Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dżunia jest małą sunią, która poszukuje domu. W ciągu tego miesiąca została już dwukrotnie pogryziona! Z bólu wyrywała sobie szwy i jej stan się jeszcze pogorszył. Narazie jest dobrze, ale na jak długo?:shake:
Dżunia prosi o ciepły i spokojny domek, umie chodzić na smyczy, nie załatwia się w budynku, jest posłuszna. Kawałek chleba i miska z wodą, nie wymaga wiele.

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda, może zmień tytuł wątku na bardziej drastyczny np. Sunia w schronisku Radom bardzo pogryziona - pilnie dt! Boże jak ona musi cierpieć.... te pogryzienia są nie do zniesienia, trzeba jej pomóc i to szybko.....Zmieńcie tytuł. Aniu tygrysiczko zróbcie jej allegro!

Posted

Podnoszę Niunię na początek, bo jak tak dalej pójdzie to nie będzie kogo ratować (tfu tfu przez lewe ramię) Domek potrzebny na cito! Domku zgłoś się pliss...

Posted

Sunia jest maleńka i naprawdę słodka, jest bardzo kontaktowa i lgnie do każdego, zachowuje się, jakby nic się nie stało, jakby to nie ona miała wygryzioną pupę.... nawet nie chcę myśleć o tym, że mogłaby przejść drugi raz pogryzienie. Musimy szybko znaleźć domek, ktoś kto ją weźmie pokocha ją bardzo, jest cudowna.
Pilnie potrzebuje ogłoszeń, przede wszystkim allegro. Napisałam na pw do Gallegro, on przyniesie malutkiej szczęście :lol:

Posted

Poprosiłam o allegro dla suni, Makuu czy nie macie lepszych zdjęć suni, te są takie, że mało ją widać, pyszczka nie widać, a ona jest taka słodka.