Jump to content
Dogomania

!!!!!Łódź!!!!!Ocalone szczeniaki!!!!!!!!!maluchy mają domy!

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sza']:lilangel::lilangel::lilangel: Myślę,że te psie Anioły,które czuwały nad Lenusiowymi maluchami,cały czas krążą nad naszym domem.:lilangel::lilangel::lilangel: Bo oto znalazła się urocza osoba,która chce dać Drobinie dom! :lilangel::lilangel::lilangel: I to dom z drzewami,motylami i zapachem świeżo koszonej trawy! :lilangel::lilangel::lilangel: Jeśli wszystko zakończy się pozytywnie i sunia pomacha nam na do widzenia,natychmiast gnam do kompa i stawiam wszystkim wirtualnego szampana!

zdjęcie boskie!!!:loveu::loveu::loveu: oby sie udało z tym domkiem:loveu:

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: KIELICHY W DŁOŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś wieczór Drobina zasypia już we własnym domu! I wszyscy jesteśmy HAPPY,bo nie da się ukryć-nie mogła trafić lepiej!!!!!!! Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :laola::laola:

Posted

Sza - ależ czekałam na te wiadomości!!!!:multi::multi::multi: tak się cieszę, jesteś bardzo dzielna!!! wychowałaś takie śliczne maluchy:loveu::loveu:

a Drobina mieszka tez w Łodzi?:razz:

Posted

Drobinka została rzeszowianką! Wszystko się pięknie poukładało i mam tylko nadzieję,że w domu zapanuje zgoda.Póki co Lena śpi i śpi.Wygląda na to,że odsypia trudy macierzyństwa ;)

Posted

ojej, to aż w Rzeszowie byliście z Drobinką?:crazyeye::popcorn:

No to teraz przenosimy się na wątek Leny i tkwimy stanowczo w przekonaniu, ze teraz sie mamuśka uspokoi i będzie w domu zgoda.:lol:

• 2 months later...
Posted

napisałam na wątku Lenki...ale jeszcze tu napiszę:

Sza - co słychać u suni? a masz wiesci o maluszkach????

wiem, że jeden pojechał na Śląsk...i zobacz co trafiło do schronu...moze się mylę - ale lepiej by było sprawdzic:shake: ma na oko 4 mies...

Posted

O cholera!!!!Na moje oko to może być "Parówa".Jeśli to suczka,prawdopodobieństwo jest ogromne.W ciągu dnia postaram się odszukać jakieś namiary do tych Państwa,do których pojechała,ale obawiam się,że niestety ich nie mam.Państwo obiecali mi list i zdjęcia,mają mój mail,ale nie odezwali się.Ja zaś porządkując skrzynkę,nie do końca celowo usunęłam ich kontakt :( Może Malawaszka,która "pośredniczyła"w akcji ma jeszcze telefon do nich?

Posted

niestety nie mam, ja przekazałam Tobie wszystko i nie przechowywałam, jeszcze poszukam - a nie spisałaś z nimi umowy adopcyjnej?

tylko mnie się wydaje że na ostatnim foto widać siusiaka

Posted

Słuchajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dokopałam się do kontaktu,dzwoniłam,sunia z Gliwic jest w domu!Obiecano mi aktualne zdjęcia.Wygląda na to,że to żadne z Lenkowych dzieci.