Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
Ciekawe co powie na tak młodą koleżankę:razz:.

Ucieszy się z pewnością! Tam zawsze było kilka psów. Był wyciągnięty ze śmietnika staruszek, głuchy i pokrzywiony, który przeżył u boku Fredzia 3 lata, chociaż wydawało się, że nie przeżyje paru miesięcy, przychodzi Lalka ( sunia córki, przygarnięta, gdy ktoś wyrzucił ją szczenną - teraz jest wysterylizowana), no i był Maks, brat Fredka, który odszedł tej zimy z powodu choroby serca...
Fredzio już czeka na siostrzyczkę :)

Jutro wkleję parę fotek Klary z nowego domku w towarzystwie starszego brata ;)

Posted

Klara już w nowym domku :) Wcześniej odbyła wizytę u weta - jest zdrowa, w miarę czysta, tylko strasznie chuda, waży jedyne 8 kg. Ale to się szybko zmieni ;) Zjadła, poznała dom i starszego brata, teraz śpi

:) :) :)

Posted

Marzena S, bardzo dziękujemy!:loveu: Jedna sunia już uratowana:multi:.

A,że straszna chudzinka, to wiem, bo przeciez je widziałam.
Ale powiedz to właścicielom, którzy tak się oburzyli,że prawdę napisałam:cool3:.

Klara pod dobrą opieką szybciutko nadrobi zaległości:lol:.

Posted

wczoraj pojechałyśmy do maluchów...okazało się, że jednej suni już nie ma, bo wydana gdzieś do rodziny tych ludzi, a po drugą ktoś miał dzisiaj przyjechać. Sunia - matka ma prawdopodobnie cieczk albo juz miała - pan nie umiał tego precyzyjnie określic:shake: Powiedziałysmy mu tylko, żeby w takim razie wysterylizował ją jak najszybciej...

Posted

erka napisał(a):
Andzia69, dwa razy piszesz do mnie zmień tytuł:razz:, a kto to wątek zakładał?:evil_lol:

a widzisz...taki dzisiaj mam mętlik, ze nie wiem co się dzieje dookoła i że to ja zakładałam wątek:diabloti: a 2 razy, bo mi jakieś błędy wyskakiwały, a teraz patrzę, ze to naprodukowały się 2 posty:diabloti: