile to jest prawda.nalezy psa ratowac!!!!!!!!!!!!! I gdzie go zabierzemy ? Do schroniska ? Quote
xxxx52 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 SOS ,DT dla labradora koniecznie potrzebny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Koperek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A moim skromnym zdaniem, to najpierw trzeba tego psa obejrzeć i zobaczyć, czy nic mu nie jest- zdrowy/chory?? i po następne gdzie on się nadaje- dom, mieszkanie, agresywny, łagodny! NIC KOMPLETNIE O NIM NIE WIEMY! Więc chociaż foty porobić:roll: Quote
Cekinka13* Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dokładnie- nic konkretnego o nim nie wiemy. Czekamy więc na jakieś fotki, info... Quote
Koperek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='demi']ej, a może wystarczyłaby sama interwencja? może kobitka zechciałaby psiaka wypuścić, czy jakoś przyjnajmniej narazie polepszyc mu warunki, a hałupke by sie mu szukało... co? W takiej kwestii to już z BIANKĄ się dogaduj- ona założyła temat i znią należy ustalać. Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ej, a może wystarczyłaby sama interwencja? może kobitka zechciałaby psiaka wypuścić, czy jakoś przyjnajmniej narazie polepszyc mu warunki, a hałupke by sie mu szukało... co? Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 to czekamy, aż sie Bianka1 odezwie. Ja jutro mam dzionek interwencyjno-samochodowy bo też po za wro, wiec można by podjechać;) Quote
Recommended Posts