iwop Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 netti dopiero teraz trafiłam na ten wątek :oops: Mopsik jest cudny... Quote
modliszka84 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 netti1 napisał(a):nie taki diabeł straszny :diabloti:,lekko nie było,ale nie zjadł nas,teraz to psinek grzeczny,miły,wesoły...czyli wiadomo co trzeba z facetem zrobic jak za bardzo pokazuje rogi:evil_lol:.Heh ciekawe,ilu teraz by się chętnych znalazło na miłego mopsika:) modliszka,doczytałam,że mój ,,tymczas ,,(boksia)to do domu własnie się wybiera?więc muszę poszukac innego:) tak, Twoj niedoszły tymczas-boksia jutro jedzie do domu do Poznania! :multi: A jak tam pozegnanie z Manfredem :cool3: ? I jak stoisz z finansami? Bo chyba troche wiecej niz 150 zł na mopsia poszło ... ? Pisz to zrobimy bazarki albo zmotywujemy do zrzutki... a co do kolejnego tymczasa... to wiesz... jakbys znalazła u mnie to poł godziny i jest u Ciebie ;) Quote
netti1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 pożegnania nie było bo jeszcze czekamy jak pańcia przyjedzie Quote
netti1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 tak więc Manfred wyruszył w drogę do nowego wspaniałego domu,ze swoją nową wspaniałą rodzinką:multi:.Oby wszystkie psiaki miały tyle szczęscia co Fredzik,który nie potrafił się grzecznie zachowac i wstydu mi narobił,bo popisywał się swoimi seksualnymi możliwościami. Quote
netti1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Modliszka,spokojnie możesz już zmienic tytuł,na,, Manfred Mops w nowym domu,,:loveu: Quote
waljum Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ale się cieszę :) Mam nadzieję, że moja sierotka też w końcu znajdzie domek, bo coraz bardziej czarno wszystko widzę... No ale, to nie wątek na smuty, wszystkiego najlepszego dla chrumkacza ;) Quote
netti1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 waljum napisał(a):Ale się cieszę :) Mam nadzieję, że moja sierotka też w końcu znajdzie domek, bo coraz bardziej czarno wszystko widzę... No ale, to nie wątek na smuty, wszystkiego najlepszego dla chrumkacza ;) prześlij mi więcej zdjęc łaciatki,pokazę komu się da,moze akurat kogoś chwyci za serducho? Quote
oktawia6 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 dom świadomy pracy nad Mopsikiem i jego fobii? mogę się w pełni cieszyc? Quote
netti1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 oczywiście,przecież nie dałybyśmy Manfreda w nieodpowiednie ręce:roll: Quote
Lemoniada Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Wspaniała robota, netti! Wszystkiego najlepszego, Manfredzie!:multi: Quote
netti1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 takie oto wieści są z Fredziowego domku: Fredek -kluska śląska Witajcie kochani forumowicze. Najpierw chce podziekowac tym wszystkim , którym los mojego Fredzia byl tak nie obojetny. Dziękuje za akcje adopcyjną, za dom tymczasowy i za cale wsparcie finansowe na leczenie tego przecudownego psa. Bo taki wlasnie jest Fredzio, grzeczny, trzymajacy sie blisko nas, czasami jeszcze tylko ogonek sie prostuje ale oczka sa juz coraz to weselsze. W weekend było wspaniale. Chłopaki cały dzień biegali po łakach, Fredzio testowal górski strumyk z małym obrzydzeniem ale jak zobaczył ze Maniek wchodzi to i on z wymoczył "nogi". Apetycik dopisywał, tylko spioch z niego straszny. Wieczorem przy ognisku zabrał pupe i pierwszy poszedł spać. Spi oczywiscie w łóżku. Uwielbia sie przytulać i niema najmniejszego problemu z agresją. Obsikał co sie dało i juz dalej nie siusia w domu. Jutro mamy wizyte u weterynarza, napisze wam co ze zdrówkiem Fredzia. Psycholog odwołany bo z czym mam isc jak on jest normalnym mopsem. Jest przeciwieństwem mojego mopsa z adhd, wiec sie cudownie uzupełniaja. Co do zdjec to blagam o cierpliwosc aparat sie popsul i jest w reklamacji. Dzisiaj psia grupa sama w domu przez 3 godzinki, potem idziemy pokazac sie do szkoły mojej córci, wszyscy chca zobaczyć slynnego Fredzia. Jeszcze raz wielkie, wielkie dzieki za to ze daliscie mi tak cudownego psa! a ja mam jeszcze foteczki: zdjęcia jeszcze z dt Quote
oktawia6 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 przekochany:loveu:-tylko raz by spojrzał na mnie i leżę:placz::mdleje: wspaniale, że tak się dobrze czuje w domu stałym! bardzo się cieszę!:lol: niech pamiętają o zabezpieczeniu p/kleszczom. Quote
joanka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Cudny sapaczek, o przepraszam, Manfredzik. Co robi dobry dom z psa.. Gratulacje! :loveu: Quote
netti1 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 problem powrócił,nasz miły mopsik jednak się przez kilka dni maskował,a teraz próbował zjeśc nowej pańci rękę.także wizyta u psychologa niezwłocznie. Quote
wandula Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Nie mogę wejść na stronę MOLOSY:angryy:,nie wiem co sie stało.Netti czy również masz problem z tą stroną? Co do Fredzia,to mam nadzieję,że psycholog wyprostuje mu psychikę,a Itan sie nie podda:placz:Całym sercem jestem z nimi.Ja dziś znowu miałam akcję z bezdomnym psem.Zadzwoniła do mnie przyjaciółka,że znalazła psa i czy pojadę z nią do lecznicy,a potem na Paluch.Wyjeli mu około stu kleszczy,tak wielkich,że odebrało mi głos.Podali leki,bo miał podwyższoną temperaturę i pojechałyśmy do schroniska,koleżanka nie mogła go zabrac do domu,bo ma agresywnego psa.Ten znaleziony pies jest bardzo podobny do sznaucera olbrzyma,z naciskiem na olbrzyma.Zajmował pół samochodu.Grzeczny i łagodny pies.W schronisku przeszłam 20 kroków i emocje mi nie wytrzymały,płakałam jak bóbr.Miałam dodać koleżance otuchy i nie wytrzymałam...te psie błagalne spojrzenia...:shake:.Wyszłam nie odwracając się za siebie,serce pęka.Brak mi słów,żeby opisać smutek,złość i bezradność jakie czułam... Quote
netti1 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 tak ja też nie mogę wejśc na MOLOSY.Bardzo martwię się Fredkiem i jego zdrowiem,i zachowaniem. MANFRED ZACHOWUJ SIE PRZYZWOICIE! Quote
joanka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Manfred, nie wygłupiaj się, to nie są żarty!! Dostaleś szanse od losu, nie zmarnuj jej!! :shake: Quote
Recommended Posts