Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mamy tymczasów, pomysłów, nie mamy nic do zaoferowania tym maluchom:-(:-(:-( Niedawno dostałysmy zgłoszenie o maluchach ze wsi szukajacych domów...Ktos zgłosił, ze suka błąka sie po wsi z maluchami - na miejscu okazało się, ze to suka jednego "chrześcijanina". Dał nam trochę czasu na znalezieni im domów...nie znalały się....i:

Przed chwilą dzwoniła właścicielka suniek z Posłowic, że ponieważ nikt sie nie zgłosił, to oni oddają sunie do schronu!!!:angryy::angryy::angryy:

Czyli na śmierć!!!:angryy::mad:

Co robić???

Trzy suczki - czarna i dwie beżowe.
Mają ok. 4 miesiące.

mama maluszków:

Posted

To u mnie to nie natychmiast, najwcześniej za parę dni. Dajcie znać Bece i Gajowej na PW może coś zmontują. Ja sie też popytam.

Posted

Już wiemy , dlaczego tak nagle postanowili je dodac do schronu, znajoma zadzwoniła tam jeszcze raz prosić, żeby sie jeszcze wstrzymali, że może nam sie uda cos dla nich znaleźć. A kobieta na to, że sąsiad im powiedział,że widział w internecie ogłoszenie o ich psach i pisało,że bardzo zabiedzone , wychudzone , no i ona oburzona, bo przeciez je karmi!:diabloti::cool3:

Maja sie jeszcze trochę wstrzymać , ale nie wiem na jak długo :cool3:.

Posted

Andziu69, żeby oddać sprawiedliwość, bo może znowu jakis sąsiad sie dopatrzy:cool3:, suka wtedy , jak Basia ją widziała uciekła im przez nie zamknietą bramę, ale był to raczej incydent, jak byłysmy tam potem robic zdjęcia, to była już na podwórku.
Co nie zmienia faktu,że szczeniaki bardzo chude, szczególnie te dwie beżowe, bo czarna bardziej przebojowa przy misce. Właściciel twierdzi,że karmi, ale sam przyznał ,że szczeniak z tego miotu wydany wcześniej do kogoś , jest tam dwa razy większy.

Okazuje sie ,że suka ma 10 lat i to był jej pierwszy miot. Suka nie jest do wydania. Nie wiem, czy w takim wieku wogóle ją teraz sterylizowac.

Posted

Jest wspaniały domek w Kielcach dla jednej z beżowych suczek. Sunia byłaby młodszą "siostrą" 9-cio letniego, łagodnego i wykastrowanego pięknego mieszańca ON-kaukaz. Sunia do kochania. Domek zgadza się na wizyty przedadopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej. Osobie zajmującej się tymi szczeniaczkami wyślę numer tel. kom. domku (mojej przyjaciółki) na priw.

Posted

Marzena S napisał(a):
Jest wspaniały domek w Kielcach dla jednej z beżowych suczek. Sunia byłaby młodszą "siostrą" 9-cio letniego, łagodnego i wykastrowanego pięknego mieszańca ON-kaukaz. Sunia do kochania. Domek zgadza się na wizyty przedadopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej. Osobie zajmującej się tymi szczeniaczkami wyślę numer tel. kom. domku (mojej przyjaciółki) na priw.

Super - wyślij namiary do erki:loveu: Jeszcze jakas znajoma naszej znajomej być moze będzie mogła jedna sunię zabrać....boshe - zeby to się udało!:lol:

Posted

Dziękuję bardzo Marzena S:loveu:. Dopiero teraz zobaczyłałam tą informację i zaraz będę dzwonić.:lol:

Moja znajoma, która nam powiedziała o tych szczeniakach znalazła też dom dla jednej, a byc może nawet dla dwóch, więc problem byc może będzie rozwiązany:p.