erka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Już dzwoniłam, jutro ta pani umówi sie z Basią i pojadą po sunię:loveu::loveu::loveu:. Quote
ewelinka_m Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 erka napisał(a):Już dzwoniłam, jutro ta pani umówi sie z Basią i pojadą po sunię:loveu::loveu::loveu:. :multi::multi: wspaniale:multi: Quote
Marzena S Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jutro dziewczynka jedzie do domku :) Będzie miała na imię Klara :) A to jej starszy brat Fred - prawda, że podobny??? ;) Quote
erka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Rzeczywiście podobny do suni:lol:. Ciekawe co powie na tak młodą koleżankę:razz:. Quote
Marzena S Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 erka napisał(a): Ciekawe co powie na tak młodą koleżankę:razz:. Ucieszy się z pewnością! Tam zawsze było kilka psów. Był wyciągnięty ze śmietnika staruszek, głuchy i pokrzywiony, który przeżył u boku Fredzia 3 lata, chociaż wydawało się, że nie przeżyje paru miesięcy, przychodzi Lalka ( sunia córki, przygarnięta, gdy ktoś wyrzucił ją szczenną - teraz jest wysterylizowana), no i był Maks, brat Fredka, który odszedł tej zimy z powodu choroby serca... Fredzio już czeka na siostrzyczkę :) Jutro wkleję parę fotek Klary z nowego domku w towarzystwie starszego brata ;) Quote
Marzena S Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Klara już w nowym domku :) Wcześniej odbyła wizytę u weta - jest zdrowa, w miarę czysta, tylko strasznie chuda, waży jedyne 8 kg. Ale to się szybko zmieni ;) Zjadła, poznała dom i starszego brata, teraz śpi :) :) :) Quote
erka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Marzena S, bardzo dziękujemy!:loveu: Jedna sunia już uratowana:multi:. A,że straszna chudzinka, to wiem, bo przeciez je widziałam. Ale powiedz to właścicielom, którzy tak się oburzyli,że prawdę napisałam:cool3:. Klara pod dobrą opieką szybciutko nadrobi zaległości:lol:. Quote
Marzena S Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Podziękowania przekażę mojej przyjaciółce Małgosi, która przygarnęła sunię :) Quote
nika28 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Super!!! Bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: Jeszcze zostały dwie Quote
andzia69 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 wczoraj pojechałyśmy do maluchów...okazało się, że jednej suni już nie ma, bo wydana gdzieś do rodziny tych ludzi, a po drugą ktoś miał dzisiaj przyjechać. Sunia - matka ma prawdopodobnie cieczk albo juz miała - pan nie umiał tego precyzyjnie określic:shake: Powiedziałysmy mu tylko, żeby w takim razie wysterylizował ją jak najszybciej... Quote
erka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Andzia69, dwa razy piszesz do mnie zmień tytuł:razz:, a kto to wątek zakładał?:evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 erka napisał(a):Andzia69, dwa razy piszesz do mnie zmień tytuł:razz:, a kto to wątek zakładał?:evil_lol: a widzisz...taki dzisiaj mam mętlik, ze nie wiem co się dzieje dookoła i że to ja zakładałam wątek:diabloti: a 2 razy, bo mi jakieś błędy wyskakiwały, a teraz patrzę, ze to naprodukowały się 2 posty:diabloti: Quote
Recommended Posts