andzia69 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Nie mamy tymczasów, pomysłów, nie mamy nic do zaoferowania tym maluchom:-(:-(:-( Niedawno dostałysmy zgłoszenie o maluchach ze wsi szukajacych domów...Ktos zgłosił, ze suka błąka sie po wsi z maluchami - na miejscu okazało się, ze to suka jednego "chrześcijanina". Dał nam trochę czasu na znalezieni im domów...nie znalały się....i: Przed chwilą dzwoniła właścicielka suniek z Posłowic, że ponieważ nikt sie nie zgłosił, to oni oddają sunie do schronu!!!:angryy::angryy::angryy: Czyli na śmierć!!!:angryy::mad: Co robić??? Trzy suczki - czarna i dwie beżowe. Mają ok. 4 miesiące. mama maluszków: Quote
ewelinka_m Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 pomocy :placz::placz: jeszcze takie fotki znalazłam: Quote
manforte Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 PILNIE potrzebne domy dla pięknych suczek.:help1: Quote
ewelinka_m Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 nika28 napisał(a):A mama szczeniąt też jest do adopcji??? prawdopodobnie nie Quote
andzia69 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 mama nie jest do adopcji:shake: będziemy chcieli ją wysterylizować Quote
nika28 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Aha dobrze, w takim razie szukamy domków dla szczeniaków Quote
KWL Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Curva mac. Nie wyrobiłem. Głupota ludzka nie ma granic ! A szczeniory są śliczne ta podpalana szczególnie. Duże będą ? Quote
nika28 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Chyba tak. Mame mają dużą. I co??? Zainteresowana twoja koleżanka??? Quote
andzia69 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='KWL']Curva mac. Nie wyrobiłem. Głupota ludzka nie ma granic ! A szczeniory są śliczne ta podpalana szczególnie. Duże będą ? sądząc po łapach i mamie raczej duze... gdyby ktos chciał poznac luksusy kieleckiego schronu to proszę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31124&page=53 Quote
nika28 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 One już są w schronisku, czy dopiero trafią??? :-( Quote
KWL Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 To u mnie to nie natychmiast, najwcześniej za parę dni. Dajcie znać Bece i Gajowej na PW może coś zmontują. Ja sie też popytam. Quote
erka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Już wiemy , dlaczego tak nagle postanowili je dodac do schronu, znajoma zadzwoniła tam jeszcze raz prosić, żeby sie jeszcze wstrzymali, że może nam sie uda cos dla nich znaleźć. A kobieta na to, że sąsiad im powiedział,że widział w internecie ogłoszenie o ich psach i pisało,że bardzo zabiedzone , wychudzone , no i ona oburzona, bo przeciez je karmi!:diabloti::cool3: Maja sie jeszcze trochę wstrzymać , ale nie wiem na jak długo :cool3:. Quote
erka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Andziu69, żeby oddać sprawiedliwość, bo może znowu jakis sąsiad sie dopatrzy:cool3:, suka wtedy , jak Basia ją widziała uciekła im przez nie zamknietą bramę, ale był to raczej incydent, jak byłysmy tam potem robic zdjęcia, to była już na podwórku. Co nie zmienia faktu,że szczeniaki bardzo chude, szczególnie te dwie beżowe, bo czarna bardziej przebojowa przy misce. Właściciel twierdzi,że karmi, ale sam przyznał ,że szczeniak z tego miotu wydany wcześniej do kogoś , jest tam dwa razy większy. Okazuje sie ,że suka ma 10 lat i to był jej pierwszy miot. Suka nie jest do wydania. Nie wiem, czy w takim wieku wogóle ją teraz sterylizowac. Quote
Marzena S Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jest wspaniały domek w Kielcach dla jednej z beżowych suczek. Sunia byłaby młodszą "siostrą" 9-cio letniego, łagodnego i wykastrowanego pięknego mieszańca ON-kaukaz. Sunia do kochania. Domek zgadza się na wizyty przedadopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej. Osobie zajmującej się tymi szczeniaczkami wyślę numer tel. kom. domku (mojej przyjaciółki) na priw. Quote
andzia69 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Marzena S napisał(a):Jest wspaniały domek w Kielcach dla jednej z beżowych suczek. Sunia byłaby młodszą "siostrą" 9-cio letniego, łagodnego i wykastrowanego pięknego mieszańca ON-kaukaz. Sunia do kochania. Domek zgadza się na wizyty przedadopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej. Osobie zajmującej się tymi szczeniaczkami wyślę numer tel. kom. domku (mojej przyjaciółki) na priw. Super - wyślij namiary do erki:loveu: Jeszcze jakas znajoma naszej znajomej być moze będzie mogła jedna sunię zabrać....boshe - zeby to się udało!:lol: Quote
Marzena S Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 andzia69 napisał(a):Super - wyślij namiary do erki:loveu: Wysłałam :) Quote
erka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dziękuję bardzo Marzena S:loveu:. Dopiero teraz zobaczyłałam tą informację i zaraz będę dzwonić.:lol: Moja znajoma, która nam powiedziała o tych szczeniakach znalazła też dom dla jednej, a byc może nawet dla dwóch, więc problem byc może będzie rozwiązany:p. Quote
andzia69 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 byłoby zarąbiście gdyby wszystkie znalazły domki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 więc ja bardzo mocno zaciskam kciuki, oby wszystko ułożyło się pomyślnie :kciuki: Quote
Recommended Posts